Doğal Güzellikten Hoşlanan Gelinlere AVEDA

  • 13 yıl önce eklendi
  • 2775 defa incelendi
  • Puan : star star star star 81 incelemede 3,72 puan almıştır.
Bitkisel saç bakımı, cilt bakımı, kozmetik ve yaşam ürünleriyle tüm dünyada en çok tercih edilen ve alanında eşsiz olarak tanımlanan Aveda, evlilik hazırlıkları yapan gelin adaylarının düğün öncesi bakımlı ve güzel görünmelerini sağlayacak birbirinden özel ürünler sunuyor. Aveda; Caribbean Therapy serisinin Body Scrub’ı düğün öncesi tüm vücudu ölü derilerden arındırırken, Body Cream nemlendirmeyi sağlıyor. Tourmaline Charged Hydrating Creme, düğün gününde cildin parlak ve sağlıklı görünmesini sağlarken, Beautifying Composition Oil ise hem cilt hem de vücudu düğün öncesi stresinden arındıyor.

Düğünün en önemli ayrıntısı gelin başı, Damage Remedy Daily Hair Repair ile saça uygulanacak fön, maşa gibi işlemlere karşı koruma altına alınırken, Control Force saç spreyi, yapılan saçın gece boyunca bozulmadan kullanılmasını sağlıyor.

Ürün bilgileri:
Caribbean Therapy™ Body Creme
Karayipler’in mango, kakao yağı ve sıcak ada aromalarından oluşan zengin vücut kremi, cilde yumuşaklık, duyulara canlılık katıyor.
200ml. 95,00 TL

Caribbean Therapy™ Body Scrub
Şifalı besinler yönünden zengin, canlandırıcı bir vücut peelingi olarak ölü yüzey hücrelerini ve cilt matlaştırıcı kalıntıları narin bir biçimde temizliyor; geride güzel, ışıltılı bir cilt bırakıyor.
450g. 100,00 TL

Control Force ™ Hair Spray
Organik türevli keten tohumu, hatmi çiçeği kökü ve aloe içeren sert tutuşlu bir aerosol spreyidir. Doğal, sağlıklı görünen parlaklıkla birlikte gün boyunca sert tutuş ve 24 saate kadar nem koruması sağlıyor.
300ml. 70,00 TL

Beautifying Composition ™
Tüm vücutta kullanılabilen ürün, kuru cilt ve saç derisine yönelik zengin, aromatik vücut yağıyla banyodan sonra ya da masaj esnasında nemi hapsediyor. Ürünün içeriğinde jojoba yağı, biberiye ve bergamot da içeren bir esans bulunuyor.
50ml. 65,00 TL

Tourmaline Charged Hydrating Crème
Doğal yollarla enerji veren bir mineral olan turmalinin ince tozlarını içeren ürün nem yönünden zengin bir krem olarak dikkat çekiyor. Ürün şifalı bitki ekstreleri ve 11 adet güçlü anti-oksidan içeriyor. Normal ve kuru ciltleri nemlendirirken, canlılık ve ışıltı katıyor.
50ml. 110,00 TL

Damage RemedyTM Daily Hair Repair
Yıpranmış saçların onarımında tüm uzmanlığını ortaya koyuyor. Vitaminler yardımıyla yıpranmış saçın sağlıklı görünmesini ve korunmasını sağlayan bu durulanmayan bakım kremi %45 oranında geri dönüşümlü ambalajla satışa sunuluyor.
100 ml. 70 TL.




İlgili etiketler : Cilt Bakım Ürünleri, Aveda,

Haber Sahibi

Aveda
  • Eklenme Tarihi

    : 12 Nisan 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Nisan 2012
  • Trafik

    : 2775

Diğer Aveda Haberleri