Fakir Rouge Serisi ile Daha Renkli Mutfaklar, Daha Leziz Tatlar!

  • 10 yıl önce eklendi
  • 2810 defa incelendi
  • Puan : star star star 78 incelemede 3,28 puan almıştır.
Modern yaşamın yüksek temposunu yakalamak her geçen gün biraz daha zorlaşıyor. Hayatın koşturmaları arasında küçük ve keyifli molalar vermek isteyenler için Fakir’in Rouge Serisi fark yaratıyor. Özel tasarımı, çarpıcı kırmızı rengi ile Rouge Serisi mutfakların vazgeçilmez ürünleri arasında yerini alıyor.

Fakir’in zamanla yarışanlar için geliştirdiği küçük ev aletleri hayatı kolaylaştırırken; sağlıklı, pratik ve lezzetli yemek yapmak isteyenler için de özel çözüm önerileri sunuyor… Fakir Rouge serisi ise kahvaltı ve yemek hazırlıklarına keyifli dokunuşlar katıyor.

Güne kaliteli bir kahvaltı eşliğinde güzel bir başlangıç yapmak, yemeklerinde fark yaratmak isteyenler; Legend Steel Çay Makinası, Nancy Ekmek Kızartma Makinası, Food Master Mutfak Robotu, Sierra El Mikseri, Amirex Blender Seti ile Goldie Su Isıtıcısı’ndan oluşan Rouge Serisi’ni tercih ediyor.   
Tadı damağınızda kalacak çaylar Fakir’den… Türk mutfağının vazgeçilmezi çayın tüm lezzeti ve sıcaklığı deminde gizlidir. Legend Steel, 1,7 litrelik kapasitesi ile çay keyfini doya doya çıkarmanızı sağlar.

Mis gibi kokan nar gibi kızarmış ekmekler için… Ayarlanabilir sıcaklık kontrol düğmesi sayesinde ekmekleri istenen derecede kızartan Nancy Ekmek Kızartma Makinası, gösterge ışıklı buz çözme, tekrar ısıtma özelliklerine sahip. Çıkartılabilir kırıntı tepsisi ile temizliği de çok kolay.

Hamarat mutfak robotu… İşlevselliği ile dikkat çeken Food Master Mutfak Robotu ile yumurta, her türlü sos veya krema gibi hafif karışımları çırpabilir; kek, pasta, kurabiye karışımlarını hazırlayabilir; pizza ya da ekmek hamuru yoğurabilir; hijyenik bir şekilde et kıyabilirsiniz. İsteğe bağlı sunulan rendeleme ve dilimleme aksesuarı ile birkaç dakikada çeşit çeşit salatalar ve mezeler hazırlayabilirsiniz.
Hem pratik hem ergonomik… Sierra El Mikseri ergonomik tasarımı, 425 W motor gücü ve dört farklı hız kademesi ile malzemeleri süratle ve kolayca çırpar, istediğiniz kıvamda yoğurur.

Hafif ve lezzetli yemekler için… Doğrama, çırpma ve karıştırma aparatlarıyla birçok tarifi kolay ve hızlıca hazırlayabileceğiniz Amirex Blender Seti hafif ve lezzetli yemekleri tercih edenlerin en büyük yardımcısı olmaya aday.

Anında sıcak suyunuz hazır… Goldie Su Isıtıcısı, retro tasarımıyla mutfaklarınıza şıklık katıyor. Kırmızı renkli çelik yüzeyinin yanı sıra aşırı ısınma ve susuz kaynatmaya karşı güvenlik sistemine de sahip.




 Fakir Rouge Serisi - 1

Fakir Rouge Serisi - 1

 Fakir Rouge Serisi - 2

Fakir Rouge Serisi - 2

 Fakir Rouge Serisi - 3

Fakir Rouge Serisi - 3

 Fakir Rouge Serisi - 4

Fakir Rouge Serisi - 4

 Fakir Rouge Serisi - 5

Fakir Rouge Serisi - 5

 Fakir Rouge Serisi - 6

Fakir Rouge Serisi - 6

İlgili etiketler : Fakir, Fakir Rouge, Legend Steel Çay Makinası, Nancy Ekmek Kızartma Makinası, Food Master Mutfak Robotu, Sierra El Mikseri, Amirex Blender Seti İle Goldie Su Isıtıcısı, Küçük Ev Aletleri,

Haber Sahibi

Fakir Küçük Ev Aletleri
  • Eklenme Tarihi

    : 27 Ekim 2014
  • Güncelleme Tarihi

    : 27 Ekim 2014
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Kasım 2014
  • Trafik

    : 2810

Diğer Fakir Küçük Ev Aletleri Haberleri

Benzer Haberler

  • Vestel Vestel Twinjet Çamaşır Makinesi, İngiltere’de Satış Patlaması Yaptı

    Vestel Twinjet Çamaşır Makinesi, İngiltere’de Satış Patlaması Yap

    Yüksek Enerji Verimliliğine Sahip Vestel Twinjet Çamaşır Makinesi, İngiltere’de Satış Patlaması Yaptı Bir teknoloji ve tasarım harikası olan Vestel Twinjet çamaşır makinesi, İngiltere’...
    21 Mart 20115115 defa incelendi
  • Philips Philips'in Yeni Kahvaltı Setleri ile Güne Mutlu Başlayın

    Philips'in Yeni Kahvaltı Setleri ile Güne Mutlu Başlayın

    Siz de günün ilk öğünü kahvaltının mutlulukla bir ilgisi olduğunu düşünüyorsanız, güne sağlıklı bir kahvaltı ile güzel bir başlangıç yapmak için Philips’in yeni kahvaltı setlerini mutlaka de...
    20 Mayıs 20131803 defa incelendi
  • Philips Philips'in Yeni Kırmızı Ailesi Rengiyle Göz Alıyor, Marifetleriyle Kahvaltı Keyfinizi Tamamlıyor

    Philips'in Yeni Kırmızı Ailesi Rengiyle Göz Alıyor, Marifetleriyl

    Philips’in en yeni su ısıtıcısı HD4665/40 ve ekmek kızartma makinesi HD2628/40, kırmızı renkleriyle göz alıyor; marifetleriyle de kahvaltı keyfinizi tamamlıyor.     Hı...
    12 Ağustos 20131605 defa incelendi
  • Tchibo Tchibo’dan Mutfak Sanatı

    Tchibo’dan Mutfak Sanatı

    Yemek yapmayı daha da keyifli hale getirecek tasarım harikası mutfak ekipmanları, Tchibo’nun yeni temasında. Eşsiz ve profesyonel lezzetler yaratmak için en uygun mutfak ürünlerinin su...
    11 Ocak 20118049 defa incelendi
  • Arzum Arzum Fırrın Ödüle Doymuyor

    Arzum Fırrın Ödüle Doymuyor

    Küçük ev aletleri pazarında çığ gibi büyüyerek uluslararası arenada da varlığını gösteren Arzum, 2013 yılında arka arkaya aldığı ödüllere bir yenisini daha ekleyerek başarısını bir kez daha ...
    12 Haziran 20131571 defa incelendi