Avea Yaza Merhaba Partisi

  • 13 yıl önce eklendi
  • 2990 defa incelendi
  • Puan : star star star star 70 incelemede 3,77 puan almıştır.
En son teknoloji ve yenilikçi projelerin öncüsü Avea; iş, basın, sanat ve cemiyet dünyasının tanınmış isimlerinin katılımıyla gerçekleşen “Yaza Merhaba” partisini, 7 Temmuz Perşembe akşamı Suada’da gerçekleştirdi. Etkinlikte aynı zamanda, tüm dünyada satış rekorları kıran iPhone4’ün, 10 Haziran’dan itibaren Avea bayilerinde satışa sunulması da kutlandı.

Avea CEO’su Erkan Akdemir yaptığı açıklamada; Avea’nın, Türkiye’nin en hızlı büyüyen ve en genç GSM operörü olduğunu vurgulayarak; “Avea olarak, her zaman dinamik yapımız doğrultusunda hareket ederek yenilikçi ve teknoloji odaklı kimliğimize yakışan ürün ve hizmetler sunuyoruz. Bu anlayıştan yola çıkarak, herkes tarafından merakla beklenen iPhone4’ü, Avea satış noktalarında kuvvetli iş ortaklıkları ve cazip fırsatlarla Türkiye pazarına sunmuş olmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

7 şanslı davetli, iPhone4 sahibi oldu
Tanem Sivar’ın başarılı performansıyla sunuculuğunu üstlendiği partide, şanslı 7 davetliye; Avea avantajlarıyla iPhone4 hediye edildi. iPhone4 Avealılara, İSPARK işbirliğiyle yıl boyunca İstanbul içinde “ücretsiz otopark” kampanyası ile sunuluyor.

Avea Yaza Merhaba Partisi, ünlü isimlerin katılımıyla renklendi
DJ Kerem ve dünyaca ünlü saksafon ustası Nathalie Marchenko’nun çok beğenilen performansı sonrasında konuklar, Ozan Doğulu’nun DJ performansı ile eğlenceli saatler geçirdi.

Serdar Ortaç, Bengü, Murat Boz, Göksel, Derya- Zehra Büyükuncu, Tuğba Özerk, Nil Özalp, Zeynep Dizdar, Özgün gibi sanat dünyasın sevilen isimlerinin yanı sıra iş ve cemiyet hayatından, Arzu-Mehmet Kunt, Neslihan-Ahmet Kozanoğlu, Sibel Serin, İlkay Tuna, Banu Sağnak, Berrin Pamuksüzer, Kemal Persentili, Güneri Civaoğlu, Cem-Abdullah Ataman, Ertekin Dinçay, Gülay Kamaz, Serap Engin, Tuğba Özerk, Mustafa Süzer, İzzet Öz gibi isimler geceye renk kattı.


İlgili etiketler : Avea, Yaza Merhaba Partisi,

Haber Sahibi

Avea
  • Eklenme Tarihi

    : 11 Temmuz 2011
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Temmuz 2011
  • Trafik

    : 2990

Diğer Avea Haberleri