Electrolux Pure A9 Hava Temizleme Cihazı

  • 4 yıl önce eklendi
  • 900 defa incelendi
  • Puan : star star star 38 incelemede 3,26 puan almıştır.
Electrolux, evlerde yaşam kalitesini artırmayı hedefleyen en son teknoloji çözümlerini geliştirmeye devam ediyor. Yeni Pure A9 hava temizleme cihazı, iç ve dış ortam hava kalitesini sürekli olarak ölçerek hava temizleme oranını otomatik olarak ayarlıyor. “40” metrekareye kadar olan ortamın havasını AirSurround sistemi sayesinde normalden 3 kat daha hızlı şekilde temizlerken maksimum 46dB ses düzeyinde çalışıyor.

Evde ve iş yerinde kendinizi iyi hissetmeniz ve sağlığınız için iyi kalitede ve temiz hava çok önemli. Oda havası sağlığınızı olumsuz etkileyebilecek toz ve zararlı maddeler içerebilir. Teknolojik üstünlükleri yüksek kalite ve hayatı kolaylaştıran yeniliklerle birleştiren Electrolux, yeni Pure A9 hava temizleme cihazı ile evinizin havasında bulunan sağlığa zararlı bileşenleri ve rahatsız edici kokuları dakikalar içinde temizliyor. Üstelik bu temizliği akıllı sessizlik teknolojisi ile birleştirerek mükemmel bir konfora dönüştürüyor.

Pure A9 sürekli izleme teknolojisi ile bulunduğu ortamın hava kalitesini sürekli olarak izler. Bu sayede ister evde ister hareket halinde olun mobil uygulama üzerinden evinizin hava kalitesini kontrol edebilir ve hava kalitesini optimize edebilirsiniz. Pure A9 17dB gibi çalıştığını bile fark etmeyeceğiniz sessizlikte çalışır. Böylece uyurken bile rahatlıkla çalıştırabilirsiniz. 360° filtre ve toplamda 5 kademeden oluşan filtrasyon sistemiyle Pure A9 kişisel ve mevsimsel ihtiyaçlarınıza göre ayarlanabiliyor. AirSurround sistemi ile güçlü ancak yumuşak bir spiral hareketle çalışan Pure A9 odanın her tarafına erişim sağlıyor.

Tüm bunların yanı sıra şık tasarımıyla evinizin iç tasarımıyla uyum sağlayacak cihaz sayesinde evinizin havasını değiştirmek artık çok kolay olacak.



İlgili etiketler : Electrolux, Electrolux Pure A9, Hava Temizleme, Hava Temizleme Cihazı,

Haber Sahibi

Electrolux
  • Eklenme Tarihi

    : 13 Ocak 2020
  • Güncelleme Tarihi

    : 13 Ocak 2020
  • Geçerlilik Tarihi

    : 29 Şubat 2020
  • Trafik

    : 900

Diğer Electrolux Haberleri

Benzer Haberler