Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

TerraCity AVM Samsung Tablet Çekiliş Kampanyası

  • 3 yıl önce eklendi
  • 1206 defa incelendi
  • Puan : star star star 8 incelemede 3,38 puan almıştır.
TerraCity’den Her Güne 1 Samsung Tablet Hediye!

22 Ekim - 22 Kasım 2020 tarihleri arasında TerracityAVM içindeki mağazalardan toplam 300 TL ve üzeri alışveriş yaparak, alışveriş fiş/faturasını terracitykampanya.com adresinde yer alan Kampanya formunu doldurup, Fiş/Faturasının fotoğrafını yükleyen ziyaretçilere 1 çekiliş hakkı verilecektir.

Kampanya kapsamında yapılacak çekilişte 32 kişiye Samsung T720 Tab S5e 10.5 inç tablet hediye edilecektir.

Kampanya Detayı:
  •  Bu kampanya; Ece Türkiye Proje Yönetimi A.Ş. tarafından Milli Piyango İdaresi’nin 14.10.2020 tarih ve 58259698-255.01.02-E.8063 sayılı izni düzenlenmektedir.
  • 22.10.2020 (10.00)-22.11.2020 (22.00)tarihleri arasında Antalya ilinde bulunan Terracity Avm içindeki mağazalardan (Terraciy AVM içerisinde bulunan döviz bürosu işlemleri, bankalardan/atm’lerden ve otoparktan alınan makbuzlar, tütün ve tütün mamulleri ve alkollü içecek alımları, mobil/sabit telefon ve internet fatura ödemeleri ve taahhütlü telefon alışverişleri, TL/dakika yüklemeleri, işçiliksiz altın, ziynet altın(tam, yarım, çeyrek, gram vb.) alışverişleri, ürün değişim fiş/fatura/earşiv faturaları, gift kart/hediye çeki, puan ile yapılan alışverişler hariçtir) kampanya süresince toplamda 300.-TL ve katları tutarında (her 300.-TL’ye 1 çekiliş hakkı) alışveriş yaparak, dilerse avm içindeki kampanya standına gelerek fiş/fatura/earşiv faturaları ibraz ederek kayıt işleminin kampanya standındaki ilgili personel tarafından yapılmasını sağlayan veya dilerse www.terracitykampanya.com (ücretsiz) internet sitesine girip; ad-soyad-adres, gsm no ve e-mail bilgileri ile birlikte üye olduktan sonra alışveriş fişi-fatura-e-arşiv faturasının fotoğrafını (fiş/fatura/e-arşiv faturasının tamamının görünmesi ve fotoğrafın net olması gerekmektedir) yükleyen bireysel müşterilere sistem içinde kayıt ve kontrolü yapılıp onaylandıktan sonra çekiliş hakkı verilecektir.
  • Çekiliş hakları bildirimi; hem avm içindeki kampanya standına gelerek kayıt yaptıranlara hem de www.terracitykampanya.com (ücretsiz) internet sitesine girip yükleyen tüketicilerin kayıtlı cep telefonuna kura numarası olarak sms ile yapılacaktır.
  • Kampanya standından AVM çalışma saatleri içinde kayıt yapılabilir.
  • www.terracitykampanya.com internet sitesinden fiş/fatura/earşiv fatura girilmesi kampanya süresince her gün 24 saat kesintisiz olup sisteme son fiş/fatura/earşiv fatura gönderme tarihi 23.11.2020(23.59)’dir.
  • Kampanya standından yapılan veya www.terracitykampanya.com internet sitesine girilen üyelik bilgilerinin doğruluğu ve yeterliliğinin ispatı ile fiş/fatura/earşiv faturanın okunabilir, sağlam, yıpranmamış ve kampanya standına ibrazı veya www.terracitykampanya.com internet sitesine yüklenmesine uygun şekilde saklanması katılımcının sorumluluğundadır.
  • Kampanya standından yapılan ve sisteme yüklenen fiş/fatura/earşiv faturalar sistem içinde birlikte değerlendirilerek aynı fiş/fatura/earşiv fatura ile yapılan mükerrer katılımlar elenerek ilk gönderilen fiş/fatura/earşiv fatura dikkate alınacak olup yükleme reddedilirse, bu durum sebebi ile birlikte sms olarak tüketiciye bildirilir.
  • Tüm katılımlar için ayrıştırma ve fiş/fatura/earşiv fatura kontrolleri yapıldıktan sonra başarısız katılım yapanlara “Başarısız Katılım” bilgisi ve başarılı katılım yapanlara ise “Başarılı Katılım” bilgisi ile birlikte katılım sıra numarası bilgisi (ilk başarılı katılıma 1’den başlayarak takip edere sıra numarası verilecektir) tüketiciye sisteme kayıtlı olan cep telefonundan sms ile bildirilecektir. Tüketici; kampanya standına gelip talep ederek ya da www.terracitykampanya.com ‘deki üyelik hesabını dilediği zaman kontrol edebilir ve katılım haklarını görebilir.
  • Katılımlarda fiş/fatura/earşiv fatura no ve tarih, ad-soyad, gsm no bilgileri dışında diğer bilgileri eksik olsa dahi katılımcılar çekilişe dahil edileceklerdir. Çekiliş; 28.11.2020 tarihinde, saat 14:30’da, Tekelioğlu Cd. No:55, 07160 Muratpaşa/Antalya adresinde bulunan Terracity AVM ortak alanında, noter huzurunda ve dileyen herkesin katılımına açık olarak yapılacak olup, 32 adet; Samsung T720 Tab S5e 10.5 inç tablet(adedi: 3.299,00 TL) ikramiyesi verilecektir.
  • Çekiliş sonuçları 04.12.2020 tarihli Milliyet Gazetesi Akdeniz Eki’nde duyurulacaktır.
  • Asil ve yedek talihlilere taahhütlü posta yolu ile tebligat yapılacaktır.
  • Postada meydana gelecek gecikmelerden kampanya düzenleyici ve çekiliş ajansı sorumlu değildir.
  • Katılımcının ikramiye kazanması durumunda, adres bilgileri eksik veya bilinmiyor ise gazetede yapılan ilan tebliğ için yeterlidir.
  • İkramiye kazanan asil talihlilerin 19.02.2020 ve yedek talihlilerin 03.01.2021 tarihine kadar kimlikleri, fiş/faturaları, kuponları ve iletişim bilgileri ile info@umutcekilis.com mail adresine başvurmaları gereklidir.
  • Başvuruda bulunarak talep edilen belgeleri, belirtilen tarihlere kadar eksiksiz olarak teslim etmeyen talihli ikramiyesini teslim alamaz.
  • Belirtilen tarihlere kadar başvuruda bulunma sorumluluğu talihlilere aittir. İkramiye son teslim tarihi 10.01.2021’dir. İkramiye tesliminde fiş/fatura/e-arşiv fatura teslimi zorunludur.
  • Fiş/fatura/e-arşiv faturanın okunabilir şekilde muhafaza edilmesi katılımcının sorumluluğundadır.
  • Kazanılan hak devredilemez, nakde çevrilemez, değiştirilemez. www.terracitykampanya.com internet sitesi, kullanıcının katılımlarını ayrıntılı şekilde inceleyerek, kötü niyetli ve usulsüz katılım tespiti halinde kullanıcılardan alışveriş fişinin orijinalini posta yoluyla talep edebilir, kullanıcıyı uyarabilir, üyeliği askıya alabilir ve lüzumu halinde kazanılan çekiliş hakkını iptal edebilir. Kampanya bireysel müşterilere yöneliktir.
  • 18 yaşından küçükler ile Terracity AVM içerisinde yer alan mağaza sahipleri, mağaza çalışanları, AVM güvenlik, temizlik ve teknik personelleri, her türlü tüzel kişiler ve şahıs şirketleri dahil her türlü şirketler, Ece Türkiye Proje Yönetimi A.Ş., Umut Çekiliş, Omega Bigdata çalışanları kampanyaya katılamaz.
  • Katılmış ve kazanmış olsalar bile ikramiyeleri verilmez. İkramiye bedeli içinde bulunan ÖTV ve KDV hariç, diğer yasal yükümlülükler talihlilere aittir. Kampanya için detaylı bilgi, koşullar ve yükümlülüklerin devamı için lütfen www.terracitykampanya.com internet sitesindeki katılım koşulları ve aydınlatma metnini okuyunuz.
  • Bu çekilişe katılan herkes, yukarıdaki şartları kabul etmiş sayılır.



İlgili etiketler : Terracity Avm, Terracity Çekiliş, Çekiliş Kampanyaları,

Kampanya Sahibi

TerraCity AVM
  • Eklenme Tarihi

    : 22 Ekim 2020
  • Güncelleme Tarihi

    : 22 Ekim 2020
  • Geçerlilik Tarihi

    : 22 Kasım 2020
  • Trafik

    : 1206

Benzer Kampanyalar

  • Cappy Cappy'den Muhteşem Bir Tatil Ve Yüzlerce Hediye Fırsatı!

    Cappy'den Muhteşem Bir Tatil Ve Yüzlerce Hediye Fırsatı!

    Muhteşem Bir Tatil Ve Yüzlerce Hediye Cappy’de 1 lt Cappy Beyaz kapakların altındaki kodu Daha Daha'ya gir, The Land of Legends tatili ve muhteşem hediyeler kazanma şansı yakala! 1 ...
    2 Aralık 2023637 defa incelendi
  • City Center Outlet City Center AVM 6. Yıl Çekiliş Kampanyası

    City Center AVM 6. Yıl Çekiliş Kampanyası

    City Center AVM 6 Yaş Doğum Günü Kampanyamız Başladı. 22 Eylül 2023 - 11 Şubat 2024 tarihleri arasında City Center AVM içerisindeki mağazalardan tek seferde 500 TL ve katları alışveriş ...
    10 Ekim 2023742 defa incelendi
  • Anadolu Sigorta Sigortam Cepte iPhone 15 Çekiliş Kampanyası

    Sigortam Cepte iPhone 15 Çekiliş Kampanyası

    Anadolu Sigorta Sigortam Cepte kullanan 5 kişiye Iphone 15 hediye! 30 Aralık 2023 - 30 Ocak 2024 tarihleri arasında Sigortam Cepte uygulamasını indiren ve giriş yapan 5 kişi, çekiliş il...
    4 Ocak 2024760 defa incelendi
  • Tarsu AVM Tarsu AVM iPhone 15 Çekiliş Kampanyası

    Tarsu AVM iPhone 15 Çekiliş Kampanyası

    Tarsu'dan 3 Adet IPHONE 15 Hediye 15 Kasım 2023 - 15 Şubat 2024 tarihleri arasında Tarsu AVM içindeki mağazalardan tek seferde 500 TL ve katları tutarında alışveriş yaparak “Tarsu Cebin...
    15 Kasım 2023516 defa incelendi
  • Erikli Erikli Su Çekiliş Kampanyası 2024

    Erikli Su Çekiliş Kampanyası 2024

    Erikli uygulamasındaki çekilişle PlayStation 5, Dyson Airwrap, Dyson V11 Süpürge, Citycoco Scooter ve 5000 TL değerindeki hediye kartı kazan! 26 Şubat 2024 25 Mayıs 2024 tarihleri arası...
    19 Mart 2024152 defa incelendi