Garanti Bankası'ndan Emeklilere Büyük Kolaylık

  • 10 yıl önce eklendi
  • 1734 defa incelendi
  • Puan : star star star star 28 incelemede 4,25 puan almıştır.
Maaşını Garanti’ye taşımak isteyen SSK ve Bağkur emeklileri, sadece nüfus cüzdanlarıyla en yakın Garanti şubesine giderek,  banka değişikliğini kolayca gerçekleştirebiliyor. Emekli maaşını Garanti’den almayı tercih eden ve 3 yıl boyunca Garanti’de kalma sözü veren tüm emekliler, yıl sonuna kadar devam edecek kampanya kapsamında, hoş geldin hediyesi olarak çeyrek altın*kazanıyor.  Bir yakınının maaşının daha Garanti’ye gelmesine referans olan emekliler ise bir çeyrek altın daha kazanabiliyor.

Konuyla ilgili bilgi veren Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Onur Genç, “Hedefimiz, hepimizin ailesinde bulunan emeklilerin 1 numaralı özel bankası olmak. Bunu gerçekleştirebilmek için, emeklilere yönelik yeni uygulamaları hayata geçirmeye devam ediyoruz. Örneğin, artık emekliler, prosedürsüz ve zahmetsiz bir şekilde, sadece nufüs cüzdanıyla maaşlarını Garanti Bankası’na taşıyabiliyor. Üstelik bir emekli yakınıyla birlikte maaşını taşıyanlara 2 çeyrek altın hediye ediyoruz.” dedi.

Onur Genç, emeklilere sunulan diğer hizmetleri şöyle özetledi: “Emeklilerimizin en beğendiği uygulamalardan biri, hesaplarındaki tüm parayı tek tuşla, kuruşu kuruşuna çekebilmeleri. Emekliler, 4 bini aşan sayısıyla Türkiye’nin en yaygın ATM ağlarından biri olan Garanti Paramatiklerimizden, kendileri için özel hazırlanmış ekranlardan, tek tuşla tüm parasını kuruşu kuruşuna kolayca çekebiliyor. Üstelik maaşlarının yattığı vadesiz hesaplardan Hesap İşletim Ücreti almıyor, indirimli faiz oranları ve 3 ayda bir ödeme seçeneğiyle özel kredi imkânı da sunuyoruz.”

*Çeyrek altın kazanabilmek için, Garanti Bankası aracılığıyla ilk kez SGK emekli maaş ödemesi alıyor olmak ve kampanya katılım belgesini imzalamak gerekiyor. Ödül yüklemesi, Garanti Bankası’na yatan ilk maaşı takip eden ay, çeyrek altın karşılığı gram altın olarak vadesiz altın hesabına gerçekleşiyor.


İlgili etiketler : Garanti Bankası, Emekli Maaşı, Maaş Taşıma,

Haber Sahibi

Garanti BBVA Bankası
  • Eklenme Tarihi

    : 7 Kasım 2014
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Aralık 2014
  • Trafik

    : 1734

Diğer Garanti BBVA Bankası Haberleri

Benzer Haberler