ING Taze Kredi Tüm Migros Mağazalarında

  • 12 yıl önce eklendi
  • 2484 defa incelendi
  • Puan : star star star star 40 incelemede 4,12 puan almıştır.
Müşterilerinin hayatını kolaylaştıran iki marka ING Bank ve Migros Grubu yepyeni bir iş ortaklığına imza attı

İşbirliği kapsamında müşteriler 9 bin TL’ye kadar olan ihtiyaç kredisine mesai saatleri dışında, hafta sonları, resmi tatil ve bayramlarda tüm süreçlerini Migros Grubu mağazalarından tamamlayarak, dosya masrafsız, hızlı ve kolay bir şekilde ulaşma imkânına sahip oluyor

Acil ihtiyaçlara ve günümüzün müşteri profiline yönelik tasarlanmış iş modeli ile kredi başvurusu ile kredi tutarının onaylanıp hesaba transfer edilmesi arasında geçen süre sadece 5 dakika!

ING Bank ve Migros’un iş birliğinde hayata geçirilerek Migros Grubu mağazaları raflarından müşterilerle buluşan “ING Taze Kredi”ye yönelik detaylar ING Bank Tasarruf Ürünleri, Ödeme Sistemleri İş Ortaklıkları ve Özel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Cenk Tabakoğlu ve Migros Grubu Bilgi Teknolojileri ve İş Geliştirme Direktörü Mustafa Bartın’ın katılımıyla, 21 Mart Perşembe günü Koç Üniversitesi İstinye Kampüsü’nde gerçekleştirilen basın toplantısıyla paylaşıldı.

Mustafa Bartın: “Hayatı kolaylaştırmaya devam ediyoruz “
Migros Grubu Bilgi Teknolojileri ve İş Geliştirme Direktörü Mustafa Bartın “Migros Grubu olarak yine fark yaratacak, hayatı kolaylaştıran bir uygulama ile müşterilerimizin karşısına çıkıyoruz. Türkiye geneline yaygın 68 ildeki 866 mağazamız ile yılda 250 milyon müşteriye ulaşıyoruz. 59 yıllık tecrübemiz ile dinamik, sektörde öncü, yenilikçi, farklılık yaratan uygulamalarımızla modern perakendeye her zaman değer katmaya odaklanmış bir kurum olduk” dedi.

En önemli önceliklerinin başında müşterilere sunulan hizmetle fark yaratmak olduğunu ifade eden Bartın “Migros Grubu olarak müşterilerimizin beklentilerinin ışığında ve hatta önünde ilerleyerek hayatı kolaylaştıran hizmetleri çatımız altında topluyoruz. Alışveriş deneyimini daha da keyifli bir hale getirerek, müşterilerimizin yaşamalarındaki farklı konuları perakende ile birleştirecek uygulamaları hayata geçiriyor, bu çerçevede IING Bank ile Türkiye’de bir ilk niteliği taşıyan yepyeni bir iş ortaklığına imza atıyoruz ” dedi.

İnovatif Ürün “Taze Kredi”
“Taze Kredi”nin tıpkı taze süt, taze meyve sebze gibi Migros Grubu mağaza raflarından kolaylıkla seçilip alınabilen ayrıcalıklı bir ürün olduğunu belirten Bartın “Migros olarak önceliğimiz her zaman taze ürünleri bu tazeliğini koruyarak müşterilerimize ulaştırmak olmuştur. Taze ürünlerin doğasında üretiminden müşteriye zamanında ulaşması esası yatmaktadır. İşte bu nedenden bu ürünü şekillendirirken özellikle çabuk ve kolay alınabilen bir kredi olması hayali ile yola çıktık ve müşterilerimize ulaştırmak istedik” dedi. Sözlerine devam eden Bartın “Ürün mesajının müşterilerimize kolayca ulaşabilmesi için krediyi kendi gibi inovatif bir sunumla, süt şişesi formunda şekillendirdik. Müşterilerimiz kredi başvurusu, onay ve kullanım olmak üzere tüm süreçlerini Migros Grubu Mağazalarımız içerisinde gerçekleştirebiliyorlar. İhtiyaçları olan her an, pratik bir şekilde ve zamanında ihtiyaç kredisi kullanabilme imkânına sahip oluyorlar” dedi.

Cenk Tabakoğlu: “Artık alışveriş listesinde taze kredi de olacak”
ING Bank Tasarruf Ürünleri, Ödeme Sistemleri İş Ortaklıkları ve Özel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Cenk Tabakoğlu, ING Bank’ın yeni dönem bankacılık anlayışı ve müşteriye yakın olma duruşu çerçevesinde bir yeniliğe daha imza attıklarını ifade etti.

Tabakoğlu, “ING Bank olarak sektörde değişimi temsil ediyor, gerçekleştirdiğimiz stratejik iş ortaklılarımızla bankacılık işlemlerini zamana ve şubelere bağlı olmaktan çıkararak sektöre yön veren çalışmalara imza atıyoruz. Yeni dönem bankacılığında müşteriye yakın ve ulaşılabilir olmak temel hedefimiz. Bunu da şube dışına hizmetlerimizi taşıyarak, müşterilerimize pratik, kolay bankacılık ürün ve hizmetleri sunarak gerçekleştiriyoruz. Migros ile gerçekleştirdiğimiz işbirliği de bu stratejinin bir uzantısı ve sektörde yeni bir iş modeli.

Migros mağaza raflarından sunulacak uygun koşullu ‘Taze Kredi’nin başvuru, onay ve kullanım olmak üzere tüm süreçleri Migros mağazalarında gerçekleşiyor. Migros raflarından ihtiyaç sahipleri ile buluşturduğumuz Taze Kredi ürünümüz ile mesai saatleri dışında, bayramlarda, resmi tatillerde ve hafta sonları çok hızlı bir kredi kullanım mekanizması sunuyoruz.

Mayıs sonunda, Türkiye genelinde 846 Migros mağazasında Taze Kredi vereceğiz. İlk yıl 100 bin adet kredi ve 500 milyon TL’lik kullandırım yapma hedefindeyiz ” dedi.

Masrafsız, hızlı ve pratik başvuru seçeneği ile kredi sadece 5 dakikada hesapta!
3.000, 6.000 ve 9.000 TL olmak üzere 3 farklı kredi paketinden oluşan Taze Kredi 24, 36 ve 48 aya varan vade seçenekleri sunuyor. Başvuru için sadece nüfus cüzdanı yeterli olurken, rekabetçi faiz oranlarıyla dosya masrafsız olarak sunulan Taze Kredi’nin başvuru, başvuru değerlendirmesi, formların doldurulması ve kredi tutarının temin edilmesi 5 dakikalık süreç içinde Migros Mağazaları’nda bulununan ING Bank standında gerçekleşiyor.

Taze Kredi başvurusu yapmak isteyen ihtiyaç sahibi, raflarda yer alan süt şişeleri paketlerindeki kodlar aracılığıyla SMS gönderimi yaparak kredi talebinde bulunuyor. Merkezi değerlendirmenin ardından ING Bank Çağrı Merkezi ihtiyaç sahibine ulaşıyor ve Migros mağazalarında yer alan ING Bank stantlarına yönlendiriyor. Stantta görevli olan belge sorumluları yardımıyla tamamlanan belgeler ardından, müşteri süt şişesi paketindeki kart ile ING Bank ATM’si üzerinden kredi bedelini çekebiliyor ya da kartı harcamaları sırasında kullanabiliyor.

Taze Kredi, günümüz profilinin bankacılık alışkanlıklarına göre geliştirildi
Sektöre ve tüketicilerin eğilimlerine yönelik verileri paylaşan Tabakoğlu, “Hız, pratiklik, tek elden ihtiyacı karşılama gibi unsurları gözünde bulundurarak geliştirdiğimiz Taze Kredi günümüzün profili ile uyumlu bir ürün olma özelliği taşıyor. Bu profil, hayatının kolaylaştırılmasına yönelik her türlü pratik ve basit çözüme olumlu cevap veriyor. ING Taze Kredi’yi geliştirirken günümüz müşteri profilini ve tüm bu analizleri dikkate aldık.

Özellikle 2012 yılında, alternatif dağıtım kanalları üzerinden yapılan kredi başvurularının sayısı çok arttı. Kredi başvurusu yapanların yüzde 31’inin sabah 08.00 ile 12.00 saatleri arasında, yüzde 57’sinin 12.00 ile 17.00 saatleri arasında yüzde 12’sinin ise 17.00 ile 21.00 saatleri arasında kredi talebinde bulunduklarını görüyoruz. En çok talep edilen kredi özelliklerine baktığımızda, 3 bin TL tutarında 24 ay, 6 bin TL tutarında 36 ay ve 10 bin TL tutarında 36 ay vadeli kredilerin ön plana çıktığını görüyoruz” dedi.

Tabakoğlu, izledikleri sıra dışı stratejilerle ihtiyaç kredilerinde sektörün üzerinde bir büyüme kaydettiklerini belirterek 2012 yılındaki sektör büyümesi yüzde 16 olurken ING Bank olarak yüzde 43 oranında büyüdüklerini de vurguladı.



İlgili etiketler : İng Bank, Migros, Ing Taze Kredi, Kredi,

Haber Sahibi

ING Bank
  • Eklenme Tarihi

    : 21 Mart 2013
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Mart 2013
  • Trafik

    : 2484

Diğer ING Bank Haberleri

Benzer Haberler

  • Yapı Kredi Bankası Yapı Kredi, Alışveriş Kredisi'ni Hizmete Sundu

    Yapı Kredi, Alışveriş Kredisi'ni Hizmete Sundu

    İlklerin bankası Yapı Kredi, inovatif yaklaşımıyla sektörde yine bir ilke imza atarak, Alışveriş Kredisi’ni hizmete sundu.   Yapı Kredi, müşterilerinin ihtiyaçlarına yönelik Alışveriş ...
    16 Şubat 20141960 defa incelendi
  • Yapı Kredi Bankası Yapı Kredi iPhone 6S ve GoPro Hero 4 Çekiliş Sonucu

    Yapı Kredi iPhone 6S ve GoPro Hero 4 Çekiliş Sonucu

    Yapı Kredi İnternet veya Mobil Şube Kullandılar, iPhone 6S ve GoPro Hero 4 Kazandılar! 5 Ağustos - 30 Eylül 2016 tarihleri arasında Yapı Kredi İnternet Şubesi veya Mobil Şube kullandılar, 1...
    22 Ekim 20162596 defa incelendi
  • Yapı Kredi Bankası Yapı Kredi’den Çiftçilere Özel Kart: Verimli Kart - Yapı Kredi Verimli Kart

    Yapı Kredi’den Çiftçilere Özel Kart: Verimli Kart - Yapı Kredi Ve

    Yapı Kredi, çiftçilerin sektörel ihtiyaçlarında kullanmaları ve yaptıkları harcamaları hasat zamanlarında ödeyebilmelerine olanak tanıyan yeni ticari kartı verimli kart'ı hizmete sundu. ...
    4 Nisan 201112996 defa incelendi
  • Yapı Kredi Bankası Yapı Kredi Facebook Sayfası Yeni iPad Çekiliş Sonuçları

    Yapı Kredi Facebook Sayfası Yeni iPad Çekiliş Sonuçları

    7 Mayıs - 7 Haziran 2012 tarihleri arasında Yapı Kredi Facebook sayfasındaki formu eksiksiz dolduranlar arasında yapılan çekiliş ile 10 Kişiye Apple iPad New (16 GB wi-fi) hediye edilmiştir....
    22 Haziran 20124086 defa incelendi
  • ING Bank ING Bank

    ING Bank "Masrafsız Taze Taze Kredi" Artık Migros'larda

    ING Bank, Migros işbirliği ile başlattığı yeni kredi kampanyasında Migros mağazaları içinde yer alan kredi noktalarından 30 TL’den başlayan taksitlerle masrafsız, kesintisiz kredi alma olana...
    22 Ekim 20151794 defa incelendi