Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Electrolux'ten 100 Gün Para İade Garantisi

  • 4 yıl önce eklendi
  • 767 defa incelendi
  • Puan : star star 14 incelemede 2,36 puan almıştır.
Electrolux markasının 100. yıl dönümüne özel kampanya! Electrolux'ün en yeni ve en sessiz toz torbasız elektrikli süpürgesi sadece lansman dönemine özel uzatılmış 5 yıl garantinin yanında müşteri memnuniyetini de sizlere garanti ediyor. Şimdi evinizdeki değişimi yaratmanın tam zamanı. 15 Ekim -  31 Aralık tarihleri arasında alacağınız Pure C9 serisi toz torbasız elektrikli süpürgeleri, memnuz kalmazsanız 100 gün içerisinde iade edip paranızı geri alabilirsiniz.

Pure C9, huzurlu bir temizlik deneyimi için PureFlow Silent sistemi ile üstün temizlik performansı sunar. 7 aşamalı filtreleme sistemi, gelişmiş mikro toz filtrelemesi sağlar ve evinize yalnızca temiz hava salınımını garanti eder. 7 aşamalı filtreleme sisteminin kritik bir basamağı olan devrim niteliğindeki 3 Boyutlu filtre, asgari emiş kaybıyla üstün 4A sınıfı temizlik performansı sağlar. İçinizin tamamen rahat olması için asla değiştirilmesi gerekmeyen, özel ömür boyu kullanabileceğiniz filtre ile beraber gelir. Kullanımı oldukça basit çöp boşaltma sistemi ve erişimi kolay filtreler sayesinde hızlı ve doğru bakım sağlanır. Geliştirilmiş 360 derece dönebilen ön tekerlek ve düşük sürtünmeli ekstra büyük arka tekerlekler kusursuz manevra kabiliyeti sağlar. Pure C9 ile artık eviniz hiç olmadığı kadar temiz, temizlik hiç olmadığı kadar kolay...

Kampanya Detayı:
Electrolux'ün 100. Marka yılı kutlamalarına istinaden başlatılan kampanya gereğince, 15 Ekim - 31 Aralık döneminde satın alınan ELECTROLUX markalı Pure C9 serisi ürünlerinden temizlik deneyimi memnun kalınmadığı takdirde fatura tarihinden itibaren 100 gün içerisinde ürün aşağıdaki şartlara uyularak iade edilebilir.
Bu kampanya sadece ELECTROLUX markalı Pure C9 serisinin PC91-4MGT, PC91-ARRT, PC9T-ÖMBT, PC91-8STMT, PC91-GREET, PC9T-ANIMT, PC91-ALRGT modelleri için geçerlidir. Electrolux markalı 100 gün memnuniyet garanti kampanyası Electrolux fırmasının anlaşmalı olduğu FİRMAMENTUM TANITIM ORG. LTD.ŞTİ. tarafından uygulanacaktır.
Kampanya Söresi Kampanya 15 Ekimile 31 Aralık 2019 tarihleri arasında geçerlidir. 31 Aralık 2019 tarihinden sonra faturalanan ürünler kampanya kapsamına girmeyeceğinden, Para İade Garanlisi verilemez.
İade Kapsamı İade kapsamı sadece ürün deneyim memnuniyetle ilgilidir. Tüketici üründen memnun kalmadığı takdirde ürünü fatura tarihinden itibaren 100 gün içinde iade etme hakkı vardır. Teşhir ürünleri kampanya kapsamına dahil değildir.

İade Ürünün Durumu :
İade talebinde bulunulacak ürün ancak eksiksiz ve hasarsız olarak orijinal kartonu ve ambalaj malzemesi ile iade edilebilir. Dolayısıyla bu haktan faydalanmak isteyen tükelicimiz ürüne ait her şeyi muhafaza etmek zorundadır. (Bu özelliklere sahip olmayan iadeler kabul edilmez)

Ürun İade ve Para İade İşlemi:
1- Gerekli belgeler: Öncelikle aşağıda belirtilen belgeleri hazırlayınız.
a. Eksiksiz doldurulmuş TÜKETİCİ İADE FORMU (Firmamentum tarafından gönderilecek),
b. Fatura veya perakende satış hişi aslı,
c. Ürün garanti belgesi (Yetkili bayi tarafından kaşeli ve imzalı olmalıdır)
d. Nüfus cüzdanı fotokopisi (Para iadesi sadece faturada adı yazılı olan kişiye yapılır.
Bu nedenle nüfus cüzdanı fotokopisi bu kişiye ait olmalıdır)
Tüm evraklar zarf içerisinde, iade edilen ürün kutusunun içerisinde gönderilmelidir.
2-Gerekli belgeler ile birlikte ürünü ve aksesuarlarını eksiksizce ürün kutusu içine yerleştiriniz.
3- Ürün Gönderim Süreci; Anlaşmalı Kargo Firması: Aras Kargo (farklı kargo fırması kullanılması durumunda
ödeme göndericiye aittir)
Alıcı Hesabr 935 007 801 650 - ARAS KARGO (FİRMAMENTUM) Yukarıda belirtilen kargo frması ile alıcı hesabına iade edilen ürünün sevki için tüketiciden herhangi bir ücrel talep edilmeyecektir. Kargo ücreti ELECTROLUX adına FİRMAMENTUM fırmasına aittir. Sorun yaşadığınız takdirde, FİRMAMENTUM Danışma Merkezini 0507 785 8480 arayabilirsiniz.
4- Merkeze gelen, iade ürün ve belgeler incelenecek olup, uygun bulunmayan durumlarda uygunsuzluk
nedeni bildirilmek üzere tüketici ile irtibata geçilecektir. “Tüketici İade Formu”nda belirtilen şartlara uygun olmadan iade edilmiş ürünler, para iade kampanyası kapsamı dışında değerlendirilecektir.
5- Para iadesi ürün ve belgeler eksiksiz teslim edildikten sonra en geç 60 gün içinde yapılır. İade edilecek tutar ürünü satın aldığınız fatura tutarı kadar olacaktır. (Bu tutar tavsiye edilen perakende satış yatını geçemez) Para iadesi müşterinin kendi adına olan Uluslararası Banka Hesap Numarasına (IBAN) yapılır.
(IBAN numarası 26 haneli olmalıdır.) Her tüketici için sadece bir ürün iade etme hakkı vardır. Kampanya hakkında daha detaylı bilgi almak için FİRMAMENTU M danışma hattını arayabilirsiniz.
Bu bölüm tüketicide kalacaktır.



İlgili etiketler : Electrolux, Electrolux Kampanyaları, Beyaz Eşya, Kampanya,

Kampanya Sahibi

Electrolux
  • Eklenme Tarihi

    : 11 Kasım 2019
  • Güncelleme Tarihi

    : 11 Kasım 2019
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Aralık 2019
  • Trafik

    : 767