Fakir Hausgerate Temizlikte Deterjan Devrini Kapatıyor

  • 9 yıl önce eklendi
  • 1955 defa incelendi
  • Puan : star star star 8 incelemede 3,25 puan almıştır.
Fakir Hausgerate, üstün Alman teknolojisi ile geliştirdiği ürünleriyle 82 yıldır temizlik ve hijyen denilince akla gelen ilk markalardan biri olmayı sürdürüyor. Bahar temizliği için kolların sıvandığı bugünlerde Fakir Elektrikli Ev Aletleri zengin ürün portföyü ile pratik çözümler sunuyor. Yenilikçi ve çevreci ürünleriyle tüketicilerin beğenisini kazanan Fakir Hausgerate, elektrik süpürgeleri ve halı yıkama makineleri kadar son dönemlerde temizlikte deterjan devrini kapatan buharlı temizleyicileri ile dikkat çekiyor.  

Bereketin, iyiliğin ve yeni başlangıçların sembolü olarak kabul edilen bahar ayının olmazsa olmazlarından biri de bahar temizliği... Çok eski bir gelenek olan bahar temizliğinin kökeninde ise yeni bir başlangıç yapma duygusu yatıyor. Baharla birlikte bir yandan evlerimizi dip köşe temizlerken aynı zamanda ruhsal bir yenilenme de yaşıyoruz. Fakir Hausgerate, bu bahar da geniş ürün yelpazesinde yer alan ürünleriyle temizliğe pratik ve yenilikçi çözümler getiriyor.

Fakir Hausgerate’nin temizlik ordusunda, ıslak ve kuru vakumlu süpürgeler, süpürgede yeni trendlerden biri olan elektrikli dik süpürgeler, ülkemizde Fakir markası ile özdeşleşmiş halı yıkama makineleri ile deterjan gerektirmeden sadece su ile temizlik sağlayan buharlı temizleyicilerin de olduğu 50’den fazla ürün yer alıyor. Üstün teknolojileri ile öne çıkan ürünler temizliği kolaylaştırdıkları kadar çevreyi de koruyor.

Teknolojinin gelişimine paralel olarak temizlik alışkanlıkları da değişiyor. Bir dönemin vazgeçilmez ürünü olan toz torbalı süpürgeler yerini toz torbasız süpürgelere bırakırken, son zamanlarda deterjansız temizlik imkanı sağlayan buharlı temizleyicilerin revaçta olduğu görülüyor. Temizlikte mükemmel sonucu yakalamak için geliştirilen Fakir Hausgerate ürünleri; yüksek emiş gücü, özel tasarımları, tozları içeri hapseden özel HEPA filtreleri, düşük ses seviyesi ve enerji tasarrufu sağlayan özellikleri ile dikkat çekiyor. Toz torbasız süpürgeler arasında uzun süreli kullanımlarda bile emiş gücünü kaybetmeyen ve tıpkı bir yarış otomobili gibi performansı hiç azalmayan Veyron ön plana çıkarken, buharlı temizleyiciler de çok amaçlı kullanımıyla Steam Mop tercih ediliyor.  

Temizlikte buhar gücü
Bilimsel araştırmalara göre 1 gram tozda yaklaşık 15 bin tane toz akarı bulunuyor. Bu akarlar astım başta olmak üzere birçok hastalığa sebep oluyor. Zararlı kimyasallar ve deterjan kullanılmadan söz konusu bakterileri yok eden buharlı temizleyiciler, hem pratik hem de sağlıklı temizlik imkânı sunuyor.
Fakir Hausgerate’nın buharlı temizleyiciler grubunda yer alan Steam Mop ile geniş zeminler ve kenar köşeler kolayca temizlenirken, portatif elde taşıma özelliği sayesinde mutfaklarda çıkması zor yağ lekeleri, banyolarda klozet, lavabo ve derz aralarına buhar direkt uygulanarak hijyenik temizlik sağlanıyor.

Üçgen ve dörtgen mop başlıkları sayesinde dip köşe temizlik imkânı sunan Steam Mop,  daha az zamanda daha fazla temizlik sağlayarak evlerinizi bahara hazırlıyor.

Bahar ile birlikte evlerimiz de yenilensin, tertemiz ve göz alıcı olsun diyenler en yakın Fakir bayine ya da yenilenen konsepti ile sayısı hızla artan Fakir Shop’lara uğrayabilir, ürünlerle ilgili detaylı bilgi almak için www.fakir.com.tr adresini ziyaret edebilirler.



İlgili etiketler : Fakir, Fakir Hausgerate, Elektrik Süpürge, Halı Yıkama Makinesi,

Haber Sahibi

Fakir Küçük Ev Aletleri
  • Eklenme Tarihi

    : 23 Mart 2015
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Mayıs 2015
  • Trafik

    : 1955

Diğer Fakir Küçük Ev Aletleri Haberleri

Benzer Haberler

  • Fakir Küçük Ev Aletleri Fakir Yeni Veyron Turbo Toz Torbasız Elektrik Süpürgesini Tanıttı

    Fakir Yeni Veyron Turbo Toz Torbasız Elektrik Süpürgesini Tanıttı

    Fakir Hausgerate 81 yıllık tecrübesiyle teknolojiye yön vermeye devam ediyor. Elektrikli süpürge pazarının lideri olan Fakir, yeni ürünü Veyron Turbo Toz Torbasız Elektrik Süpürgesi ile paza...
    4 Eylül 20141955 defa incelendi
  • LG LG Akıllı Ev Ürünleriyle Hayat Daha Kolay

    LG Akıllı Ev Ürünleriyle Hayat Daha Kolay

    LG Electronics, elverişli kullanım özelliği ile geliştirilen akıllı ev ürünlerini kullanıcılarıyla buluşturarak hayatı kolaylaştırmaya devam ediyor. Bu ürünler sayesinde tüketiciler dışarıda...
    17 Aralık 20131490 defa incelendi
  • Profilo Profilo'dan İki Yeni Elektrik Süpürge

    Profilo'dan İki Yeni Elektrik Süpürge

    Profilo Dayanıklı Ev Aletleri, hanımların ev temizliğindeki vazgeçilmez yardımcısı elektrik süpürgeleri ürün gamını iki yeni model ile genişletti.  VS4PT2200 ve VS7PT2520 kodlu yeni...
    13 Temmuz 20116246 defa incelendi
  • Tchibo Tchibo ile Temizlik Artık Daha Keyifli

    Tchibo ile Temizlik Artık Daha Keyifli

    Tchibo, "Temizlik Artık Daha Keyifli" temasıyla temizliği herkes için çok daha keyifli ve pratik hale getiriyor. Her eve uygun malzemeler 28 Ocak Çarşamba gününden itibaren tüm Tchibo mağaza...
    21 Ocak 20152042 defa incelendi
  • LG LG Elektrik Süpürgesinin Takibindesiniz

    LG Elektrik Süpürgesinin Takibindesiniz

    LG’nin yeni inovatif elektrik süpürgesi Kompressor Follow Me, kullanıcısını otomatik olarak takip ediyor. LG Electronics, kullanıcıyı otomatik olarak takip eden Kompressor Follow Me isimli...
    29 Ağustos 20122504 defa incelendi