Hollywood Yıldızlarının Favorisi 10 Yaş Gençleştiren Anti-aging Vücut Peeling Terapi “Adonia Polishıng Sand"

  • 13 yıl önce eklendi
  • 2137 defa incelendi
  • Puan : star star 70 incelemede 2,43 puan almıştır.
Anti-aging özellikli ve çikolatalı terapi “ADONIO POLİSHING SAND” cildinizi soyarak temizler, ölü hücrelerden arındırır ve vücudunuzu tam 10 yaş gençleştirir!

ADONIA POLISHING SAND çikolatalı vücut peelingi, cildinizin 10 yaş genç görünmesine yardımcı olur. Yaşlanmayı geciktirici etkisi cildinizi temizler, arındırır ve nemlendirir. ADONIA POLISHING SAND kullanımı sonrasında vücuda iki farklı katkı sağlar ve etkisini 3 gün içinde gösterir. İlk olarak kuru, cansız cildin üst katmanını söküp atar. İkinci olarak da altındaki taze cildi daha uzun süre genç görünmesi için bir grup koruyucu antioksidanlarla korur. Ayaklar, dirsekler ve dizler gibi pürüzlü kısımlarda olduğu gibi göğüs, boyun gibi hassas noktalarda da rahatlıkla kullanılabilir

ADONIA POLISHING SAND üzüm ve kayısı çekirdeklerinin en yüksek konsantrasyonlarını içermekte ve antioksidan resveratrol açısından da zengindir. AMA laboratuvarlarında yapılan testler sonunda içeriğinde resveratrol bulunduran ADONIA POLISHING SAND’ın hücre DNA’sını koruma ve hücrelerin uzun süreli sağlıklı yaşamasını sağladığı ispatlanmıştır.  

Nasıl Kullanılır:
10 yaş görünümlü bir cilde sahip olmak için ADONIA POLISHING SAND’ı haftada üç kez kullanmak gerekiyor. Ürünü nemli cilde püskürtün, dairesel hareketlerle masaj yapın ve iyice durulayın. Pürüzsüz, çizgisiz ve doğal görünen bir bronzlaşma için ADONIA BRONZİNG GLOW ürününü uygulamadan önce de uygulayabilirsiniz.

Ürün Fiyat Bilgisi: KDV Dâhil 149


İlgili etiketler : Adonia Polishıng Sand, Vücut Peelingi,

Haber Sahibi

Novel Cosmetic
  • Eklenme Tarihi

    : 5 Nisan 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Nisan 2012
  • Trafik

    : 2137

Diğer Novel Cosmetic Haberleri