Amway'den Yeni Yıl İçin Şık Hediye Alternatifleri

  • 10 yıl önce eklendi
  • 1520 defa incelendi
  • Puan : star star star 43 incelemede 3 puan almıştır.
Amway, yeni yılda sevdiklerinizi mutlu etmek için birbirinden şık hediye alternatifleri sunuyor. Aralık ayının sonuna kadar satışa sunulan özel ürünler ve şık aksesuarlar hediye seçimini kolaylaştırıyor.
Dünyanın en büyük doğrudan satış şirketi Amway, yeni yıl hazırlıklarını tamamladı. Yeni Kış Hediye Koleksiyonu ile bu sene de birbirinden çekici seçenekler sunan marka, şık aksesuarlarıyla 2014 yılının son aylarına damgasını vuracak.

Bunlardan ilki kişisel zevke göre takı eklemeye olanak sağlayan özel bağlantıya sahip çok şık hatıra bileziği. Hanımların gönlünü kazanmaya aday rodyum kaplama bilezik, özel kutusunun içinde sunuluyor.

Şık tasarımıyla öne çıkan çelik kaplama Fotoğraf Albümü Duvar Saati ise aynı zamanda bir fotoğraf albümü yaratıyor. 12 adet fotoğraf saklama alanı bulunan duvar saati, anıların zamana karşı direncini hatırlatan bir hediye olma özelliği taşıyor.

Bu sene 80.yılını kutlayan Nutriway, yeni yılı şık bir hediyeyle taçlandırıyor. Soğuk kış aylarında bir yaz dokunuşu getirecek renkleri taşıyan yeşil temalı ipek fular ve ipek mendil, hem erkekler hem de bayanlar için tamamlayıcı bir aksesuar olmaya aday.

Bunların yanı sıra; Aydınlatıcı Öz, Aydınlatıcı Yoğun Nemlendirici Krem ve Lekeler için Aydınlatıcı kremden oluşan ve bugüne kadar ARTISTRY ™'de kullanılmış olan en yüksek konsantrasyonda aktif doğal bileşenlere sahip olma özelliğini taşıyan ARTISTRY ™ Ideal Radiance serisini tercih eden kullanıcılara Amway, ARTISTRY Signature Color Şeffaf Ruj hediye ediyor.

Ev konforunda uygulayabileceğiniz lüks bir deneyim sunan Amway Premium SPA Koleksiyonu’nu tercih edenler ise çok şık ve kullanışlı Premium SPA çantasına sahip oluyor.

Ayrıca Amway, G&H Cilt Sabunu, G&H Vücut Losyonu, G&H Vücut Şampuanı ve Antiperspirant Deo Stick’den oluşan BODY SERIES ürün paketini satın alan kullanıcılarına ise peeling için mükemmel bir çözüm olan ve genişleyebilen vücut masaj lifini hediye ederek uzun uzadıya banyo keyfi vadediyor.




 Amway - 1

Amway - 1

 Amway - 2

Amway - 2

 Amway - 3

Amway - 3

 Amway - 4

Amway - 4

 Amway - 5

Amway - 5

 Amway - 6

Amway - 6

Haber Sahibi

Amway
  • Eklenme Tarihi

    : 11 Kasım 2014
  • Güncelleme Tarihi

    : 11 Kasım 2014
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Kasım 2014
  • Trafik

    : 1520

Diğer Amway Haberleri

Benzer Haberler

  • La Senza La Senza'dan Ateşli Yılbaşı Hediyeleri!

    La Senza'dan Ateşli Yılbaşı Hediyeleri!

    Yeni yılın yaklaştığı şu günlerde herkes sevdiklerine en özel hediyeyi bulma telaşına girdi. La Senza hem senin hem de sevdiklerinin içini ısıtacak, ateşli yılbaşı hediyeleri sunuyor! La Se...
    2 Aralık 20133222 defa incelendi
  • Adidas Yılbaşı Ruhu Adidas Mağazalarında

    Yılbaşı Ruhu Adidas Mağazalarında

    Yılbaşında kendi şıklığını düşünenler ve en güzel hediyenin peşine düşenler soluğu adidas mağazalarında alacak. adidas Originals ve NEO, kırmızı rengin ağırlıkta olduğu ürünleri ile yılbaşı ...
    16 Aralık 20132129 defa incelendi
  • Loft Giyim Sevdikleriniz İçin Yılbaşı Hediyeleri Loft'ta

    Sevdikleriniz İçin Yılbaşı Hediyeleri Loft'ta

    Efsane jean markası Loft, yeni yıl hediyesi olarak ne alsam derdine son veriyor. Aksesuar koleksiyonuyla genç, dinamik, renkli ve kullanışlı ürünlerle Loft, çoraptan kemere, çantadan cüzdana...
    15 Kasım 20132213 defa incelendi
  • DeFacto Yeni Yıl Hediyesi İçin Şık Alternatifler DeFacto.com.tr'de

    Yeni Yıl Hediyesi İçin Şık Alternatifler DeFacto.com.tr'de

    Akdeniz modasının öncü markası DeFacto, 2014’ü yeni tasarımları ile kutluyor. Geniş ürün yelpazesi ile yılbaşı hediyeleri için şık alternatifler sunan DeFacto, internet mağazasından gerçekle...
    20 Aralık 20131823 defa incelendi
  • Network Network'ten Yeni Yıla Özel Hediye Seçenekleri

    Network'ten Yeni Yıla Özel Hediye Seçenekleri

    Network, kendini ve sevdiklerini mutlu etmek isteyenlere sunduğu sofistike ve zamansız duruşun temsilcisi hediye seçenekleriyle, yılbaşı heyecanını artırıyor. 2014 yılını karşılarken, Netwo...
    16 Aralık 20131668 defa incelendi