Avea NBA Basketbol Kampı 2014 Start Alıyor

  • 11 yıl önce eklendi
  • 1563 defa incelendi
  • Puan : star star star star 34 incelemede 3,5 puan almıştır.
Sporu birçok alanda destekleyen, kazanma azmi ve mücadele ruhuna sahip dinamik marka kimliğiyle Avea, Türkiye’nin gelecekteki futbol yıldızlarını yetiştirmek üzere düzenlenen ‘FCBEscola Camp Avea’ projesine ek olarak; şimdi de NBA işbirliğiyle basketbola gönül veren gençleri potalara kazandırmak için ‘Avea NBA Basketbol Kampı’nı hayata geçiriyor.

NBA’in Avrupa’daki ilk ve tek telekomünikasyon ortağı olan Avea, basketbolda altyapıya yatırım yapmak üzere geliştirdiği ‘Avea NBA Basketbol Kampı’ projesinin ilk eğitim dönemini, NBA’in tüm dünyaya eğitim veren koçu ‘Neal Meyer’ liderliğinde, 25-26-27 ve 28-29-30 Ocak tarihleri arasında 2 dönem olmak üzere Kadıköy Muratpaşa İlkokulu’nda gerçekleştirecek. NBA Hall Of Fame arasına girmiş; 9 kez “NBA ALL-Star” ve Olimpiyatlar’da 2 altın madalya almış olan şampiyonluk yüzüğü sahibi Gary Payton’da Avea NBA Basketbol Kampı için Türkiye’ye gelecek.

FCBEscola Camp Avea projesini sosyal alanda gerçekleştirdiği inovatif çalışmaların “Fileleri kucaklayan Rövaşatası” olarak nitelendiren Akdemir;Avea NBA Basketbol Kampı içinse “Türkiye’nin basketbol geleceği için mükemmel bir asist” benzetmesini yaptı.

Avea, Türkiye’nin gelecekteki futbol yıldızlarını yetiştirmek üzere hayata geçirdiği ‘FCBEscola Camp Avea’ projesine ek olarak; şimdi de NBA işbirliğiyle basketbola gönül veren gençleri potalara kazandırmak için ‘Avea NBA Basketbol Kampı’nı hayata geçiriyor.

Tüm dünyada basketbola ilgi duyan çocukların bu spora olan tutkusunu eğitimle besleyen NBA, Türkiye’de böyle bir uygulamayı ilk kez Avea işbirliğiyle gerçekleştiriyor.

Avea NBA Basketbol Kampı, basketbol tutkunu gençlere NBA’in yol haritasını çizecek
NBA’in tüm dünyaya eğitim veren koçu Neal Meyer liderliğinde düzenlenecek Avea NBA Basketbol Kampı, 25-26-27 ve 28-29-30 Ocak tarihlerini kapsayan 3 günlük iki dönem olaraKadıköy Muratpaşa İlkokulu’nda 100 öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilecek. Türkiye Basketbol Antrenörleri Derneği ile yapılan seçmeler sonucunda belirlenen 100 genç, ‘Avea NBA Basketbol Kampı’ aracılığıyla, hayallerini süsleyen NBA ligine adım atabilmelerini sağlayacak yol haritasına da kavuşmuş olacak.

Kampa katılacak gençler, yakın zamanda NBA Hall Of Fame arasına girmiş; 9 kez “NBA ALL-Star” ve Olimpiyatlar’da 2 altın madalya almış olan şampiyonluk yüzüğü sahibi Gary Payton başarılı bir sporcu olmanın inceliklerini hem pratik hem de teorik olarak öğrenecekler.

Avea’nın kurulduğu günden beri Türkiye’de sporun gelişimini desteklemeyi ve bu alanda değerler üretmeyi ilke edindiğini belirten Avea CEO’su Erkan Akdemir, “2012’den bu yana, dünyanın en prestijli ve başarılı spor organizasyonlarının başında gelen NBA’in Türkiye Resmi Ortağı olarak basketbolun ülkemizde gelişmesi için çalışıyoruz. Avea NBA Basketbol Kampı projesini de; basketbolun Türkiye’de daha geniş kitlelere ulaşması ve bu spora gönül veren gençlerin teşvik edilmesi amacıyla gerçekleşirdik” dedi.

FCBEscola Camp Avea projesini sosyal alanda gerçekleştirdiği inovatif çalışmaları “Fileleri kucaklayan Rövaşatası” diye nitelendiren Akdemir; Avea NBA Basketbol Kampı için ise “Türkiye’nin basketbol geleceği için mükemmel bir asist” benzetmesini yaptı.


İlgili etiketler : Avea, Nba Basketbol Kampı, Basketbol,

Haber Sahibi

Avea
  • Eklenme Tarihi

    : 21 Ocak 2014
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 28 Şubat 2014
  • Trafik

    : 1563

Diğer Avea Haberleri

Benzer Haberler

  • Avea Avea NBA Basketbol Kampı 2014

    Avea NBA Basketbol Kampı 2014

    Avea, Ocak ayında ilki gerçekleşen Avea NBA Basketbol Kampı projesinde hedef büyüttü. Avea, Türkiye’de bir ilke imza atarak 100 öğrenciyle 3 günlük 2 kamp şeklinde İstanbul’da gerçekleştirdi...
    5 Mayıs 20141700 defa incelendi
  • Marmara Forum AVM Potanın Perileri Marmara Forum'da

    Potanın Perileri Marmara Forum'da

    2012 Londra Olimpiyat Oyunları’na katılma hakkı elde eden A Milli Kadın Takımımız, ABD ve Hırvatistan Milli Takımları ile yapacağı son provalar öncesinde sevenleri ile buluşuyor. 25 ...
    18 Temmuz 20122606 defa incelendi
  • Forum İstanbul İbrahim Kutluay’la Forum İstanbul  Basketbol Yaz  Akademisi

    İbrahim Kutluay’la Forum İstanbul Basketbol Yaz Akademisi

    İbrahim Kutluay’ın liderliğinde, Decathlon’un desteği ve İbrahim Kutluay Basketball Academy’nin sportif organizasyonuyla gerçekleşecek Forum İstanbul Basketbol Yaz Akademisi 7-15 yaş arasınd...
    20 Haziran 20113397 defa incelendi
  • Turkuazoo Akvaryum Harlem Globetrotters Basketbol Grubu Turkuazoo'da

    Harlem Globetrotters Basketbol Grubu Turkuazoo'da

    Basketbolun dünyadaki en önemli ikonu HARLEM’in iki ünlü basketbolcusu Flip White ve Moose Weekes “16 Mart Pazar günü” Turkuazoo’da hayranlarıyla buluşturuyor. Ayrıca nisan ayında Ülker Spor...
    14 Mart 20141694 defa incelendi
  • 01 Burda AVM 3x3 Sokak Basketbol Turnuvası 01 Burda AVM'de!

    3x3 Sokak Basketbol Turnuvası 01 Burda AVM'de!

    19-20 Mayıs'ta 3x3 Sokak Basketbol Turnuvası 01 Burda AVM'de! Adana'nın alışveriş ve yaşam merkezi 01 Burda AVM, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle 3x3 Sokak Bas...
    13 Mayıs 2022919 defa incelendi