Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

TerraCity 12. Runatolia Yüksek Topuk Koşusu

  • 7 yıl önce eklendi
  • 1375 defa incelendi
  • Puan : star star star 42 incelemede 3,24 puan almıştır.
Antalya’nın ve Türkiye’nin en önemli spor organizasyonlarından biri olan ve bu sene 12.si TerraCityAVM’ninde sponsorluğunda düzenlenecek olan Runatolia Maratonu,  04 - 05 Mart tarihlerinde gerçekleşecektir. Sadece bir maraton organizasyonu değil, 3 güne yayılan farklı etkinlikleriyle bir spor festivali haline dönüşen, halkı ve çocukları spora teşvik etmeye yönelik, Türkiye’nin en büyük sosyal ve en eğlenceli maratonu olarak gösterilen Runatolia 3 Mart Cuma günü TerraCityAVM’de koşuculara verilecek Makarna Partisi ile başlayacaktır.

Organizasyonun en ilgi çekici etkinliği ise, TerraCity Alışveriş Merkezi’nde bu yıl 6.sı gerçekleşecek olan “Runatolia Yüksek Topuk Koşusu” olacaktır. 04 Mart2017 Cumartesi saat 10.30’da start alacak olan 100m’lik “RunatoliaYüksek Topuk Koşusu’’ nu tamamlayan her katılımcıya TerraCity AVM tarafından sertifika takdim edilecek olup, birinci 2.000,-TL, ikinci 1.500,-TL ve üçüncü 1.000,-TL ile ödüllendirilecektir. Kısa mesafe koşmak ya da yürümek isteyenler için kısa mesafe TerraCityRunkoşusu 4 Mart’ta saat 11.00’deTerraCityAVM önünden start alacak.

Bu sene sürpriz konuk olarak Aleyna Tilki ve Emrah Karadumankatılacak olup, çocuklar ile birlikte Minik Adımlar koşusunda koşacak ve daha sonra imza ve mini konser ile devam edecektir.Cumartesi etkinlikleri Gökçe konseri ile sona erecektir.

5 Mart Pazar günü ise 10km, 21km ve 42km olmak üzere 3 farklı mesafede maraton koşulacak, aynı gün geniş katılımlı bir parti gerçekleştirilecek.

Yarışma programı:
4 Mart Cumartesi 10.00 Minik Adımlar
10.30 Yüksek Topuk Koşusu
11.00 TerracityRun Halk Koşusu




İlgili etiketler : Terracity Avm, Yüksek Topuk Yarışı, Etkinlik, Özdilekpark Bursa, Özdilekpark Nilüfer, Nilüfer Alışveriş Merkezi, Bursa Alışveriş Merkezleri,

Kampanya Sahibi

TerraCity AVM
  • Eklenme Tarihi

    : 1 Mart 2017
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Mart 2017
  • Trafik

    : 1375