Amway'le Saçlarda Değişim Rüzgarı "SATINIQUE" İle Başlayacak

  • 10 yıl önce eklendi
  • 1762 defa incelendi
  • Puan : star star star star 16 incelemede 3,62 puan almıştır.
Amway’in saç sağlığı için özel olarak geliştirdiği premium saç bakım markası SATINIQUE ve Patentli İleri Enerjuve Kompleksi, ‘Performans, Deneyim ve Güç’ü bir arada sunuyor.

Dünyanın en büyük doğrudan satış şirketi Amway’in, saçları onarırken, yeniden canlandırma özelliği ile dikkat çeken premium saç bakım markası Patentli İleri ENERJUVE Kompleksi içeren SATINIQUE Türkiye ürün lansmanı 15 Ekim Çarşamba günü The House Hotel Bosphorus Ortaköy’de gerçekleşti. Amway’in ev sahipliğinde düzenlenen toplantıda, Amway Avrupa Kurumsal İlişkiler Müdürü Didem Balcıoğlu SATINIQUE Premium Saç Bakım Serisi hakkında bilgi verirken, saç bakımının tüm incelikleri ünlü saç stilisti By Coshar tarafından aktarıldı.

Amway’in tüm saç tipleri ve ihtiyaçları için komple bir bakım sunan özel premium saç bakım markası SATINIQUE, saç sağlığına yeni bir boyut kazandırmak konusunda iddialı. Besin ve güzellik alanlarındaki uzman bilim insanları tarafından geliştirilen marka ile sunulan bu özel formül, farklı saç tiplerinin ihtiyaçlarını karşılamasıyla da fark yaratıyor. Birçok saç ihtiyacı için faydalar koleksiyonu olarak sunulan SATINIQUE, ayrıca kokusuyla öne çıkıyor. Markanın üç ayrı meyve ve çiçek parfümü de her seviyede ve kişide farklı duygusal deneyimler yaşatmak üzere özel geliştirilmiş.

Saçlarına değer veren kadınların vazgeçilmezi olmaya aday koleksiyonda, ‘Performans’, ‘Deneyim’ ve ‘Güç; SATINIQUE için ‘Kullan’, ‘Büyülen’ ve ‘Değişimi Yaşa’ olarak tanımlanıyor. SATINIQUE Saç Bakım serisi Temel Bakım, Özel Bakım ve Saç Şekillendirme ürünlerinden oluşuyor. Koleksiyonu’nun Temel Bakım Ürünleri’nde nemlendirici, ekstra hacimlendirici, 2’si 1 arada, boyalı saçlar için onarıcı, kepeğe karşı etkili ve saç dökülmesine karşı şampuan ve saç kremi olmak üzere 13 ayrı ürün yer alıyor. Koleksiyonda yer alan Canlandırıcı Maske, Çift Etkili Koruyucu Sprey, Saç Derisi için Tonik ve Gece Onarım Bakımı, Özel Bakım Ürünleri’ni oluştururken; Saç Şekillendirme ürünleri arasında yer alan Sonlandırıcı Saç Spreyi, Mat Dokulu Wax, Düzleştirici Losyon, Parlaklaştırıcı Sprey ve Şekillendirici Krem saçlarda arzu edilen görünümün elde edilmesini ortam yaratıyor. SATINIQUE Koleksiyonu’nda yer alan toplam 22 ürün, canlı ve cesur renklerle birbirinden ayrışan ambalajlarıyla, kişilerin kendi saçına uygun olan ürünü bulmalarına da yardımcı oluyor.

Amway araştırmacılarından sağlıklı saçlar için Enerjuve teknolojisi
SATINIQUE’in özgün teknolojisi Enerjuve, Amway’in bugüne kadar oluşturduğu pek çok patentli ürünün içerdiği bir kompleks. Amway araştırmacıları, bu teknolojide saçları tamamen yeni bir yöntemle canlandıran modern bir teknoloji kullandı. Tüm SATINIQUE şampuanlarını, saç kremlerini ve uygulamalarını güçlendiren Enerjuve, pozitif elektrik yüklü güçlendirici lipitlerden, takviye edici kreatin ve yatıştırıcı 18-MEA’dan oluşuyor ve hasarlı saçlarda bulunan negatif yükü düzeltmek için üç şekilde çalışıyor. Saçı saran bu teknoloji, hasarlı bölgeleri seçiyor ve zayıf noktaları kuvvetlendirerek içerden dışarıya saçın onarılmasına ve yeniden canlanmasına yardımcı oluyor.



İlgili etiketler : Amway, Satınıque,

Haber Sahibi

Amway
  • Eklenme Tarihi

    : 15 Ekim 2014
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Kasım 2014
  • Trafik

    : 1762

Diğer Amway Haberleri