Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Türkiye İş Bankası Karneni Göster Kitabını Al Kampanyası 2023

  • 11 ay önce eklendi
  • 379 defa incelendi
  • Puan : star star 2 incelemede 2 puan almıştır.
Cumhuriyetimizin 100. Yılında, Türkiye İş Bankası "Karneni Göster Kitabını Al" Kampanyamız 16 yaşında...

Çocuklarımızın okuyan ve sorgulayan bireyler olarak yetişmesi, nitelikli kitaplarla buluşturulması ve eğitimde fırsat eşitliğinin yaratılmasına katkı sağlanması amaçlarıyla 16 yıldır düzenlenen “Karneni Göster, Kitabını Al” kampanyası 2022/2023 eğitim öğretim yılı sonunda “Çocuklar Soruyor Tarih Dede Anlatıyor” kitabı hediyesi ile devam ediyor.

Cumhuriyetimizin 100. yılı olması vesilesiyle, 2023 yılı Karneni Göster Kitabını Al Kampanyası kapsamında, İş Sanat ve Darüşşafaka işbirliğinde hazırlanan “Çocuklar Soruyor Tarih Dede Anlatıyor” kitabına hem dijital olarak hem de Türkiye İş Bankası şubelerinden ulaşabilirsiniz. Bu özel kitap içerisinde Darüşşafaka’da okuyan ortaokul öğrencilerinin Cumhuriyet, Atatürk ve Kurtuluş Savaşıyla ilgili sorularını Harp Coğrafyacısı Dr. Selim Erdoğan yanıtladı. Düzenlemeleri Yekta Kopan tarafından yapılan ve yayına Burcu Ural Kopan tarafından hazırlanan bu kitapta çok güzel ve özel tarihi fotoğraflar ile illüstrasyonlar da yer alıyor.

Tüm çocuklarımız, “Çocuklar Soruyor Tarih Dede Anlatıyor” kitabını şubelerimizden ücretsiz olarak alabilir, kumbaradergisi.com web sitesi ya da mobil uygulamasından dijital olarak da okuyabilirler.



İlgili etiketler : İş Bankası, Karneni Göster, Kitabını Al, Karne Hediyesi,

Kampanya Sahibi

Türkiye İş Bankası
  • Eklenme Tarihi

    : 14 Haziran 2023
  • Güncelleme Tarihi

    : 14 Haziran 2023
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Haziran 2023
  • Trafik

    : 379