Evoria Uzmanlarından Manikürlü Tırnaklara Bakım Önerileri

  • 11 yıl önce eklendi
  • 1454 defa incelendi
  • Puan : star star star 26 incelemede 3,27 puan almıştır.
Kadınlar için manikür, pedikür yaptırmak çok önemlidir. Özellikle tırnak bakımı yapılmış ellere sürülecek ojeler, kadın elinin zerafetini çok daha iyi gösterecektir. Evoria.com, manikür esnasında yapılması ve yapılmaması gereken konulara değinerek kadınlara ipuçları veriyor.

Sıcak havalarda hafif kıyafetler, yüzde hafif makyaj, bakımlı saçlarla, tırnaklarınızın da bakımlı görünmesi gerekiyor. Kıyafetlerinize ve gideceğiniz ortamlara uygun ojeler kullanmak istediğinizi biliyoruz ancak yine de her önünüze gelen oje şişesini alıp manikür salonuna gitmeyin. Tırnak bakımı ile ilgili son trendleri, demode olmuş ve yapılmaması gereken uygulamaları Evoria.com sizler için açıklıyor:

Evoria.com manikür yaptırdıktan sonra tırnaklarınızı pastel, neon ve pırıltılı ojelerle renklendirmenizi öneriyor.

Dondurma renkleri kıyafetinize göre seçin
Şeftali, lavanta, nane yeşili ve bebek mavisi, son dönemin moda oje renkleri.  Giysilerinize uyum sağlayacak, tırnaklarınızda kötü durmayacak, dondurma hissi veren bu renkleri tüm yaz boyunca kullanabilirsiniz. Eğer sahil kenarında iseniz, mayonuzdaki tonlarla uyumlu renkleri tırnaklarınızda kullanabilirsiniz.

Maceracılara uygun pastel 5’lisi
Eğer içinizde maceraperest bir kadın taşıyorsanız, pastel renklerle de çılgınlık yapabilirsiniz. Her tırnağı farklı bir pastel renge boyayarak, değişik bir görüntü yaratabilirsiniz. Ancak bunu yaptığınızda kıyafetinizin tek renk olmasına özen gösterin. Yoksa çok komik görünecektir.

Bu renkleri kullanırken, kendi içinde uyumlu olmasını sağlayın. Şeftali, pembe, turuncu, mavi ve uçuk yeşil…Evoria.com, bu 5 rengi birbiri ile uyumlu olduğu için birarada kullanabileceğinizi söylüyor. Elbette hepsinin pastel olacağını söylemeye gerek yok.

Neon ojeleri, beyaz giysilerle tamamlayın
Geçen yıl başlayan neon modası, gücünü eksiltmeden devam ettiriyor. En sevdiğiniz neon rengi seçin ve manikürünüzü bu renkle yaptırın. En etkili görünümü yaratmak için, beyaz bir kıyafetle giymek iyi bir seçim olacaktır.

Eğer farklı bir etki yaratmak istiyorsanız, neon renklerin üstünde beyazla vitray deseni oluşturacak biçimde çatlatma çalışmaları yapabilirsiniz. İsterseniz sonra her bir alanı farklı bir neon renge boyayarak değişik bir görünüm elde edebilirsiniz.

Pırıltılı ojelerle sihirli dokunuşlar
Pırıltılar sadece tatil günlerinde kullanılır diye bir kural yok değil mi? O zaman bir pastel renk seçin ve üzerinde altın veya gümüş pırıltılarla gösteriş ekleyin. Bir sonraki adım ise, çok abartılı olmayan kıyafetler seçmek olmalıdır. Tırnaklarınızı gölgede bırakmayın.
Eğer her tırnakta pırıltının çok abartılı olduğunu düşünürseniz, tek bir yüzük parmağı veya işaret parmağı üzerinde de çalışabilirsiniz. Evoria.com uzmanları, tırnak süsleme konusunda yakınlarınızın fikrini almayı da ihmal etmemenizi öneriyor.

Tırnaklarınıza bunları yapmayın !
Yaz aylarında siyah ve koyu renk oje kullanmayın. Bu sonbahar ve kış zaten yeterince karanlık geçecek. Yaz sıcaklarının bu son anlarında tıpkı rengarenk dondurmalar gibi hayatınıza renk katın...
Uzun ve sivri tırnaklar kullanmayın.  Eğer ellerinizle birine zarar vermeyi düşünmüyorsanız, bu yaz tırnakların uzun ve sivri kullanılmadığını bilin. Uzun tırnak seviyorsanız, oval kesimlerle kullanın. Takma tırnak, protez tırnak kullanıyorsanız, tırnaklarınıza doğal bir görüntü vermeye dikkat edin.

Fransız Manikürü’nün modası geçti
Evoria.com uzmanları, Fransız manikürünün modasının geçtiğini söylüyor. Eğer gelin olmuyorsanız veya markete alışverişe gitmiyorsanız, beyaz Fransız manikürü kullanmayın. Eğer mutlaka kullanacaksanız, çok kısa tırnaklarda bu uygulamayı yapın. Bu arada yaz bitene kadar etiket süslemeler tırnaklarda kullanılmıyor. Yapıştırma çiçekler ve nazar boncukları out!

Son moda manikür trendlerini yakalamak Evoria.com’le mümkün. Yüzlerce çeşit oje ve manikür seti, çok uygun fiyatlara Evoria.com’da sizlerin beğenisine sunuluyor.




İlgili etiketler : Evoria, Evoria.com, Tırnak Bakımı,

Haber Sahibi

Evoria
  • Eklenme Tarihi

    : 27 Ağustos 2013
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 15 Eylül 2013
  • Trafik

    : 1454

Diğer Evoria Haberleri

Benzer Haberler

  • Evoria Evoria Uzmanlarından Göz Çevresine Özel Bakım Önerileri

    Evoria Uzmanlarından Göz Çevresine Özel Bakım Önerileri

    Zaman içinde yaşlanan cilt, etkilerini göz çevresinde daha fazla gösteriyor. Göz çevrenize farklı bir bakım uygulayarak daha genç görünebilirsiniz. Evoria.com uzmanları göz çevresi için özel...
    4 Kasım 20131871 defa incelendi
  • Evoria Evoria.com'dan Kış Öncesi Güzellik Tavsiyeleri

    Evoria.com'dan Kış Öncesi Güzellik Tavsiyeleri

    Mevsim değişiyor, bedenimizi kış aylarına hazırlamak gerekiyor. Evoria.com uzmanları kadınların kış mevsimine güzel ve alımlı girmelerini sağlayacak pratik tavsiyelerde bulunuyor. Kadınlar...
    30 Eylül 20131869 defa incelendi
  • Avon Avon İle Tırnaklarınız Tarzınızı Yansıtsın

    Avon İle Tırnaklarınız Tarzınızı Yansıtsın

    Dünyanın önde gelen kozmetik şirketlerinden AVON, göz alıcı tırnaklar için tırnak sezonunun en gözde dekorasyon ürünlerini bir araya getiriyor. AVON Speed Dry Hızla Kuruyan Tırnak Cilası, 30...
    19 Ocak 20151541 defa incelendi
  • Evoria Evde Yapacağınız Basit Bakımlar İle Ellerinizi Yumuşacık Tutabilirsiniz!

    Evde Yapacağınız Basit Bakımlar İle Ellerinizi Yumuşacık Tutabili

    Kışın soğuk rüzgarlar, don, kuru hava gibi faktörlerden elleri korumak zordur. Bu şartlara maruz kalan eller kurur, çatlar ve pul pul görünmeye başlar. Evoria.com; yumuşacık ellere sahip olm...
    12 Aralık 20121463 defa incelendi
  • Evoria Güzel Bir Cilt İçin 10 Etkili Kural

    Güzel Bir Cilt İçin 10 Etkili Kural

    Her kadının hayali pürüzsüz, sağlıklı, sivilcesiz bir cilde sahip olmaktır. Evoria.com, pürüzsüz ve güzel bir cilde kavuşmayı kolaylaştıracak 10 etkili öneriyi açıklıyor. Düzenli Uyuyun U...
    20 Kasım 20121957 defa incelendi