Eski Spor Malzemeleriniz Değerini Decathlon'da Buluyor

  • 9 yıl önce eklendi
  • 1866 defa incelendi
  • Puan : star star star star 25 incelemede 4,24 puan almıştır.
Türkiye'de 13 mega spor mağazası ve e-ticaret sitesi bulunan Avrupa’nın önde gelen spor perakende zinciri Decathlon, yenilikçi bir uygulamayla sporu yaygınlaştırma misyonunu yerine getirmeye devam ediyor. Avrupa’da pek çok ülkede binlerce sporseverin katıldığı Trocathlon uygulaması artık Türkiye’de! İkinci el spor malzemelerinin satılabileceği "Trocathlon" uygulaması sayesinde ucuza spor malzemeleri alabilir ve kullanmadığınız sportif ürünleri satabilirsiniz!

Evinizde fazlaca yer kaplayan yürüyüş bandına, yenisini almak istediğiniz ve artık kullanmadığınız bisikletinize, eskiyen patenlerinize ya da snowboarda başladığınız için artık kullanmadığınız kayaklarınıza veda etmenin ve evinizde yepyeni spor ürünlerine yer açmanın tam zamanı!

Tek yapmanız satmak istediğiniz sportif ürünlerinize bir fiyat belirlemek ve Decathlon Gaziemir mağazasında gelmek. 1-8 Kasım tarihleri arasında mağazanın önünde gerçekleşecek Trocathlon etkinliğinde ister ürünlerinizi kendiniz satın ister Decathlon’a teslim edin satış gerçekleştiğinde ödemenizi alın!
‪‎
İzmir Gaziemir Decathlon mağazasının önünde bisiklet, kayak, fitness ve su sporları ürünleri için gerçekleştirilecek olan Trocathlon etkinliğinde tekstil ürünleri hariç her markanın ikinci el sportif ürünlerini satabilirsiniz!

26 Ekim’den 6 Kasım’a kadar satmak istediğiniz ürünleri Decathlon Gaziemir mağazasına bırakabilirsiniz. Satışlar 1-8 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecektir.

İlki İzmir’de başlayacak olan uygulama çok yakında Türkiye genelindeki tüm Decathlon mağazalarında!



İlgili etiketler : Decathlon, Trocathlon Etkinliği,

Haber Sahibi

Decathlon Spor
  • Eklenme Tarihi

    : 21 Ekim 2015
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 8 Kasım 2015
  • Trafik

    : 1866

Diğer Decathlon Spor Haberleri