Anneler Günü İçin Özel Bir Hediye; Electrolux Ergorapido

  • 9 yıl önce eklendi
  • 1663 defa incelendi
  • Puan : star star 9 incelemede 2,44 puan almıştır.
Pratik kullanımı ve ödüllü tasarımı ile Electrolux Ergorapido anneler günü için özel bir hediye arayanlara rengarenk seçenekler sunuyor.

Günlük hayatı kolaylaştıran, ödüllü tasarımı ile şık bir görüntü sunan Ergorapido farklı renk seçenekleri ile annelerin favorisi. Elektrikli süpürge ve el süpürgesini birleştiren 2’si 1 arada yapısı, pratik ve hızlı kullanımı ile temizliği kolaylaştıran Ergorapido uzun pil ömrü ile öne çıkıyor. Ergorapido sayesinde evdeki küçük kazalar artık sorun yaratmıyor. ‘Anında temizlik’ kavramını ileriye taşıyan Ergorapido ile süpürge çıkartmadan hızlı ve pratik temizlik mümkün oluyor.

LED ışığı sayesinde köşelerde kalan tozları anında gösteren ve güçlü çekiş gücü ile rahat ve pratik kullanım sunan Ergorapido tüketicilerin % 85’i tarafından tercih ediliyor. 10 milyonun üzerinde kullanıcısı ile dünyada en çok satılan ürünler arasında yer alan Ergorapido kırmızı, Tungsten metalik, çikolata kahvesi, antik gri, antik gümüş gibi 5 farklı rengiyle çarpıcı bir tasarım sunuyor.

180 derecelik manevra kabiliyeti, % 50 daha büyük yeni motor fanı, geliştirilmiş performans için çift filtrasyon ve kolay bakım için Snap temiz filtre işlevi, üstün yer tutuşu gibi özelliklerin yanı sıra, kendinden ayakta durabilme özelliği ile pratik park ve şarj standı yer alıyor.

Ergorapido’yu benzerlerinden ayıran en önemli özelliği ise BrushRollClean teknolojisi. Sadece Ergorapido’da bulunan bu teknoloji sayesinde fırçada biriken saç, tüy ve benzeri atıklar bir tuşla temizleniyor. Fırçada yer alan özel bıçaklar sayesinde takılı kalan atıklar parçalanarak süpürge içine çekiliyor.



İlgili etiketler : Electrolux, Electrolux Ergorapido, Süpürge, Anneler Günü, Anneler Günü Hediyesi,

Haber Sahibi

Electrolux
  • Eklenme Tarihi

    : 24 Nisan 2015
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Mayıs 2015
  • Trafik

    : 1663

Diğer Electrolux Haberleri

Benzer Haberler