Finansbank'ın Yeni İnternet Şubesi ile Bankacılık İşlemleri Artık Çok Kolay ve Keyifli

  • 12 yıl önce eklendi
  • 4046 defa incelendi
  • Puan : star star star 38 incelemede 2,63 puan almıştır.
Yenilikçi ve dinamik bankacılığın çözüm adresi Finansbank, değişen müşteri ihtiyaçları doğrultusunda en iyi, en hızlı ve en pratik hizmetleri sunmak için İnternet Şubesi’ni üstün bir teknolojiyle 12,5 milyon TL yatırım yaparak tamamen yeniledi. 300’ü aşkın uzmanın, 1,5 yıl süren çalışması ve toplumun farklı kesimlerinin değerlendirmeleriyle şekillenen yeni Finansbank İnternet Şubesi, hem tasarımı, hem de kullanıcı dostu yeni kimliğiyle internet bankacılığını yeniden konumlandırıyor.

Genç, yenilikçi ve dinamik yapısıyla, müşterilerinin tüm bankacılık ihtiyaçlarına en kaliteli çözümü sunan Finansbank, internet bankacılığına yeni boyut katacak büyük bir adım daha attı. Müşterilerin değişen ihtiyaçları ve talepleri ile teknolojideki değişimleri zamanında okuyarak en iyi hizmeti sunan Finansbank, titiz ve kapsamlı bir çalışma ile İnternet Şubesi’ni tamamen yeniledi. Yeni Finansbank İnternet Şubesi, şık tasarımı ve sadeleştirilmiş kullanıcı dostu yeni kimliğiyle, müşterilerine daha kolay, daha hızlı ve interaktif bir platform oluşturdu.

Kullanıcıyı tanıyarak, hayatını kolaylaştırıyor
Finansbank İnternet Şubesi, getirdiği birçok yenilikle, bankacılık işlemlerini pratik ve keyifli hale getiriyor.

- Kullanıcı tarafından en sık kullanılan ürünleri tanıyan yeni arayüz, pratik seçenekler sunarak fark yaratıyor. Finansbank müşterileri böylece, daha sık kullandıkları işlemlere kolayca ulaşıyor ve zaman kazanıyor.
- Kullanıcılar, tek tuşa kaydettikleri işlemleri tek bir dokunuşla tamamlayarak, hızlı bankacılığın ayrıcalığını yaşıyor. Ayrıca yakın tarihte gerçekleşecek işlemlerini de takip edebiliyor.
- Finansbank İnternet Şubesi müşterileri, yaptıkları işlemlerle ilgili anlık hatırlatmalar alabiliyor, ajandalarına kaydettikleri özel günleri de kolayca takip edebiliyor. Sahip olduğu bankacılık ürün ve hizmetleriyle ilgili bilgi mesajları alabiliyor.
- Sanal asistan, kullanıcının sorularına yanıt bularak, bankacılık işlemlerinin sorunsuzca tamamlanmasını sağlıyor.
- “Şimdi Ne Yapmak İstersiniz?” fonksiyonu, gerçekleştirebilecek benzer işlemleri hatırlatarak, yol gösteriyor.
-  Hızlı arama motoru işlemlere kolay erişimi sağlayarak Finansbank’ın internet bankacılığı hizmetlerini çabuklaştıran fonksiyonlar arasında yer alıyor.

Kullanıcılar fikir verdi, uzmanlar hayata geçirdi
Finansbank İnternet Şubesi’nin yenilenme sürecini, teknoloji ve bankacılık alanlarından 300’ü aşkın uzman yürüttü. Tüm kullanıcıların beğenisini kazanan ve kolayca işlem yapabileceği bir tasarım ve altyapı oluşturmak için, farklı banka müşterileriile bir araya gelinerek, eleştiri ve önerileri dikkate alındı. Bu kapsamlı çalışmalar 1,5 yılda tamamlandı ve Finansbank’ın geleceği bugüne taşıyan yeni İnternet Şubesi aynı anda tüm müşterilerin kullanımına sunuldu.

Finansbank müşterileri yine çok kazanacak
Finansbank, müşterilerine armağan ettiği yeni hizmetini, yine müşterileriyle birlikte kutlayacak. Bu yıl içinde tatil fırsatlarından, teknolojik ürünlere kadar birbirinden cazip hediyeler içeren kampanyalar gerçekleştirecek olan Finansbank, yeni ve modern yüzüyle de müşterileri için değer yaratmayı sürdürecek.

Yarının internet şubesiyle bugünden tanışmak “Bizce Mümkün”
Finansbank Genel Müdürü Temel Güzeloğlu, amaçlarının her zaman müşterilerine en iyiyi sunmak olduğunu, Finansbank’ın yenilikçi anlayışla bunu kolayca başardığını belirterek şunları söyledi:

'Yaklaşık iki yıl önce ‘Bizce Mümkün’ diyerek çıktığımız yolda Finansbank’a dokunan herkesin ihtiyaçlarını anlayarak, doğru çözümler üretmeyi ve memnuniyete dayanan yaşam boyu sürecek bir ortaklık misyonu oluşturmayı hedefledik. Bu anlayış doğrultusunda yenilediğimiz İnternet Şubemiz ile müşterilerimize kolay, hızlı ve interaktif bir platfom yaratarak, gerçek bir şube tecrübesi yaratmayı hedefliyoruz. Yeni bir sistem ile mevcut internet şubemizde yer alan tüm işlem setini daha sade ve kolay bir hale getirdik. Sadeleştirilmiş menüleri ve kişiselleştirmeye olanak sağlayan yapısı ile kullanım kolaylığı ve zaman tasarrufu sağlayacak bu fonksiyonlarla daha fazla müşterimizin bu platforma yöneleceğini düşünüyoruz'.

Sayılarla İnternet Bankacılığı
- Türkiye genelinde Ocak-Mart 2011 ve Ocak-Mart 2012 arasında internet şubelerinin işlem hacmi ortalama yüzde 19 artarken, Finansbank işlem hacmini aynı dönemde yüzde 49 artırdı.
- Aynı dönemde Türkiye’de internet şubesi müşteri sayısı ortalama yüzde 12 artarken, Finansbank müşteri sayısı aynı dönemde yüzde 34 arttı.
- Sosyal medyada da yer alan Finansbank, Facebook’ta en fazla takip edilen üç banka arasında yer alıyor. Finansbank, sosyal medyayı, müşterileriyle nitelikli ve bilgi amaçlı ilişki kurmak için kullanarak farklılaşıyor.





İlgili etiketler : Finansbank, İnternet Şubesi, Yeni İnternet Şubesi, Banka, İnternet,

Haber Sahibi

QNB Finansbank
  • Eklenme Tarihi

    : 9 Temmuz 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Temmuz 2012
  • Trafik

    : 4046

Diğer QNB Finansbank Haberleri

Benzer Haberler

  • Yurtiçi kargo Yurtiçi Kargo Bireysel İnternet Şubesi

    Yurtiçi Kargo Bireysel İnternet Şubesi

    Türkiye’nin en köklü şirketlerinden olan Yurtiçi Kargo, yenilikçi anlayışını internete taşıyarak tüm kargo işlemlerinin anında gerçekleştirilebildiği “Bireysel İnternet Şubesi” ni hizmet...
    2 Mayıs 20114426 defa incelendi
  • Türkiye Halk Bankası Halkbank İnternet Şubesi Çekiliş Sonuçları

    Halkbank İnternet Şubesi Çekiliş Sonuçları

    Halk Bankası'nın 1 Ocak - 29 Şubat 2012 tarihleri arasında düzenlediği kampanya ile Halkbank İnternet Şubesi'ni kullananlar arasında düzenlediği çekiliş ile  30  Samsung 3D LED TV,...
    14 Mart 201220626 defa incelendi
  • Türkiye İş Bankası İş Bankası Bireysel İnternet Şubesi Yenilikler Sunmaya Devam Ediyor!

    İş Bankası Bireysel İnternet Şubesi Yenilikler Sunmaya Devam Ediy

    Türkiye’nin ilk internet şubesine sahip olan İş Bankası, Bireysel İnternet Şubesi’ni yeniledi. İş Bankası yenilenen Bireysel İnternet Şubesi ile müşterilerine güvenlikten ödün vermeden çok d...
    25 Mayıs 20123298 defa incelendi
  • Türk Ekonomi Bankası TEB İnternet Şubesi Çekiliş Sonuçları

    TEB İnternet Şubesi Çekiliş Sonuçları

    17 Aralık 2011 - 14 Şubat 2012 tarihleri arasında TEB İnternet Şubesi  veya Cep Şubesi'nden işlem yapanlar arasında gerçekleşen çekiliş ile 20 kişiye “1 Adet Samsung Smart 3D TV, 1 Ade...
    7 Mart 20125264 defa incelendi
  • Garanti BBVA Bankası Garanti ve Turkcell'den Dünyada Bir İlk; Anında Mobil İmza

    Garanti ve Turkcell'den Dünyada Bir İlk; Anında Mobil İmza

    Sunduğu ürün ve hizmetlerle müşterilerinin hayatına değer katan Garanti Bankası, Turkcell ile yaptığı işbirliği kapsamında, müşterilerini “anında” mobil imza sahibi yapıyor. “Anında Mobil İm...
    21 Ocak 20141546 defa incelendi