Adidas Nitrocharge Kramponu Futbolseverlerin Beğenisine Sunuyor

  • 11 yıl önce eklendi
  • 2511 defa incelendi
  • Puan : star star star star 164 incelemede 3,81 puan almıştır.
adidas, futbolculara daha fazla enerji sağlamak üzere tasarladığı yeni Nitrocharge kramponu futbolseverlerin beğenisine sunuyor.

adidas, yeni nesil futbolcular için tasarlanan ve birer simge haline gelen Predator, adipure ve f50 serilerine  yeni Nitrocharge krampon serisini ekledi.. f50’nin Messi, Villa ve Benzema gibi yıldız oyuncuların performanslarını en üst düzeyde sergilemelerine yardımcı olmasının ardından, adidas'ın devrim niteliğindeki yeni Nitrocharge kramponları da Dani Alves (Barcelona)Daniele De Rossi (A.S. Roma), Ezequiel Lavezzi (Paris Saint Germain) ve Javi Martinez (FC Bayern Munich) gibi dünyaca ünlü futbolcuların potansiyellerini en yüksek seviyeye çıkarmalarını sağlayacak.

Tasarımı ile göz alan Nitrocharge, adidas'ın farklı oyuncu tiplerine uyum sağlayacak şekilde krampon tasarlama geleneğinde yeni bir adım. Nitrocharge'ın benzersiz konumlanmasının temelinde, enerjiyi kalbinde saklama özelliği bulunuyor. Nitrocharge, takımda her zaman en önde yer alan, 90 dakika boyunca durmaksızın koşarak orta sahada pozisyon bulma çabasında olan ve takımın Güç Kaynağı (The Engine) olarak tanımlanabilecek oyuncular için özel olarak tasarlandı.

Sportif veri sağlayıcısı Opta ile yapılan iş birliğinin ardından, hangi oyuncunun Güç Kaynağı rolüne daha uygun olduğunu belirlemek amacıyla performanslarının değerlendirilebileceği bir algoritma geliştirildi.  

Nitrocharge krampon, Güç Kaynağı olan oyunculara muhteşem bir performans göstermeleri için yenilikçi bir yol sunan teknolojilere sahip:
· Dikkat çekici ENERGYSLING kramponun üzerine kemer gibi uzanarak ani yön değiştirme ve dönüş hareketlerini destekliyor.
· Kramponun tabanında, yay teknolojisinden esinlenilmiş, oldukça esnek bir malzemeden oluşan, zikzaklı ENERGYPULSE parçası bulunuyor. ENERGYPULSE, atak esnasında olağanüstü enerji açığa çıkarıyor ve daha fazla enerji geri dönüşümü sağlıyor.
· Kramponda ayrıca, ayağın etrafındaki koruyucu file ile aşil tendonu gibi  hassas bölgeleri saran koruyucu yastıklama pedleri de bulunuyor.
· adidas miCoach SPEED_CELL ile uyumlu olması özelliği sayesinde, oyuncular sahada performanslarını ölçebiliyor ve zaman içindeki performans gelişimlerine odaklanabiliyor.

Mavi ve sarı neon renkteki Nitrocharge 20 Mayıs itibariyle 397 TL’lik satış fiyatıyla adidas mağazaları ve yetkili satıcılarındaki yerini alacak.



İlgili etiketler : Adidas, Adidas Nitrocharge Krampon, Nitrocharge Krampon,

Haber Sahibi

Adidas
  • Eklenme Tarihi

    : 20 Mayıs 2013
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Mayıs 2013
  • Trafik

    : 2511

Diğer Adidas Haberleri

Benzer Haberler

  • Adidas Adidas Renkli Samba Krampon Koleksiyonu ile  Dünya Kupası'na Hazır

    Adidas Renkli Samba Krampon Koleksiyonu ile Dünya Kupası'na Hazı

    adidas 2014 FIFA World Cup’a ev sahipliği yapacak olan Brezilya’da yaşanacak coşku ve heyecanı, ülkenin renkli kimliğinden esinlenen Samba Koleksiyonu ile kutluyor. Yeni Samba Koleksiyonu’nd...
    6 Kasım 20133017 defa incelendi
  • Adidas Adidas Leo Messi'nin İmzasını Taşıyan Adizero F50 Kramponunu Tanıttı

    Adidas Leo Messi'nin İmzasını Taşıyan Adizero F50 Kramponunu Tanı

    Leo Messi, kendi imzasını taşıyan ürün koleksiyonu ile adidas tarihine ismini yazdırıyor adidas’ın, oyuncunun kendisinden esinlenilen özel logolu adizero™ f50 Messi kramponu ile hayranları ...
    8 Mart 20135860 defa incelendi
  • Adidas Yeni Adidas Earth Pack Koleksiyonu

    Yeni Adidas Earth Pack Koleksiyonu

    adidas’ın FIFA World Cup 2014 öncesi lanse ettiği yeni krampon koleksiyonu Earth Pack Brezilya yağmur ormanlarından esinleniyor adidas yeni krampon serisi Earth Pack’te Brezilya’da bulunan ...
    3 Nisan 20141544 defa incelendi
  • Nike Nike'ın En Son Yeniliği: Hypervenom Krampon

    Nike'ın En Son Yeniliği: Hypervenom Krampon

    Nike, futbol performansındaki en son yeniliği Nike Hypervenom’u tanıttı. Nike Hypervenom, Neymar, Wayne Rooney ve Zlatan İbrahimoviç’in sağladığı geribildirimlerle yaratılan yepyeni bir ürün...
    31 Mayıs 20135904 defa incelendi
  • Nike Brezilyalı Yıldız Neymar Bu Yaz Çevreci Oluyor!

    Brezilyalı Yıldız Neymar Bu Yaz Çevreci Oluyor!

    Seleção’nun forveti, Nike’ın performans mühendisliğini düşük çevresel etkiyle birleştiren GS kramponlarını ve geri dönüştürülmüş plastik şişelerden üretilen Brezilya formasını giyecek. Br...
    31 Temmuz 20122542 defa incelendi