Arçelik In Love Serisi Çamaşır Makinesi

  • 13 yıl önce eklendi
  • 4766 defa incelendi
  • Puan : star star star 267 incelemede 2,94 puan almıştır.
Teknoloji, inovasyon ve fonksiyonelliği temsil eden Çelik, tasarım, estetik, stil ve zarafet sembolü Çeliknaz ile birlikte, 2012’nin ilk yeniliğini sunuyor. Arçelik, Ar-Ge gücünün ve tasarım ekibinin yaratıcılığının birleşimi ile geliştirdiği rengarenk teknoloji harikası ürünler ile alışıldık beyaz eşya tanımını değiştiriyor. In love serisi çamaşır makinesi yenilikçi renkleri ve göz alıcı tasarımlarıyla tüketicilerle buluşuyor. Teknoloji, renk ve tasarımı başarıyla birleştiren In Love serisi çamaşır makinesi, görenleri hayran bırakacak.


Arçelik’in en son teknolojilerini bir arada bulunduran, göz alıcı tasarımı ve teknolojik üstünlüğü ile dikkat çeken In Love Serisi Çamaşır Makinesi, 2012’nin yıldızı olmaya aday.  Şık tasarımı ve göz alıcı renk seçenekleri ile evlere şıklık katan bu akıllı çamaşır makinesi birbirinden üstün özellikleriyle dikkat çekiyor. Ayrıca “A+++” ürünlerden kıyasla yüzde 30 daha az enerji tüketiyor.

Arçelik In Love Serisi Çamaşır Makinesi’nde multisensör paketi bulunuyor. Multisensör paketinde, ağırlık, buhar, sıcaklık, su miktarı, su basıncı, durulama, devir ve voltaj sensörleri ile bütün gerekli özellikleri kontrol ederek etkin yıkama sağlıyor. En iyi yıkama sonuçlarını verecek şekilde program algoritmasını düzenleyip sıcaklık, su ve sıkma devrini kontrol ediyor, enerji ve su tasarrufu sağlıyor.

In Love Serisi çamaşır makinesi, sadece 20 dakikada, üzerine koku sinmiş narin çamaşırları havalandırma programı ile yıpratmadan temizleyerek, yeni yıkanmış tazeliğinde kullanılmasına imkan veriyor.  Kırışıklıkları açarak kolayca ve hızlıca ütülenmesini sağlıyor.

Arçelik In Love serisi çamaşır makinesi, gece modu sayesinde pamuklu çamaşırlarda son sıkmayı yapmayıp çamaşırları suda bekletme özelliğine sahiptir. Bu özellik sayesinde makinede bekleyen çamaşırların kırışması da önlenmiş oluyor. Gece modu sayesinde sessiz yıkama yaparak gürültü kirliliğini önlüyor.

In Love Serisi Çamaşır makineleri, yıkama programına başlamadan önce, ölçtüğü çamaşır miktarı, seçilen program ve seçilen kir seviyesine göre en verimli yıkama koşullarını önererek etkin yıkama sonuçları alınmasını sağlıyor.

Bu akıllı makine doluluk ve seçilen kir seviyesine göre deterjan kullanım önerisi de yapıyor. Kullanım alışkanlığı nedeniyle her seferinde aynı miktarda deterjan kullanılmasını engelleyerek ihtiyaç olduğu kadar kullanılmasını sağlıyor. In Love çamaşır makinesi, ‘Favori Fonksiyonu’ sayesinde en çok kullanılan yıkama ayarlarını kaydediyor, her yıkamada tekrar tekrar program ayarı yapmaya ihtiyaç duymadan çamaşırları yıkama imkânı tanıyor. Sesli uyarı özelliği sayesinde de programın bittiğini haber veriyor.

Woolmark onaylı program sayesinde makinede yıkanabilir yünlü giysiler In Love çamaşır makinesinde yıpranmadan yıkanabiliyor. Bu program, merkezi Avustralya’da bulunan, dünya çapında yüksek bilinilirliği ve tekstil sektöründe saygınlığı olan “Woolmark” (Australian Wool Innovation Ltd.) firması tarafından onaylanmıştır.




İlgili etiketler : Arçelik, In Love Çamaşır Makinesi, Çamaşır Makinesi,

Haber Sahibi

Arçelik
  • Eklenme Tarihi

    : 20 Mart 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : 20 Mart 2012
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Mayıs 2012
  • Trafik

    : 4766

Diğer Arçelik Haberleri

Benzer Haberler

  • Vestel Vestel Twinjet Çamaşır Makinesi, İngiltere’de Satış Patlaması Yaptı

    Vestel Twinjet Çamaşır Makinesi, İngiltere’de Satış Patlaması Yap

    Yüksek Enerji Verimliliğine Sahip Vestel Twinjet Çamaşır Makinesi, İngiltere’de Satış Patlaması Yaptı Bir teknoloji ve tasarım harikası olan Vestel Twinjet çamaşır makinesi, İngiltere’...
    21 Mart 20115124 defa incelendi
  • LG LG Çamaşır Makineleri Twin Wash Teknolojisiyle Baş Döndürüyor

    LG Çamaşır Makineleri Twin Wash Teknolojisiyle Baş Döndürüyor

    LG Electronics, CES 2015’te kullanıcıların beğenisine sunduğu TWIN Wash™, TurboWash™ 2.0 ve TurboSteam™ gibi üstün teknolojilere sahip makinelerle çamaşır yıkama sürecini yeniden yorumluyor....
    8 Ocak 20152795 defa incelendi
  • Siemens Ev Aletleri Siemens'ten IQ800 Serisi Çamaşır ve Kurutma Makinesi

    Siemens'ten IQ800 Serisi Çamaşır ve Kurutma Makinesi

    Siemens Ev Aletleri’nin IQ 800 serisinde sunduğu 8 kg kapasiteli WM14Y760TR otomatik çamaşır makinesi ve WT46Y860TR kurutma makinesi tasarım, konfor ve performansta yüksek standartları bir a...
    5 Nisan 20123686 defa incelendi
  • Beko Beko’dan Akıllı Çözümler Dünyası

    Beko’dan Akıllı Çözümler Dünyası

    Beko’nun akıllı çözümler sunan yeni buzdolabı ve çamaşır makinesi, üstün teknoloji ve tasarımlarıyla beğeni topluyor. Arçelik A.Ş.’nin uluslararası markası Beko, akıllı çözümler sunan yeni ...
    11 Mayıs 20117628 defa incelendi
  • Samsung Samsung'dan Bahar Temizliğine Özel Tüyolar!

    Samsung'dan Bahar Temizliğine Özel Tüyolar!

    Baharın gelişiyle evlerde de büyük bir hareketlilik yaşanıyor. Kışlıklar yerini yazlıklara, yorganlar ise pikelere bırakırken evlerde de hummalı bir temizlik başladı. Hamarat annelerin bah...
    16 Nisan 20132009 defa incelendi