Avea'dan Kadın Çalışanları'na 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Özgürlüğü

  • 12 yıl önce eklendi
  • 1722 defa incelendi
  • Puan : star star star star 36 incelemede 4,17 puan almıştır.
Yenilikçi insan kaynakları uygulamalarına imza atan Avea, kadın çalışanlarının 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü farklı bir uygulama ile kutluyor. 8 Mart Cuma günü Avea’da kadın çalışanlar işe gelmeyerek istedikleri yerden çalışma özgürlüğüne sahip olacak.

Dünyanın ilk ve tek uluslararası insan yönetim ve gelişim standardı olan Investors In People (IIP) Bronz sertifikasına Türkiye’de sahip ilk GSM operatörü olan Avea, bu konuda aldığı ödülün hakkını veren bir uygulama ile kadın çalışanlarının 8 Mart’ını kutluyor.

Yüzde 51 oranında kadın çalışanı bulunan Avea, 8 Mart Cuma günü kadın çalışanlarına, ofis dışında istedikleri yerden çalışma imkanı sunarak onlara, ne kadar özel ve öncelikli olduklarını gösteriyor.

Avea Kıdemli İnsan Kaynakları Direktörü Bahattin Aydın; “Avea odağına insanı, çalışanını koyan bir şirket. İnsan odaklı yönetim anlayışımız bu yıl kadın çalışanlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü farklı bir uygulama ile kutlamak ve bu günü ofis dışında yaşamalarını istedik. Geleceğe umutla bakan, başarılı, özgüvenli tüm Avealı kadın çalışanlarımızın bu özel günlerini kutluyoruz” diye konuştu.

Avea teknoloji şirketi olmanın gerekliliğini çalışma hayatında şirket içerisindeki tüm uygulamalarına da yansıtıyor. Ofis teknolojilerine yatırım yapan Avea, sistemlerini teknolojik platformlara taşırken, uzaktan çalışma altyapısı sayesinde, çalışanlarını zaman ve mekandan bağımsız çalışma imkanı sunmayı önceliği olarak görüyor.


İlgili etiketler : Avea, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü, Kadınlar Günü, Kadınlar Günü Haberleri,

Haber Sahibi

Avea
  • Eklenme Tarihi

    : 7 Mart 2013
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 10 Mart 2013
  • Trafik

    : 1722

Diğer Avea Haberleri

Benzer Haberler