Evinizin Yeni İnterneti ŞOKNET, Şok Marketlerinde!

  • 2 yıl önce eklendi
  • 11740 defa incelendi
  • Puan : star star star star star 170 incelemede 5 puan almıştır.
Evinizde yeni İnternet ŞokNet!

Şok Marketlerinde rekabetci yeni bir hizmet başladı. 16 MBPS'e kadar kadar taahhütsüz, ön ödemeri internet paketi ŞokNet sadece 94,90 TL...

Şok marketlerinde internet paketi satışına başlandı.  Alfa Net Telekomünikasyon alt yapısı ile hizmet verecek ŞoNet internet'e abone olmakta oldukça kolay. Şok Marketlerinde kısa sürede abone olabileceğiniz evde internet hizmetinde İster İster 16 MBPS'e kadar ADSL internet, isterseniz 35 MBPS ve 100 MBPS'e kadar hız seçenekleriyle fiber internet seçenekleri sizleri bekliyor!

ŞOKNET internet paketleri ön ödemeri olup, her ay Şok marketlerinden aylık paketinizi satın alabilir, 1 ay boyunca sınırsız internetin tadını çıkılabilirsiniz.

Şok Evde İnternet Seçenekleri ve Fiyatları;
ADSL İNTERNET
16 MBPS'ye Kadar aylık 94,90 TL

FİBER İNTERNET
35 MBPS'ye Kadar aylık 104,90 TL

FİBER İNTERNET
100 MBPS'ye Kadar aylık 119,90 TL


ŞOK Net'e Nasıl Abone Olurum?
Dilediğiniz ŞOK mağazalarından kasa yetkilisine cep telefonu numaranızı ileterek ev internet hizmeti talebinde bulunun. Cep telefonunuza gelen doğrulama kodunu kasa yetkilisiyle paylaştıktan sonra sizi arayarak abonelik bilgilerinizi talep edilecektir. Abonelik evraklarınızı almak ve abonelik işlemlerinizi gerçekleştirmek üzere ekipler yönlendirelek ve Kurulumunuz tamamlandıktan sonra 3 gün içerisinde ŞOK mağaza kasalarından internet paketinizi ön ödemeli olarak satın alabileceksiniz.

Artık internet hizmetinizi özgürce kullanabilirsiniz!

Tarife Detayları
- Tarife herkese açıktır.
- ŞOK NET; Alfa İletişim Hizmetleri Paz. Tic. A.Ş. altyapısını kullanan bir hizmettir, tüketici memnuniyetine ilişkin her türlü husustan Alfa İletişim Hizmetleri Paz. Tic. A.Ş. sorumludur. İlgili tarife sadece ŞOK Marketler satış kanallarından ve mağazalarından satın alınabilir.
- ŞOK NET'te; altyapınızın destekleyeceği en yüksek hızda 16 Mbps'e kadar, sınırsız, taahhütsüz ve *ön ödemeli ev internet hizmeti sunulmaktadır.
* Ön ödemeli sistem: İlgili ödeme kanallarından sistemde kayıtlı Aboneliğe aylık internet paket kullanım hakkı yüklenmesini sağlayan, internet paket kullanım hakkının tükenmesi durumunda tekrar internet paket kullanımı yüklenmesini gerektiren servis.
- Aylık internet paket ücreti 69,90t;dir. Hizmetin aktif olarak kullanabilmesi için her 30 günün sonunda, ön ödemeli olarak aylık internet paket yüklemesi gereklidir. 30 günlük süresinin sonunda, aylık internet paket yüklemesi yapılmaması durumda hizmet kullanıma kapatdın Hizmet kullanıma kapatıldıktan sonraki 10 gün içerisinde aylık internet paket yüklemesi yapılmayan hizmetler iptal edilir.
- 30 günlük aylık internet paketin günü dolmadan da internet paket satın alması gerçekleştirebilir. Alınan bu paket, mevcut internet paketinin süresi bittikten sonra 30 gün süreyle kullanıma açılır. - Kampanya kapsamında 180t, değerindeki evde kurulum hizmeti, 30t, olarak sunulmaktadır. İlk Abonelik tesisinde ön ödemeli olarak tek seferlik alınır.
- Altyapının fiber olduğu yerlerde ilgili hizmet sunulamamaktadır.
- ABONE, Aboneliğini her zaman ücretsiz olarak sona erdirebilir. ABONE, Abonelik sözleşmesini feshetmek istediği takdirde bu talebini; a) ŞOK mağaza kasalarından, b) ALFA ya da adına Abonelik sözleşmesi yapmaya/işlemlerini yürütmeye yetkili temsilcisine yazılı olarak yapmak, c) Teyit edilmiş olmak kaydıyla 0216 331 00 83 faks numarasına imzalı olarak göndermek, d) Güvenli elektronik imza ile gönderilip saklanabilen metinler kullanmak, e) Kurum tarafından belirlenebilecek diğer yöntemleri kullanmak suretiyle ALFA'ya iletirler. ALFA, ABONE'nin fesih talebinin yapıldığı andan itibaren yedi gün içinde fesih işlemini gerçekleştirmek ve posta, elektronik posta, kısa mesaj ya da arama yöntemlerinden birini kullanarak Abonelik sözleşmesinin feshedildiğini ABONE'ye bildirmekle yükümlüdür.
-ABONE, nakil talebini ve Aboneliğini başka birine devretme talebini 0850 800 0 765 numaralı çağrı merkezimizi arayarak ya da ŞOK mağaza kasalarından iletebilir.



İlgili etiketler : Şok, Şok Market, Şoknet, Şok İnternet, Şok Net Tarifeleri, Şok Adsl, İnternet,

Haber Sahibi

Şok
  • Eklenme Tarihi

    : 20 Ağustos 2021
  • Güncelleme Tarihi

    : 13 Eylül 2022
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Kasım 2022
  • Trafik

    : 11740

Diğer Şok Haberleri

Benzer Haberler

  • Turkcell Turkcell ve Superonline Yeni Nesil İnternete Hazır

    Turkcell ve Superonline Yeni Nesil İnternete Hazır

    Türkiye'de, "yeni nesil internet”" olarak anılan IPv6 teknolojisine geçiş için hazırlıklarını tamamlayan ilk iki şirket Turkcell ve Superonline oldu. Avrupa, Asya ve Orta Doğu bölgelerinde ...
    28 Mart 20114319 defa incelendi
  • Vodafone Vodafone Süper İnternet

    Vodafone Süper İnternet

    Vodafone’dan Süper Yeni Yıl Hediyesi: “Süper İnternet” ile herkes, her yerde, kolayca internete girecek! Dünya mobil iletişim lideri Vodafone yine bir ilki gerçekleştirerek herkesin, her y...
    17 Ocak 20115966 defa incelendi
  • Türk Telekom Türk Telekom'un Fiber İnternet Hizmeti Artık Harita Üzerinden Takip Edilebiliyorr

    Türk Telekom'un Fiber İnternet Hizmeti Artık Harita Üzerinden Tak

    Türk Telekom’un Fiber İnternet Hizmeti Artık Harita Üzerinden Takip Edilebiliyor Türk Telekom web sitesinde hizmete sunulan Fiber Atlas uygulaması ile Türkiye’nin hangi noktalarında...
    13 Nisan 20132075 defa incelendi
  • TurkNet TurkNet Sadece İnternet ile Ev Telefonsuz İnternet

    TurkNet Sadece İnternet ile Ev Telefonsuz İnternet

    TurkNet’in yeni hizmeti “Sadece İnternet” internete abone olmak için sabit telefon hattına sahip olma koşulunu ortadan kaldırıyor. Sadece İnternet hizmetini alanlar internet ücretinin ya...
    23 Mayıs 201120763 defa incelendi
  • QNB Finansbank Finansbank'ın Yeni İnternet Şubesi ile Bankacılık İşlemleri Artık Çok Kolay ve Keyifli

    Finansbank'ın Yeni İnternet Şubesi ile Bankacılık İşlemleri Artık

    Yenilikçi ve dinamik bankacılığın çözüm adresi Finansbank, değişen müşteri ihtiyaçları doğrultusunda en iyi, en hızlı ve en pratik hizmetleri sunmak için İnternet Şubesi’ni üstün bir t...
    9 Temmuz 20124039 defa incelendi