Hollywood Yıldızlarının Gençlik İksiri "Adonia Organics" Türkiye'de!

  • 13 yıl önce eklendi
  • 10342 defa incelendi
  • Puan : star star star 231 incelemede 3,11 puan almıştır.
7 dakikada kırışıklıkları yok eden, 9 dakikada selülit sorununu ortadan kaldıran, 21 günde göz torbalarından ve koyu halkalardan kurtulmanızı sağlayan ve 10 yaş genç görünüme kavuşturan Hollywood yıldızlarının tercihi tamamen bitkisel kök hücrelerinden oluşan “Adonia Organics” Türkiye’de.

Tüm dünyada trend olan Adonia Organics cilt bakım ürünleri kullananları etkisi altına alarak müdavimi yapıyor. Artık siz de bu müdavimlerden biri olacaksınız! Halle Berry, Madonna, Pamela Anderson, Renee Zellweger, Paris Hilton, George Clooney ve Victoria-David Beckham gibi birçok Hollywood yıldızının güzel ve genç  görünüme kavuşmasını sağlayan ve tamamen bitkisel kök hücrelerinden oluşan Adonia Organics cilt bakım ürünleri artık Türkiye’de.

Novel Kozmetik tarafından Türkiye’ye getirilen Adonia Organics ürün çeşitleri arasında kendinize uygun olan çözümü bulmakta hiç zorlanmayacaksınız. Çünkü 18 farklı Adonia Organics cilt bakım ürünüyle isterseniz 7 dakikada kırışıklıklarınızdan kurtulabilir, 9 dakikada selülit sorununuzu çözebilir,  21 günde göz torbalarınızdan ve koyu halkalarınızdan kurtulabilir hatta ve hatta 10 yaş genç görünüme kavuşabilirsiniz.

ATHENA 7 MINUTE LIFT
7 dakikada kırışıklıkları yok eden sihirli formül “Athena 7 Minute Lift” tüm cilt tiplerine uygundur.  Cildinizin tüm gün yumuşak ve esnek olmasını sağlar. İlk uygulamadan sadece 7 dakika sonra sonuçları görmeye başlarsınız. Kaşların arasındaki çizgilerde, göz kenarı kırışıklıklarında, gözaltı çizgilerinde ve kaz yatağında çarpıcı sonuçlar elde edersiniz.  Farklı deneklerde yapılmış olan tam yüz uygulaması sonucunda yüzdeki ince çizgilerde ve kırışıklıklarda ortalama  % 83.72 oranında azalma görüldüğü klinik ortamında kanıtlanmıştır.

ADONIA EYE THERAPY
Sadece 21 günde göz torbalarından ve koyu halkalardan kurtulmanın kalıcı yolu “Adonia Eye Therapy”. Klinik olarak kanıtlanmış bu serum, sadece 21 günde daha çekici, genç görünümlü gözler için bitki kök hücre terapisi ve organik doğal bitkilerle hazırlanmıştır. 3 haftadan sonra Adonia Eye Therapy’ koyu halkaların ve torbalı gözlerin görünümünü %58 oranında azaltır. 8 hafta düzenli kullanım neticesinde ise gözaltı halkalarının %86.67 oranında azaldığı klinik ortamında kanıtlanmıştır.

ADONIA 3 SHADES LIGHTER
Adonia 3 Shades Lighter ışıltılı ve yumuşak bir cilt için en hızlı çözümü sunar.  Bitki kökü hücre terapisi ile cildi parlatma özelliğinin yanı sıra siyah noktaları azaltır. Yaşlanma noktaları, siyah deri tabakaları ve kusurlu deri tonu sizi olduğunuzdan daha yaşlı gösterir ve hiperpigmentasyonu olan herkesin de bildiği gibi siyah noktaların makyaj ile gizlenmesi neredeyse imkânsızdır. Gençliği geri kazandıran ve kusursuz doğal bir cilde kavuşturan Adonia 3 Shade Lighter gücünü 18 farklı esans yağının karışımından alıyor. Sadece 3 haftada, siyah noktaların solmaya başladığını ve devamlı kullanımda ise bütün cildinizin 3 tona kadar parladığını göreceksiniz.

ADONIA LEGTONE® SERUM
ADONIA LEGTONE® SERUM ile sadece 9 dakikada selülitlerin görünümünü azaltarak, genç, sıkı, pürüzsüz ve dokunulası bir cilde sahip olmak mümkün.  Bitki kök hücrelerinden oluşan serum selülit görünümünü doğal olarak azaltan, cansız veya pasif cilt kök hücrelerini canlandırmaya ve yenilemeye yardımcı bir formüldür.  Bu uygulama sadece 9 dakikada selülit oranında %47 azalma gösterir ve bu gelişme 12 saate kadar etkilidir. Sürekli kullanım halinde ise altı haftada selülit görünümünü %72 oranında azalttığı klinik ortamında kanıtlanmıştır.

ADONIA POLISHING SAND®
ADONIA POLISHING SAND çikolatalı vücut peelingi ile cildinizi 10 yaş genç görünmesine yardımcı olur. Yaşlanmayı geciktirici etkisi cildinizi temizler, arındırır ve nemlendirir.  ADONIA POLISHING SAND kullanımı sonrasında vücuda iki farklı katkı sağlar ve etkisini 3 gün içinde gösterir.  İlk olarak kuru, cansız cildin üst katmanını söküp atar. İkinci olarak da altındaki taze cildi daha uzun süre genç görünmesi için bir grup koruyucu antioksidanlarla korur. Ayaklar, dirsekler ve dizler gibi pürüzlü kısımlarda olduğu gibi göğüs, boyun gibi hassas noktalarda da rahatlıkla kullanılabilir.

ADONIA STEMUTONE® BODY SERUM
Adonia StemuTone Body Serum içinde barındırdığı organik papatya ve kalendula sayesinde sadece 3 günde cildinizin pürüzsüz, sıkı ve yumuşacık olmasını sağlar. Tüm vücutta ince çizgi ve kırışıklıklarının görünümünü ortalama %32 oranında azaltır. Bu bitki kök hücresi uygulaması özellikle el ve göğüs bölgesinde rahatsızlık veren izleri silmenize yardımcı olur. Kuru cildinizi tamamen nemlendirir, kırmızı ve tahriş olmuş cilt tipinden kurtulmanızı sağlar

ADONIA HAIR REDUCER®
İçerisinde barındırdığı organik sedir ağacı ve ardıç yağı ile Adonia Hair Reducer tüy azaltma özelliğine sahiptir. 21 gün uygulandığında yüz ve vücut bölgenizdeki tüylerinde gözle görülür bir azalma sağlanır. Ülkenin en önemli kozmetik laboratuvarlarından biri tarafından yürütülen mutlak klinik deneylerinde, 21 günde ADONIA HAIR REDUCER’ın tüylerin görünümünde % 46 oranında, 6 hafta içinde ise tüylerin görünümünde %70 oranında azalma kaydedilmiştir.

ADONIA STEMULIFT® SERUM
ADONIA STEMULIFT® SERUM içeriğinde yer alan organik paçuli ve papatya ile cildin kök hücrelerinin doğal olarak yenilenmesini sağlar. Derin kırışıklıkları, ince çizgileri, çene altı sarkmalarını, boyun kırışıklıklarını ve ciltteki sarkmaları azaltır. Koyu halkalar ve güneş lekeleri dâhil olmak üzere tüm renk bozukluklarını düzeltme özelliğine sahip.  9 gün boyunca düzenli olarak uygulanan yeni bitki kök hücresi terapisi sonucunda derin kırışıklıklarda ve sarkmalarda  % 43 oranında, 8 hafta sonunda ise  %60 oranında azalma kaydedilmiştir.

ADONIA LASHALIVE® & BROWREVIVE SERUM®
Kalın, çekici ve seksi kaş ve kirpikler için bir çözüm olan ADONIA LASHALIVE® & BROWREVIVE SERUM sadece 21 günde kalıcı etkisini gösterir.  LashAlive, maksimum uzunluk ve hacim için sağlığı ve canlılığı arttırarak kirpikleri onarır, yeniler ve canlandırır. Uygulaması saniyeler alan sihirli formülün bir şişesi 9 ay kullanım için. Herhangi şekilde ilaç veya paraben içermeyen ADONIA LASHALIVE® & BROWREVIVE SERUM tamamen organik bir üründür. Belirtilen ambalaj talimatlarına uygun olarak kullanıldığında, ilk 21 günde denekler üzerinde yapılan uygulamalar sonucunda  %64, 42 günde %88, 56 gün sonunda ise %92 oranında ilerleme kaydetmiştir.

ADONIA BRONZING COLLECTION®
Doğal şekilde bronzlaştırma özelliği ile dikkat çeken ADONIA BRONZING COLLECTION’ın içeriğinde organik sardunya çiçeği ve bergamot bulunuyor.  Kokusuz ve iz bırakmama özelliğine sahip olmasının yanı sıra turuncu değil doğal bronz bir görünüme sahip. Ege Eko sisteminden 12 farklı organik esans yağı içeren ADONIA BRONZING COLLECTION’da kullanılan botanik yağlar mikro düzeyde harmanlanarak güneşe çıkmadan sağlıklı şekilde bronzlaşmaya yardımcı olmaktadır.

ADONIA ORGANIC DAILY CLEANSING GEL®
Günlük temizleme jeli  “ADONIA ORGANIC DAILY CLEANSING GEL” en büyük özelliği hücrelerin yenilenmesine yardımcı olması. Makyajı etkili biçimde çıkarır, kiri ve ölü deri hücrelerini ipeksi pürüzsüz ve genç görünüm kazandırarak temizler. Adonia Organics ürünlerinin hiçbirinde kesinlikle sodyum lauret sülfat ve paraben kullanılmaz.

ADONIA COMPLEXION CONTROL® SERUM
Organik ve hassas bileşenlerin kullanıldığı bir cilt kontrol serumu olan ADONIA COMPLEXION CONTROL® SERUM’un ciltteki lekeleri 14 günde %84 azalttığı klinik olarak ispatlanmış bir üründür.  İçeriğinde cildi yakacak, kurutacak ilaç ve paraben bulunmamaktadır. 60 gün boyunca düzenli olarak kullanıldığında ise cilt lekelerden büyük oranda kurtuluyor.




İlgili etiketler : Novel Kozmetik, Adonia Organics, Adonıa Complexıon Control Serum, Cilt Bakım Ürünleri,

Haber Sahibi

Novel Cosmetic
  • Eklenme Tarihi

    : 22 Şubat 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Mart 2012
  • Trafik

    : 10342

Diğer Novel Cosmetic Haberleri

Benzer Haberler

  • Oriflame Oriflame True Perfection Cilt Bakım Serisi

    Oriflame True Perfection Cilt Bakım Serisi

    Hızlı yaşam temposu, stres, hava kirliliği gibi etkenlerin sebep olduğu cilt sorunları için Oriflame, yeni True Perfection Cilt Bakım Serisi’yle devrim niteliğinde bir çözüm getirdi. Pers İp...
    20 Ekim 20141752 defa incelendi
  • Nuxe Nuxe'ün Kırışıklar İçin Bakım Serisi Nirvanesque Yenilendi

    Nuxe'ün Kırışıklar İçin Bakım Serisi Nirvanesque Yenilendi

    Dünyaca ünlü Fransız dermo-kozmetik markası NUXE’ün ilk mimik çizgilerinin görünümünü düzelten ve yerleşmesini önleyen, cildin rahatlamasına yardımcı anti-aging bakım serisi Nirvanesque yeni...
    9 Ocak 20141726 defa incelendi
  • Aveda Doğal Güzellikten Hoşlanan Gelinlere AVEDA

    Doğal Güzellikten Hoşlanan Gelinlere AVEDA

    Bitkisel saç bakımı, cilt bakımı, kozmetik ve yaşam ürünleriyle tüm dünyada en çok tercih edilen ve alanında eşsiz olarak tanımlanan Aveda, evlilik hazırlıkları yapan gelin adaylarının düğün...
    12 Nisan 20122767 defa incelendi
  • Balerin Balerin.com'la Kış Aylarında Sağlıklı Bir Cilde Sahip Olun

    Balerin.com'la Kış Aylarında Sağlıklı Bir Cilde Sahip Olun

    Cildiniz kış aylarının kuruluğuna ve güneşin olumsuz etkilerine hazırlıklı mı? balerin.com’da satışa sunulan, %100 orijinal dünya markalı ürünlerle cildiniz kışın da sağlıklı gözükecek. Genç...
    8 Ocak 20131554 defa incelendi
  • Dermalogica Dermalogica'dan Sabun İçermeyen Özel Temizleyici; Special Cleansing Gel

    Dermalogica'dan Sabun İçermeyen Özel Temizleyici; Special Cleansi

    Cildin doğal yapısını koruyan, sabun içermeyen “Special Cleansing Gel”, cildin nem oranını dengelerken, kurumasını engelliyor, cildi temizlerken makyaj kalıntısı bırakmıyor. Cilt sağlığını...
    28 Mayıs 20122106 defa incelendi