DHL Express İle Sevdiklerinize Gift Express'ten Hediyeler Gönderin

  • 14 yıl önce eklendi
  • 14966 defa incelendi
  • Puan : star star star 385 incelemede 3,03 puan almıştır.

DHL Express Türkiye’ye özgü hediyeleri dünya ile buluşturuyor.

Müşterilerinize ve sevdiklerinize göndereceğiniz hediyeler için 'ne yapacağım' diye kaygılanmayın. Artık, sizi göndermek istediğiniz hediyeleri arama, bulma, satın alma, paketleme ve gönderme zahmetinden kurtarıyor, bütün bu işleri sizin adınıza biz yapıyoruz.

Artık, 'ne göndereceğim?' sorunu yok, 'nasıl ambalaj yapacağım?' derdi yok, 'kırılmadan bozulmadan gider mi?' kaygısı yok, 'zamanında eline geçer mi?' kuşkusu yok. Tek yapmanız gereken sitemizden, göndermek istediğiniz hediyeyi seçmek ve doldurduğunuz sipariş formunu bize göndermek. Hepsi bu!

Gift Express;
Yaklaşık 10 yıl önce, DHL Türkiye tarafından geliştirilen ve geçen bu zaman içinde hediye portföyünü sürekli yenileyip, en kaliteli ve beğenilen hediyelerin siz müşterilerimize sunulduğu bir servistir.

Sistem Nasıl İşliyor?
Yurtdışına göndermek istediğiniz hediyeleri arayıp bulmanız, paketleyip göndermeniz için zahmete girmiyorsunuz; tüm bu işlemleri sizin için Gift Express yapıyor. Size sadece hediyenizi seçip, gönderileceği adresi bize bildirmeniz kalıyor.

DHL Express, hediye gönderiminin yoğun olduğu yılbaşı döneminde, ‘Gift Express’ hizmeti ile müşterilerine, dünyanın dört bir yanına hediye gönderebilmeleri için olanak sağlıyor. Turistik alışveriş mekanlarında yapılan pazar araştırmaları doğrultusunda ülkemize gelen yabancı ziyaretçilerin en çok satın aldıkları ürünleri kapsayacak içerikte hazırlanan ve bu bağlamda Türkiye’ye özgü birçok hediye alternatifini içeren “Gift Express” kataloğundan ya da DHL’in internet sitesinden (www.giftexpress.dhl.com.tr) DHL müşterileri zaman ve efor harcamadan hediye gönderme işlemini yapabiliyorlar.

Her yıl ortalama %30 daha fazla müşteri tarafından kullanılmaya başlanan DHL Express’in Gift Express katoloğunda bu yıl, sedef kaplama ayna, baklava, bakır fener ve Türk kahve seti gibi birçok seçenek yer alıyor.

4 ila 125 Euro arasında fiyatlara sahip olan katalogdaki diğer bazı ürünler ise şöyle; Türk çay seti, zeytinyağı seti, Türk rakı seti, geleneksel Anadolu kilim, şarap seti, Türk lokumu, Osmanlı günlük seti ve köstekli saat.

Hediyelerin satın alınmasından hazırlanmasına, paketlenmesine ve taşınmasına kadar tüm işlemler DHL Express tarafından müşteri adına yürütülüyor. Hediye seçimi ve gönderimi konusunda kaygılanan kişileri büyük ölçüde rahatlatan ‘Gift Express’ hizmeti, müşterilere tek yerden hediye seçebilme ayrıcalığı sunuyor. Gönderiler, DHL Express güvencesi ve titizliği ile kırılmadan ve bozulmadan alıcısına zamanında ulaştırılıyor




İlgili etiketler : Hediye, Yurtdışı Gönderi, Dhl Express, Gift Express, Dhl Gift Express, Yurtdışı Hediye Gönderimi, Hediye Paketi, Hediyeler, Türk Çay Seti, Zeytinyağı Seti, Türk Rakı Seti, Geleneksel Anadolu Kilim, Şarap Seti, Türk Lokumu, Osmanlı Günlük Seti, Köstekli Saat,

Haber Sahibi

DHL Kargo
  • Eklenme Tarihi

    : 14 Aralık 2010
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Aralık 2010
  • Trafik

    : 14966

Diğer DHL Kargo Haberleri

Benzer Haberler