Bonus Snow Masters 10 Yaşında!

  • 13 yıl önce eklendi
  • 2823 defa incelendi
  • Puan : star star star star 81 incelemede 4 puan almıştır.
Uludağ, Bonus Snow Masters’a 10. yılında bir kez daha ev sahipliği yapıyor.

Garanti Bonus Card sponsorluğunda, Türkiye Kayak Federasyonu ile İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen Bonus Snow Masters yarışları, bu yıl 6-8 Ocak 2012 tarihleri arasında kayak sporunun merkezi Uludağ’da 10. yılın heyecanıyla düzenleniyor.

Garanti Bonus Card’ın Plus Event Marketing ile birlikte, 2003 yılından bu yana düzenlediği, her yıl ilgi ve katılımın arttığı Bonus Snow Masters Yarışları bu sene onuncu senesi dolayısıyla daha da coşkulu geçecek. Derece alan sporcuların Türkiye Kayak Şampiyonası’na girebilmek için puan kazandığı Bonus Snow Masters, kayak ve snowboard dallarında minikler, çocuklar, gençler, büyükler olmak üzere 4 farklı kategoride gerçekleştiriliyor.

07 Ocak Cumartesi günü gerçekleşecek lisanssız sporcuların katılabileceği Bonus Snow Masters Open yarışının birincilerine Club Med sponsorluğunda, bu sene açılışı gerçekleşen Fransa-Grand Domaine kayak bölgesindeki Club Med Valmorel tesisinde iki kişilik her şey dahil kayak tatili hediye edilecek.

Şimdiye kadar aralarında Harun Tan, Yağmur Atacan, Pınar Altuğ, Berent Akdemir, Gülay Kamaz ve Alp Saul’un da yer aldığı birçok ismin yarıştığı, tüm kayakseverlere açık olan Bonus Snow Masters Open yarışlarında heyecanlı bir haftasonu kayak tutkunlarını bekliyor.

İddalı tüm kayak ve snowboard sevenleri 07 Ocak Cumartesi günü, bu adrenalin dolu yarışa katılmaya davet ediyoruz.


İlgili etiketler : Bonus Snow Masters, Uludağ, Garanti Bonus Card, Plus Event Marketing, Kayak, Snowboard,

Haber Sahibi

Bonus
  • Eklenme Tarihi

    : 12 Aralık 2011
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 8 Ocak 2012
  • Trafik

    : 2823

Diğer Bonus Haberleri

Benzer Haberler