BonusFlaş Uygulaması Önemli Bir Rekora İmza Attı

  • 9 yıl önce eklendi
  • 1839 defa incelendi
  • Puan : star star star 11 incelemede 3,36 puan almıştır.
Türkiye’nin en çok sevilen ve yenilikçi kredi kartı Bonus’un, müşterilerinin hayatını kolaylaştıran ve kredi kartı sektöründe bir ilk olan BonusFlaş uygulaması, kullanıma sunulduğu 2 haftalık sürede, 300 bin kişi tarafından indirilerek alanında önemli bir rekora imza attı. iOS ve Android işletim sistemine sahip cep telefonlarında kullanılabilen BonusFlaş uygulaması, kampanya takibi, kart bilgileri sorgulama, limit artırım talebi, borç ödeme ve mobil ödeme gibi işlemleri tek bir platform üzerinde toplayan içeriği, hızlı ve pratik kullanım özellikleriyle kısa sürede müşterilerin büyük beğenisini kazandı.

BonusFlaş uygulaması sayesinde kullanıcılar, sahip oldukları tüm Garanti banka ve kredi kartlarını aynı platformda kolaylıkla kontrol etme imkânı buluyor. Kredi kartıyla yapılan hemen tüm işlemleri sunan, kullanıcılara hız ve kolaylık sağlayan uygulama aynı zamanda, harcama alışkanlıklarını analiz ederek, müşteriler için en uygun kampanyaları öneriyor. Kullanıcılar tercih ettikleri kampanyaya tek bir dokunuşla katılabiliyor, güncel harcama, kalan limit, kazanılan bonus gibi bilgileri anlık takip edebiliyor. BonusFlaş uygulaması yüklü Garanti Bankası kart kullanıcıları, internet alışverişlerinde cep telefonları üzerinden sadece şifre girerek alışveriş yapabiliyor. Ayrıca, belirli özelliklere sahip cep telefonu kullanıcıları, temassız POS özelliği olan üye işyerlerinde, kartlarını cüzdanlarından çıkarmaya gerek olmadan, cep telefonlarıyla ödemelerini gerçekleştirebiliyor.
 
Konuyla ilgili konuşan Garanti Ödeme Sistemleri Genel Müdürü ve Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Onur Genç, “BonusFlaş uygulamasının çok kısa sürede gördüğü büyük ilgiden mutluluk duyuyoruz. Müşterilerine her zaman fark yaratacak, değer katacak yenilikçi ürün ve hizmetler sunma hedefiyle hareket eden Garanti Bankası olarak, ‘1 yılda 1 milyon kullanıcı’ gibi bir hedefle tanıtımını yaptığımız BonusFlaş’ın, sadece 2 haftada 300 bin kullanıcıya ulaşması, teknolojiyi müşterilerinin hayatını kolaylaştırmak için kullanma misyonuyla hareket eden bizleri çok gururlandırdı. BonusFlaş ile sadece kart şifresi kullanılarak güvenli bir şekilde tüm işlemlerin yapılabilmesi müşterilerimizden özellikle beğeni topladı. Müşterilerimiz, uygulama içerisinde en çok kampanya katılım, sevdikleri markaların kampanyalarından haberdar olma ve kart harcamalarını görüntüleme fonksiyonunu kullanmayı tercih ediyor. Daha şimdiden on binlerce BonusFlaş kullanıcısı, kendilerine sunulan bonus, nakit indirim ve ek taksit imkânından faydalanmış ve kartlarının kontrolünü tamamen eline almış durumda. Türkiye’nin en sevilen ve en çok kazandıran kredi kartı Bonus’un ayrıcalıklarını cep telefonlarına taşıyan BonusFlaş’ın, rekor düzeyde kullanım sayısıyla tüm akıllı cihazların vazgeçilmez uygulamalarından biri haline geleceğine ve her zaman olduğu gibi sektöre yön vereceğine inanıyoruz.” dedi.



İlgili etiketler : Bonus Flaş, Rekor,

Haber Sahibi

Bonus
  • Eklenme Tarihi

    : 25 Kasım 2015
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Aralık 2015
  • Trafik

    : 1839

Diğer Bonus Haberleri