23 Nisan Coşkusu Ada Alışveriş Merkezi'nde!

  • 14 yıl önce eklendi
  • 4241 defa incelendi
  • Puan : star star star 84 incelemede 2,67 puan almıştır.

Tüm etkinliklerin “ücretsiz” olarak gerçekleşeceği ve  20 Nisan Çarşamba günü başlayacak olan programın ilk konukları Ukrayna, Moldova, Macaristan, Çek Cumhuriyeti, Azerbaycan, Kırgızistan, Gürcistan ve Türkiye’ den katılacak 180 çocuk dansçı olacak. Ülkelerinin folkloründen  örnek sunacakları ve ADA AVM’ nin zemin kat, havuz bölgesinde gerçekleşecek bu muhteşem gösterinin başlama saati ise  19:00.

Müzikal Kukla ve İbiş Kukla Tiyatrosu, Tahta Bacak Show, Jonglör , Levent Sancar ile Tıpatıp Show  24 Nisan günü çocuklarla birlikte olurken, ilköğretim okullarının resim sergileri  ve seksek, mendil kapmaca gibi Unutulmuş Çocuk Oyunları da, sürpriz hediyeleri ile birlikte  23-24 Nisan hafta sonunda ADA AVM’ de sergilenecek.

Çocuk Tiyatrosu ve Çikolata Atölyesi ile bayram daha renkli daha eğlenceli!

ADA AVM etkinliklerinde klasik haline gelen ve Sakaryalı çocukların büyük beğenisini toplayan “Çocuk Tiyatrosu” 23 Nisan Cumartesi günü Saat 13:30’da yiyecek-içecek katında sahne alıyor. İTÜ Çocuk Tiyatrosu tarafından sergilenecek oyunda yine birbirinden hareketli ve neşeli karakterler miniklere hoşça vakit geçirtecek. 24 Nisan Pazar günü ADA AVM’ nin gözde markalarından Kahve Dünyası ile gerçekleşecek  Çikolata Atölyesi’nde ise minikler “çikolata şefler”i olarak karşımıza çıkacaklar. Lezzetli çikolata yapım tekniklerini Kahve Dünyası’nın ustalarından öğrenmeye çalışacak olan  “minik  şefler” etkinlik sonunda kendi yaptıkları çikolataların da tadına bakma fırsatına sahip olacaklar.

Sakarya’ da 3. Yılını geride bırakan ADA Alışveriş Merkezi, eğlenceli ve coşkulu etkinlikleri ile çocuk olmanın keyfini yaşatmaya devam edecek.


İlgili etiketler : Ada Alışveriş Merkezi, 23 Nisan Etkinliği, Çocuk Tiyatrosu, Çikolata Atölyesi, Çocuk Bayramı,

Haber Sahibi

Ada AVM
  • Eklenme Tarihi

    : 20 Nisan 2011
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 23 Nisan 2011
  • Trafik

    : 4241

Diğer Ada AVM Haberleri

Benzer Haberler