Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

İş Bankası Referans Emekli Müşteri Kampanyası

  • 11 yıl önce eklendi
  • 943 defa incelendi
  • Puan : star star star 29 incelemede 3,38 puan almıştır.
Yakınlarınız da emekliliğin tadını çıkarsın, hem kendileri kazansın hem de size kazandırsın!

İş Bankası “Emekli Paketi” ayrıcalıklarını şimdi emekli yakınlarınıza da yaşatabilir, üstelik 200 TL’ye varan MaxiPuan kazanabilirsiniz.

1 Nisan - 30 Haziran 2014 tarihleri arasında emekli yakınlarınız da Emekli Paketi ayrıcalıklarımızdan yararlanmaya başlasın, hem kendileri Hoş Geldin MaxiPuan’ı kazansın hem de size 50 TL MaxiPuan kazandırsın.

Kampanya Detayı:
1- Kampanya 1 Nisan - 30 Haziran 2014 tarihleri arasında yürütülecektir.
2- SGK emekli maaşını Bankamızdan alan veya kampanya tarihleri içerisinde Bankamızdan almaya başlayan müşterilerimiz, referans oldukları yakınlarının emekli maaşları Bankamıza aktarıldığında ve maaşlarını Bankamızdan almaya başladıklarında 50 TL MaxiPuan kazanacak olup, MaxiPuan’lar Bankamıza önerilen emeklinin ilk maaşının Bankamıza yatmasının ardından referans olan müşterinin kredi kartına veya Bankamatik Kartı'na yüklenecektir.
3- Kampanya başvurusu Şubelerimizden yapılacaktır. Kampanyadan yararlanmak için hem referans olan hem de Bankamıza önerilen emeklinin Şubeye başvurması gerekmektedir.
4- Kampanya kapsamında en fazla 4 kişi için referans olunabilecek, bir kişi en fazla 200 TL MaxiPuan kazanabilecektir.
5- Toplam öneren ve önerilen müşteri sayısı 10.000’e ulaştığında kampanya sona erecektir.
6- SGK emekli maaşına Bankamızca aracılık edilmeyen bir müşteri referans olamayacaktır.
7- Referans olan emekli Bankamızdan birden fazla emekli maaşı alsa bile en fazla 4 müşteri için referans olabilecek, Bankamıza önerilen emekli için ise Bankamıza birden fazla emekli maaşını aktarsa bile kendisine yalnızca bir defa referans olunabilecektir.
8- SGK emekli maaşını Bankamızdan alan müşterilerimiz için referans olunamayacaktır.
9- Daha önce Bankamıza önerilen bir müşteri için yeniden referans olunamayacaktır.
10- Bankamıza önerilen müşteri de emekli maaşını Bankamıza aktardıktan ve maaş almaya başladıktan sonra kampanya dönemi içerisinde en fazla 4 kişi için referans olabilecektir.
11- MaxiPuan kazanılabilmesi için Bankamıza önerilen emeklinin SGK emekli maaş ödemeleri için Şubelerimizden talimat vermesi ve SGK emekli maaşı devir işlemlerini tamamlaması gerekmektedir.
12- MaxiPuan kazanılabilmesi için hem referans olan hem de Bankamıza önerilen emeklinin MaxiPuan’ın yükleneceği tarihte SGK emekli maaşını Bankamızdan alıyor olması gerekmektedir.
13- Referans olan müşteriye, Bankamıza önerilen emeklinin maaşının bankamız tarafından ödenip ödenmediği konusunda bilgi verilmeyecektir.
14- Referans olan müşteriye MaxiPuan yüklenmesi için kampanya bitiş tarihinden itibaren 3 ay süresince, önerdiği emeklinin maaşının yatıp yatmadığı kontrol edilecektir. 3 aydan sonra MaxiPuan yüklemesi yapılmayacaktır.
15- 50 TL değerindeki MaxiPuanlar, müşterilerin kredi kartı varsa müşteri numarası altında kullanılabilir durumda olan Maximum Kart, Maximiles veya Temassız Özellikli Maximum Kart'ına, kredi kartı yoksa Bankamatik Kartı'na yüklenecektir. Maximiles'a yüklenen hediye MaxiPuanlar MaxiMil’e dönüştürülemeyecek ve avans MaxiMil kapatmak için kullanılamayacaktır.
16- Şirket kredi kartlarına yükleme yapılmayacaktır.
17- Blokeli veya kapalı durumda olan Bankamatik Kartlara yükleme yapılmayacaktır.
18- Bankamız çalışanları ve emeklileri kampanyaya dâhil değildir.



İlgili etiketler : İş Bankası, Emekli Paketi, Emekli Maaşı, Maxipuan, Kampanya,

Kampanya Sahibi

Türkiye İş Bankası
  • Eklenme Tarihi

    : 3 Şubat 2014
  • Güncelleme Tarihi

    : 31 Mart 2014
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Haziran 2014
  • Trafik

    : 943

Benzer Kampanyalar

  • Şok Şok Market Ramazan Erzak Paketi 2024

    Şok Market Ramazan Erzak Paketi 2024

    Ramazan’ın bereketini paylaşmayı ŞOK Seviyoruz! Ramazan Erzak Paketimiz ile hem sevdiklerinizi hem de ihtiyaç sahiplerini mutlu etmek ŞOK kolay! Şok Market’in markalı ürünlerinden...
    4 Mart 2024433 defa incelendi
  • Migros Migros Ramazan Erzak Paketleri 2024

    Migros Ramazan Erzak Paketleri 2024

    Her yılolduğu gibi bu yılda, Bereketli Ramazan Kolileri Migros'larda satışa sunuldu... Migros, onbir ayın sultanı ramazan ayını, birbirinden kazançlı kampanyalarla karşılıyor. Her b...
    25 Şubat 2024523 defa incelendi
  • CarrefourSA CarrefourSa Ramazan Kolileri 2024

    CarrefourSa Ramazan Kolileri 2024

    Paylaşmanın doğrusu CarrefourSA’da!  Bu Ramazan’da ister sevdiklerinize, isterseniz çalışanlarınıza Ramazan kolisi hediye edebilirsiniz. 4 çeşit Ramazan kolisi CarrefourSA’lar, car...
    22 Şubat 2024845 defa incelendi
  • Metro Market Metro Ramazan Erzak Paketleri 2024

    Metro Ramazan Erzak Paketleri 2024

    HER PAKETTE BOL BEREKET RAMAZAN’DA METRO’DA Ramazan’a özel hazır erzak paketleri ve kendi erzak paketini oluşturma seçeneği toplu alım avantajlarıyla Metro’da Metro Türkiye, yağ, ...
    26 Şubat 2024911 defa incelendi