Carter's & OshKosh B'gosh 7’inci Mağazasını Marmara Forum'da Açtı

  • 12 yıl önce eklendi
  • 2481 defa incelendi
  • Puan : star star star 13 incelemede 2,69 puan almıştır.
Amerika’nın en köklü, büyük ve tanınmış, bebek ve çocuk hazır giyim markaları Carter’s & OshKosh B’gosh, rengarenk koleksiyonları ile Türkiye’deki 7’inci mağazasını İstanbul Marmara Forum Alışveriş Merkezi’nde açtı. Amerika’da bebek ve çocuk giyiminin lideri olan Carter’s & OshKosh B’gosh, tasarımlarında neşeli ve sevgi dolu çocukların yaşamlarından ilham alıyor.

Siz bebeğinizin doğumunu kutlarken, onu kucaklarken, çocuğunuza sarılırken, ona gülümserken ve hayatınıza ışık saçtığını mırıldanırken Carter’s & OshKosh B’gosh sizin için bebeğinize şıklık katacak tüm detaylarla ilgileniyor. Carter’s pek çok şirin ve rahat bebek kıyafetleri sunarken, Oshkosh B'gosh özellikle kot pantolon ve meşhur bahçıvan tulumlarıyla annelerin güvenilir markaları arasında yerini alıyor. Her iki markadaki çarpıcı renkler, değişik ve bazen abartılı tasarımlar aileler tarafından çok beğeniliyor. Kalitesi ve fiyatları ile vazgeçemeyeceğiniz ürünler, 0 – 12 yaş arası bebek ve çocuklara uygun sürekli yenilenen koleksiyonlar sunan Carter’s & OshKosh B’gosh; Marmara Forum mağazasında sizler ile buluşuyor.

Amerika’dan sonra Türkiye’de de ürün ile aileler ve çocuklar arasında duygusal bir bağ yaratmayı hedefleyen Carter’s & OshKosh B’gosh ailelere çocuklar için özenle hazırlanmış tasarımlar, kaliteli materyallerden oluşan ürünler sunuyor.

Bugün Amerika’da doğan her çocuk başına en az 10 ürün satmakta olan Carter’s & OshKosh B’gosh her daim yepyeni koleksiyonlar ile tanışmak ve zengin ürün seçeneklerinden çocuklarınıza uygun olanı seçmek için sizleri Marmara Forum mağazasına bekliyor.



İlgili etiketler : Carter's, Oshkosh B'gosh, Marmara Forum, Mağaza Açılışı,

Haber Sahibi

Oshkosh B‘gosh
  • Eklenme Tarihi

    : 25 Aralık 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : 25 Aralık 2012
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Ocak 2013
  • Trafik

    : 2481