Garanti Bankası'ndan Kadın Girişimcilere Altın Teminatlı Kredi

  • 12 yıl önce eklendi
  • 2569 defa incelendi
  • Puan : star star star star 35 incelemede 3,71 puan almıştır.
Garanti Bankası, kadın girişimciler için, eğitimden finansmana uzanan farklı alanlarda, değer yaratan ve destek veren uygulamalarına devam ediyor. Garanti bu kez de, kadın girişimcilerin ticari amaçlı finansmana ulaşmalarını kolaylaştıracak yeni bir kredi seçeneği sunuyor: Kadın Girişimcilere Yönelik Altın Teminatlı Kredi. Alternatif çözüm getiren yeni ürün sayesinde, kadın girişimciler kredi alırken altınlarını teminat gösterebiliyor.

Girişimci kadınlar, ziynet ve/veya altın olarak muhafaza ettikleri birikimlerini “Garanti Bankası Altın Salısı” hizmeti veren şubelere getiriyor. Uzman eksperler tarafından net değeri tespit edilen altınlar, gram cinsinden hesaplanarak, müşteriye ait altın hesabına yatırılıyor. Müşterilere, hesapta bulunan altın değeri karşılığında belirlenecek marjlar doğrultusunda kredi veren Garanti, kadın girişimcilere hem teminat bulmakta zorlandıkları kredi için fırsat, hem de altınlarını banka hesabında değerlendirme olanağı sunuyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Garanti Bankası Genel Müdürü Yardımcısı Nafiz Karadere, “Yeni krediyle, finansman desteğine ihtiyaç duyan fakat kredi teminatı bulmakta zorlanan girişimci kadınlara alternatif bir çözüm sunmayı amaçlıyoruz. Böylece, yeni girişimlerde bulunabilmeleri ve ticari faaliyetlerini sürdürmeleri için gerekli finansal kaynaklara ulaşmalarını kolaylaştırıyoruz. Aynı zamanda, uzman eksperler tarafından değeri tespit edilen altın birikimlerini, altın hesabında değerlendirmelerini de sağlıyoruz.” şeklinde konuştu.


İlgili etiketler : Garanti Bankası, Altın Teminatlı Kredi, Kadın Girişimci Kredisi,

Haber Sahibi

Garanti BBVA Bankası
  • Eklenme Tarihi

    : 4 Eylül 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Eylül 2012
  • Trafik

    : 2569

Diğer Garanti BBVA Bankası Haberleri

Benzer Haberler