HalkCard Advantage Nakit Kartlı Geçiş Sistemi

  • 14 yıl önce eklendi
  • 4173 defa incelendi
  • Puan : star star star 142 incelemede 3,3 puan almıştır.

Nakit Kartlı Geçiş Sistemi

Nakit Kartlı Geçiş Sistemi dahilinde sunulan NKGS Kartı, Türkiye genelindeki Otoyollar ve Boğaz Köprüleri gişelerinden geçiş ücretini ödemek için tasarlanmış, herhangi bir hesap veya kredi kartı ile ilişkilendirilmeksizin, üzerine para yüklenerek kullanabilecek, ön dolumlu bir karttır.

Karta yüklenen bakiyeden, kartı her kullandığınızda ödenmesi gereken tutar anında düşülmektedir. Ödemenin gerçekleşmesi ile beraber geçiş ücreti ve kartınızda kalan bakiyeyi kart okuyucu ekranından takip etmeniz mümkündür.

Nakit KGS kartlarında araç plakasının tanımlı olmasına gerek bulunmamaktadır. Bu nedenle aynı araç sınıfında başka bir araçta kullanılabilmektedir.

Halkbank’ın NKGS özellikli iki adet kartı bulunmaktadır:

Halkbank NKGS
Halkbank NKGS Shell Club Smart Card

Halkbank NKGS ve Halkbank Shell Club Smart Kart Dolumu ve Araç Sınıfı Güncellemesi yapılabilecek Şubelerimiz  için tıklayınız.

Halkbank NKGS ve Halkbank Shell Club Smart Kart Dolumu ve Araç Sınıfı Güncellemesi Yapılabilecek Anlaşmalı Shell istasyonları için  tıklayınız.

Türkiye genelindeki Otoyollar ve Boğaz Köprüleri geçiş ödemelerinde kullanabileceğiniz, Halkbank NKGS kartına dolum yapmaya yetkili Halkbank Şubelerinden, talep ettiğiniz araç sınıfında anında sahip olabilirsiniz.

Nakit KGS Kartı’nızın üzerine yüklemiş olduğunuz tutar azaldığında, Halkbank Şubeleri ve/veya anlaşmalı işyerlerindeki Kart Dolum Cihazları’ndan bakiyenizi güncelleyebilirsiniz.

Shell ve Halkbank yaptığı işbirliğiyle, akaryakıt sektöründe ilk kez bir müşteri sadakat kartı Nakit KGS fonksiyonu kazandı. Shell Club Smart Card avantajları ve Halkbank Nakit KGS kolaylığı tek kartta toplandı.
Böylece Shell Club Smart Card herhangi bir kredi kartı veya banka hesabı ile ilişkilendirilmeksizin, para yüklenerek ön dolumlu kullanılabilen bir NKGS kart özelliği kazandı.

Uygulama ile Shell Club Smart Card’ın sağlayacağı tüm avantajlar ve kampanyalar bu kart için de geçerli olacak. Sürücüler, Shell Club Smart Card’ları ile yaptıkları her akaryakıt ve Shell AutoGas alımlarından puan toplayarak hediye kazanmaya devam ederken aynı zamanda bu kartlarını köprü ve otoyolların KGS’li geçişlerinde de kullanabilecek.

NKGS özellikli Shell Club Smart Card’ların tümü 1. sınıf olarak üretilmekte olup, 1. sınıf araç dışında kullanılmak istendiğinde anlaşmalı Shell akaryakıt istasyonlarından yada Dolum Cihazı bulunan Şubelerimizden, araç sınıf bilgisi güncellenmelidir.
NKGS Shell Club Smart Card’lar iki tipte üretilmektedirler:

NKGS’li Shell Club Smart Card (Bireysel)
NKGS’li Shell Club Smart Taksi Card (Ticari)




İlgili etiketler : Kartlı Geçiş Sistemi, Kgs, Halkbank Nkgs, Halkbank Nkgs Shell Club Smart Card,

Haber Sahibi

HalkCard Advantage
  • Eklenme Tarihi

    : 9 Ocak 2011
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Eylül 2011
  • Trafik

    : 4173

Benzer Haberler

  • Shell Nakit KGS özellikli Shell Club Smart Card

    Nakit KGS özellikli Shell Club Smart Card

    Shell’in müşterilerine sunduğu benzersiz hizmetlerden biri olan nakit KGS özellikli Shell Club Smart Card, günün her saatinde dolum yapılabilmesinin yanı sıra 5 TL bile yükleme özelliğ...
    28 Nisan 20124203 defa incelendi
  • Shell Shell ve Honda’dan Otogaz İşbirliği

    Shell ve Honda’dan Otogaz İşbirliği

    Akaryakıt sektörünün dev markası Shell ile otomotiv sektörünün güçlü ismi Honda, otogaz pazarında ayrıcalık yaratacak dev bir işbirliğine imza attı. Yeni model araçlarında çok cazip bir ...
    2 Aralık 20113155 defa incelendi
  • Türkiye Halk Bankası Halkbank Bonoları Halka Arz Ediliyor

    Halkbank Bonoları Halka Arz Ediliyor

    Halkbank Temmuz sonu itibarıyla 6 ay vadeli, 500 milyon TL tutarında banka bonosu ihracına başlıyor. Banka, gerçekleştireceği bono ihracıyla müşterilerine güvenli, yüksek ve sabit getirili b...
    26 Temmuz 20115573 defa incelendi
  • Türkiye Halk Bankası Halkbank İnternet Şubesi Çekiliş Sonuçları

    Halkbank İnternet Şubesi Çekiliş Sonuçları

    Halk Bankası'nın 1 Ocak - 29 Şubat 2012 tarihleri arasında düzenlediği kampanya ile Halkbank İnternet Şubesi'ni kullananlar arasında düzenlediği çekiliş ile  30  Samsung 3D LED TV,...
    14 Mart 201220632 defa incelendi
  • Türkiye Halk Bankası Halkbank'tan Yeni Bir Hizmet Anlayışı Paraf Card

    Halkbank'tan Yeni Bir Hizmet Anlayışı Paraf Card

    Halkbank, yeni kredi kartı markası Paraf’ı “Ayrıcalıklar bu Paraf’ta” sloganıyla hizmete sundu. Paraf’la müşterilerinin kişisel tercih ve ihtiyaçlarına yönelik özel hizmet sunmayı hedefleyen...
    3 Aralık 20127415 defa incelendi