Avon İle Tırnaklarınız Tarzınızı Yansıtsın

  • 9 yıl önce eklendi
  • 1534 defa incelendi
  • Puan : star star 29 incelemede 1,93 puan almıştır.
Dünyanın önde gelen kozmetik şirketlerinden AVON, göz alıcı tırnaklar için tırnak sezonunun en gözde dekorasyon ürünlerini bir araya getiriyor. AVON Speed Dry Hızla Kuruyan Tırnak Cilası, 30 saniyeden daha kısa sürede kuruyor. AVON Gel Finish Tırnak Cilası ise inanılmaz parlaklıkta tırnaklar yaratıyor. Yeni AVON Tırnak Dekorasyon Fırçası, tırnakları kırmızı halı tarzında dekore ediyor.

AVON, tüm kadınları tırnak süsleme sanatının renkli dünyasını keşfetmeye çağırıyor. Göz alıcı tırnaklar için birbirinden eşsiz renkte tırnak cilalarını bir araya getiren AVON, farkını sergilemek isteyenler için de tırnak dekorasyon araçlarını sunuyor.

Sarıdan pembeye, turkuazdan kavuniçine farklı renkleri bir araya getiren AVON Speed Dry Hızla Kuruyan Tırnak Cilaları, 30 saniyeden kısa sürede kuruyor.

Kış mevsiminin renklerinden ilham alan AVON Gel Finish Tırnak Cilası, cesur ve modern tonlarıyla dikkat çekiyor. Kar beyazından laciverde metalik yeşilden gül kırmızısına farklı renkler, inanılmaz bir parlaklıkta tırnaklara taşınıyor.

AVON Gel Finish Tırnak Cilası, özel Tırnak Dekorasyon Fırçası ile kırmızı halı tarzında dekore edilebiliyor. Yayvan fırça ucu tırnak cilasına batırılarak farklı renklerde çizgiler oluşturulabiliyor.

AVON Katalogları 3 Boyutlu Oldu
AVON, fiziksel dünyanın kapılarını interaktif bir deneyime açıyor. Dünyanın en iyi görüntü tanıma platformu Blippar ile işbirliğine giden AVON, kadınlara artırılmış gerçeklik (augmented reality) deneyimi ile güzelleşme fırsatı sunuyor.

Ücretsiz uygulamayı mobil cihazlarına indirenler AVON kataloglarını 3 boyutlu inceleyebiliyor, ilgili sayfalardaki interaktif içeriklere ulaşabiliyor.

Örneğin, AVON’un Ocak ayı kataloğunu inceleyenler, 31. sayfayı okuttuklarında yeni yelpaze şeklindeki Tırnak Dekorasyon Fırçası ile yapılan 5 farklı uygulamanın videosuna erişebiliyor. Dileyenler fotoğraf çekip ellerinde tüm ojeleri deneyebiliyor, bunları sosyal medyada paylaşabiliyor, beğendiklerini hemen satın alabiliyor. Şubat ayı kataloğunda ise kendilerine en uygun parfümü keşfetmek isteyenler Blippar ile parfüm testini çözecek, kendilerine ve sevdiklerine özel parfümleri bulabilecek.

AVON’un tüm kataloglarında Blippar ile sürpriz uygulamalar karşınıza çıkacak.



İlgili etiketler : Avon, Hızla Kuruyan Tırnak Cilası, Tırnak Cilası, Tırnak Dekorasyon Fırçası, Kozmetik,

Haber Sahibi

Avon
  • Eklenme Tarihi

    : 19 Ocak 2015
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 28 Şubat 2015
  • Trafik

    : 1534

Diğer Avon Haberleri

Benzer Haberler

  • Oriflame Oriflame Cherry Garden Serisi Baharı Müjdeliyor

    Oriflame Cherry Garden Serisi Baharı Müjdeliyor

    Oriflame'nin baharın enerjisinden esinlenerek tasarladığı yeni Cherry Garden Serisi, canlı renkleri ile baharın ışıltısını yüzünüze yansıtacak. Ruj, tırnak cilası ve ikili göz farınd...
    9 Mayıs 20113627 defa incelendi
  • Evoria Evoria Uzmanlarından Manikürlü Tırnaklara Bakım Önerileri

    Evoria Uzmanlarından Manikürlü Tırnaklara Bakım Önerileri

    Kadınlar için manikür, pedikür yaptırmak çok önemlidir. Özellikle tırnak bakımı yapılmış ellere sürülecek ojeler, kadın elinin zerafetini çok daha iyi gösterecektir. Evoria.com, manikür esna...
    27 Ağustos 20131448 defa incelendi
  • Atasay Evlenecekler İçin En Uygun Tasarımlar Atasay ONE&ONLY'de

    Evlenecekler İçin En Uygun Tasarımlar Atasay ONE&ONLY'de

    Tektaş; aşkın en saf en güzel hali, evliliğin olmazsa olmazı … Tektaş yüzük denilince ilk akla gelen ve Atasay zarafetini tektaş takılara taşıyan ONE&ONLY, evlenecek olan adayların hay...
    14 Mayıs 20126027 defa incelendi
  • Tepe Home Tepe Home 2014 İlkbahar Dekorasyon Koleksiyonu

    Tepe Home 2014 İlkbahar Dekorasyon Koleksiyonu

    Dekorasyon severlerin merakla beklediği İlkbahar koleksiyonu Tepe Home mağazalarında yerini aldı. Doğanın renklerinden ve floral etkilerinden esinlenilen koleksiyonda; Yeşiller, maviler, c...
    10 Mart 20142204 defa incelendi
  • Boyner Evde Boyner Evde 2014-2015 Sonbahar-Kış Koleksiyonu

    Boyner Evde 2014-2015 Sonbahar-Kış Koleksiyonu

    Ev tekstilinden mobilyaya, mutfak aksesuarlarından dekorasyona kadar uzanan zengin ürün yelpazesi ve her sezon yenilenen konseptleriyle evlerin çehresini küçük dokunuşlarla değiştiren Boyner...
    10 Eylül 20142312 defa incelendi