Dünyaca Ünlü Kozmetik Markası GOSH, Artık Gratis'te

  • 10 yıl önce eklendi
  • 3904 defa incelendi
  • Puan : star star star star 41 incelemede 4,49 puan almıştır.
Türkiye’de merakla beklenen dünyaca ünlü Danimarkalı renkli kozmetik markası GOSH, artık Gratis’te. Renkli, eğlenceli, heyecanlı ve genç kimliğiyle dikkat çeken marka, geniş renk skalası, cüretkâr renk kombinasyonları ve yenilikçi ürünleriyle makyaj çantalarının vazgeçilmezleri arasında olmaya aday…

Gratis’in sunduğu dünya markaları arasındaki yerini alan GOSH’un 2014 yılında öne çıkan ürünleri;

GOSH PRIME’N SET PUDRA
Gosh’un 2014 yeni koleksiyon ürünü olarak öne çıkan Prime’n Set Pudra, makyaj altına kullanıldığında gözenekleri, ince çizgileri, kızarıklıkları ve pürüzleri görsel olarak en aza indirgeyerek ciltte gözle görülür bir fark yaratıyor. İpeksi ve yumuşak yapısı ile fondöten üzerine kullanıldığında ciltte istenmeyen parlamaları önleyerek mat bir görünüm sağlayan Prime’n Set Pudra ayrıca makyaj sabitlemek için de tek başına kullanılabiliyor. Prime’n Set Pudra parfüm ve paraben içermemesi ile de dikkat çekiyor.
Fiyat: 35,90 TL

GOSH KAŞ KİTİ

İçerisinde bulunan uygulama kılavuzu sayesinde kullanım kolaylığı sağlayan Gosh Kaş Kiti, hem yeni başlayanlar hem de profesyoneller için uygun. Gosh Kaş Kiti açık, orta ve koyu ton seçenekli kaş pudrasının yanı sıra kaşı hem sabitlemek hem de şekillendirmek için kullanılan balmumu krem ve aplikatörü ile kusursuz kaşlara sahip olmaya olanak sağlıyor.
Fiyat: 36,50 TL

GOSH LIP LACQUER

Dudaklarda pürüzsüz bir etki sağlayan Gosh Lip Lacquer 8 farklı ve cesur rengiyle raflardaki yerini alıyor. Parlak renkleriyle dikkat çeken bu ürün içeriğindeki argan yağı ve E vitaminiyle dudaklara pürüzsüz bir yumuşaklık sağlıyor. Gosh Lip Lacquer paraben içermiyor.
Fiyat: 25,90 TL

GOSH FOREVER KALEM GÖZ FARI

GOSH Forever Kalem Göz Farı kadifemsi ve kremsi yapısı sayesinde yumuşak bir kullanım sunuyor. Özel silikonik filmi ve amino asitler sayesinde Gosh Forever Kalem Göz Farı göz ovalandığında bile dağılmıyor. Saatler boyu dayanan ultra pürüzsüz ve yağsız yapıya ve su geçirmez formüle sahip olan GOSH Forever Kalem Göz Farı, koruyucu madde ve paraben içermiyor.
Fiyat: 31,50 TL

GOSH VELVET TOUCH PRIMER

Her türlü makyaj için kusursuz bir baz teşkil ediyor. Transparan formülü ciltteki ince çizgileri ve derin gözenekleri doldurarak düzgün ve mat bir cilt yaratırken yumuşak ve pürüzsüz bir yüzey sağlayarak kusursuz bir makyaj uygulaması sunuyor.

Günlük nemlendiriciden sonra veya doğrudan uygulanabilen GOSH Velvet Touch Primer, derin çizgilere ve dokusu pürüzlü bölgelere yoğunlaşarak uygulandığında pürüzsüz bir cilt görünümü sağlıyor.
Fiyat: 47,90 TL

GOSH PRIME’N REFRESH GÖZ ÇEVRESİ BAZI

Gosh Prime’n Refresh Göz Makyaj Bazı içerisindeki bileşenler sayesinde hassas göz çevresi bölgelerini besleyerek; ince çizgilerin, koyu renk halkaların ve şişkinliğin kapanmasına ve aydınlanmasına yardımcı oluyor.

İçeriğindeki SpectraFlex ince çizgileri ve pürüzleri gizlerken, Matrixyl 3000 ise kolajen üretimini destekleyerek cilde dolgun ve genç bir görünüm sağlıyor. Gatuline In-Tense, hücre yapılarını uyararak güçlendiriyor ve kırışıklıkların azalmasına, cildin sıkılaşmasına destek oluyor. Afrika’nın Kigelia meyvesinden elde edilen Kigelia özleri ise cildi yatıştırırken pürüzsüzleştiriyor.
Fiyat: 27,90 TL

GOSH BB PUDRA

Pürüzsüz ve mat bir görünüm sunan GOSH BB Pudra, kremsi yapısıyla ciltte ipeksi bir görünüm, hafif etkisiyle ciltte nemlendirici bir etki sağlıyor. Hafif kapatıcı makyajı nemlendirici cilt bakımı ile sunarak doğal bir görünüm kazandırıyor. GOSH BB Krem ile birlikte kullanıldığında pürüzsüz bir cilt için daha etkili sonuçlar yaratan Gosh BB Pudra, fondöten üzerine uygulandığında da doğal ve mat görünüm sağlıyor.
Fiyat: 31,90 TL

GOSH BOOMBASTIC XXL MASKARA

Kirpiklere ekstra hacim ve uzunluk sağlayan Gosh Boombastic XXL Maskara ekstra büyük fırçasıyla kirpiklerinizi tek tek ayırıp kıvırarak, her zaman olduğundan daha uzun görünmesini sağlıyor.
Fiyat: 26,90 TL

GOSH VELVET TOUCH EYE LINER

Yoğun renk pigmentasyonuna sahip yumuşak Gosh Velvet Touch Eye Liner içeriğinde bulunan E vitamini ve jojoba yağı sayesinde uygulama kolaylığı sağlıyor. Ayrıca, fırça yardımıyla renk tonlaması yapılabiliyor.
Fiyat: 18,90 TL

GOSH SMOKEY EYE GÖZ FARI

Modası asla geçmeyen buğulu gözlere sahip olmanıza olanak sağlayan Gosh Smokey Eye Göz Farı, 4 farklı renk kombinasyonu ile makyaj çantalarının vazgeçilmezi olmaya aday olacak. Ayrıca, kit üzerindeki ‘Adım adım uygulama kılavuzu’ ile Smokey Eye makyajını kolaylıkla uygulama şansı sunuyor.
Fiyat: 32,50 TL

GOSH LIGHT’N SHINE DUDAK PARLATICISI
Dudaklara ışıltılı ve parlak bir görünüm kazandıran Gosh Light’n Shine Dudak Parlatıcısı içinde bulunan aynası ve ışığı sayesinde karanlık ortamlarda bile kullanım kolaylığı sağlıyor.
Fiyat: 31,50 TL


İlgili etiketler : Gratis, Gosh, Kozmetik,

Haber Sahibi

Gratis
  • Eklenme Tarihi

    : 1 Ekim 2014
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Aralık 2014
  • Trafik

    : 3904

Diğer Gratis Haberleri

Benzer Haberler

  • Oshkosh B‘gosh Carter's & OshKosh B'gosh 7’inci  Mağazasını Marmara Forum'da Açtı

    Carter's & OshKosh B'gosh 7’inci Mağazasını Marmara Forum'da Açt

    Amerika’nın en köklü, büyük ve tanınmış, bebek ve çocuk hazır giyim markaları Carter’s & OshKosh B’gosh, rengarenk koleksiyonları ile Türkiye’deki 7’inci mağazasını İstanbul Marmara Foru...
    25 Aralık 20122467 defa incelendi
  • Tekin Acar Cosmetics Tekin Acar Cosmetics Yeni Bayiilerini Arıyor

    Tekin Acar Cosmetics Yeni Bayiilerini Arıyor

    1979 yılında kurulan Tekin Acar Kozmetik, ülke genelinde perakande kişisel bakım mağazaları kurmaya devam ediyor. Aşağıdaki belirtilen koşullar dahilinde sizde Tekin Acar Cosmetics'in yeni ...
    2 Ocak 20118443 defa incelendi
  • Flormar Flormar Sezon Trendini Belirledi: Somon ve Tarçın

    Flormar Sezon Trendini Belirledi: Somon ve Tarçın

    Bahara merhaba dediğimiz şu günlerde, kış aylarında kullanılan kırmızı ve kahverengi renkleri yerini tarçın ve somon renklerine bırakacak. Bahar mevsiminin pozitif enerjisini, tırnaklarınız...
    4 Nisan 20114609 defa incelendi
  • Janssen Janssen Kozmetik'ten Bahar için Gençlik İksiri Ampul

    Janssen Kozmetik'ten Bahar için Gençlik İksiri Ampul

    Cildin esnekliğini artıran, nemini dengeleyen, kuruluk kaynaklı çizgilerin açılmasına yardımcı olan Lifting Effect Ampul ile daha genç bir cilt. Alman kozmetik markası Janssen Cosmetics; kl...
    31 Mayıs 20171492 defa incelendi
  • L'Oréal Kozmetik L’oréal Paris Miss Turkey Heyecanı Başladı ( Güzellik Yarışması )

    L’oréal Paris Miss Turkey Heyecanı Başladı ( Güzellik Yarışması )

    "L’ORÉAL PARİS MISS TURKEY", Otto Santral’de iş, sanat ve cemiyet hayatından pek çok tanınmış katılımıyla düzenlenen sürprizlerle dolu bir partiyle başladı! Gecede "L’ORÉAL PARİS MISS TURKE...
    26 Mart 201111074 defa incelendi