Amway Guinness Dünya Rekorunu Kırdı

  • 9 yıl önce eklendi
  • 1533 defa incelendi
  • Puan : star star star 28 incelemede 3,07 puan almıştır.
Çocukların yetersiz beslenmesi sorununa karşı Power of 5 kampanyası ile binlerce kişiye ulaşan Amway, topladığı el baskılarıyla Guiness Dünya Rekorlar kitabında yerini aldı. Amway topladığı el baskısı ile kampanyaya farkındalık yaratarak zengin içerikli Nutriway Little Bits gıda takviyesini dünyanın her yerinden milyonlarca çocuğa ulaştırıyor.

Amway, çocukların yetersiz beslenmesine karşı savaşını duyurmak üzere, 2014 yılında “Nutriway Power of 5” projesi ile küresel farkındalık yaratmak için el baskısı toplamaya başladı. Beş yaşın altındaki çocukların fiziksel ve zihinsel gelişimlerini desteklemek adına düzgün beslenmenin yeterli olmadığı bölgelere ulaşarak, yiyeceklere kolaylıkla eklenebilen toz besin destek ürünü Nutriway Little Bits’i CARE kuruluşu aracılığı ile çocuklara ulaştırdı.

Amway’in Küresel Sosyal Sorumluluk Müdürü Jeff Tery rekorun kutlandığı gecede duygularını paylaştı; “260,872 farklı el baskısı ile kırılan dünya rekoru bizlere küresel sorunların çözümünde birleştiğimizde ne kadar güçlü olabileceğimizi göstermiştir. Çocukların yetersiz beslenmesine karşı savaşta Amway Serbest Girişimcileri ve Çalışanları on binlerce çocuğun hayatına etki edecek bir hareketi başlattılar. Dünya rekoru heyecanını tamamlamış olsak da kampanya halen güçlenerek devam etmektedir. Nutriway™ Little Bits™’i şu an açlık sorunuyla yüzleşen dokuz ülkeye ulaştırdık ve 2016 yılının sonuna kadar bu rakamı 15 ülkeye artırmayı hedefliyoruz.”

260 bin kişinin yetersiz beslenmeye karşı kaldırdığı el baskısından Georgia Taylor’ın ağaç şeklini verdiği kolaj çalışma Buena Park, Kaliforniya’da bulunan Nutrilite Center’da sergilenmektedir.



İlgili etiketler : Amway, Guinness Dünya Rekoru, Power Of 5 Kampanyası,

Haber Sahibi

Amway
  • Eklenme Tarihi

    : 8 Mayıs 2015
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Mayıs 2015
  • Trafik

    : 1533

Diğer Amway Haberleri

Benzer Haberler