Eyüp Sabri Tuncer, İstanbul'da İlk Mağazasını Vadistanbul'da Açtı

  • 2 yıl önce eklendi
  • 774 defa incelendi
  • Puan : star star star star 2 incelemede 4 puan almıştır.
1923 yılında kurulan Türkiye Cumhuriyeti ile yaşta 99 Yıllık Eyüp Sabri Tuncer markası, 3. mağazasını Vadistanbul Alışveriş Merkezi’nde açtı. Vadistanbul mağazasında da diğer mağazalarda olduğu gibi; markanın öncülük ettiği 100 yıllık deneyimle harmanlanan geleneksel ürünler, yenilikçi ve özel formüllü ürünler ile bir arada sunuluyor.

99 yıllık hikayesiyle Türkiye’nin en köklü ve güçlü markalarından biri olan Eyüp Sabri Tuncer, artık sadece Ankara’da değil, İstanbul’da da kendi mağazasında sevenleriyle bir araya geliyor. Yurt içinde ve yurt dışında yüzlerce farklı satış noktasında bulunan marka, sevenlerini şimdi Vadistanbul’daki mağazasında ağırlıyor. Eyüp Sabri Tuncer, yeni mağazasında; geleneksel olana, yenilikçi ve modern bakış açısıyla yaklaşarak farklı kategorilerde geliştirdiği 600’den fazla ürününü ziyaretçileriyle buluşturuyor.

Bebek ürünlerinden florürsüz diş macununa kadar her şey
Türkiye'nin ilk yerli limon kolonyası formülünü geliştiren Eyüp Sabri Tuncer, yok olmaya yüz tutmuş öz değerleri yeni nesillere aktarırken; dünyadaki trendleri takip eden, meraklı, cesur ve yenilikçi bir marka olarak her geçen gün büyümeye devam ediyor. Son dönemde florürsüz, titanyum dioksit, sls, sles, şeker, tuz içermeyen diş macunları ile yeni bir kategoride büyük ilgi gören marka, parabensiz, glutensiz, sıvı sabun, vücut losyon, şampuan, bebek ürünleri vb. kişisel bakım ürünlerinin yanı sıra vegan ve vejetaryen ürünleriyle; ürün geliştirme çalışmalarına sürekli yatırım yapan yenilikçi bir marka olarak da toplumun gelişen ve değişen ihtiyaçlarına eksiksiz cevap veriyor. Ev bakım kategorisinde ise; yüzey temizleyici, mutfak sabunu, oda kokuları, bebek çamaşır yıkama sıvısı ve dezenfektan ürünleri yer alıyor.

Türkiye’de ilk V-Label Sertifikası
Yeni ürün geliştirmenin uzun soluklu, özen ve zaman isteyen bir süreç olduğunun bilinciyle Eyüp Sabri Tuncer markası sevenlerinin talep ve ihtiyaçlarını dikkate alarak onların da yönlendirmesi ile sürekli yeni ürünler geliştirmeye devam ediyor. Yapılan ürün testi araştırmaların yanı sıra dünyadaki trendleri takip ederek Türkiye’de kozmetik ürünlerine ilk defa vegan ve vejetaryen V-Label sertifikası alan marka oldu. Bununla birlikte, 2011 yılından bugüne başta kolonya ürünleri olmak üzere sıvı sabun, losyon vb. kişisel bakım ve ev bakım ürünlerinde Braille Alfabesi kullanan ilk marka olan Eyüp Sabri Tuncer, ürünleri ile Altınokta Körler Derneği’ne düzenli olarak destek sağlıyor. Eyüp Sabri Tuncer, çölyak rahatsızlığı olan kullanıcılarının talepleri ve hassasiyetleriyle geliştirdiği glutensiz ürünleriyle de sektörde önemli bir yeniliğe imza attı.

Türkiye’nin farklı noktalarında zincir ve yerel marketlerde de satışa sunulan Eyüp Sabri Tuncer ürünleri, Ankara’da Anafartalar caddesinde 99 yıllık tarihi mağazasında da sevenleriyle buluşuyor. Ayrıca Ankara Havalimanı iç hatlarda bulunan satış noktası ve e-ticaret mağazasından da tüm ürün çeşitlerine ulaşmak mümkün.




İlgili etiketler : Vadistanbul, Eyüp Sabri Tuncer, Mağaza Açılışı,

Haber Sahibi

Eyüp Sabri Tuncer

İlişkili Marka

Vadistanbul AVM
  • Eklenme Tarihi

    : 8 Nisan 2022
  • Güncelleme Tarihi

    : 8 Nisan 2022
  • Geçerlilik Tarihi

    : 15 Mayıs 2022
  • Trafik

    : 774
  • İlişkili Markalar

    : Vadistanbul AVM

Diğer Eyüp Sabri Tuncer Haberleri

Benzer Haberler