Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Coca-Cola'nın Beklenen Ramazan Kampanyası Başladı!

  • 6 yıl önce eklendi
  • 1930 defa incelendi
  • Puan : star star star 89 incelemede 3,35 puan almıştır.
Bu Ramazanda da Gönlümüzce paylaşarım diye beklenen Coca Cola Ramazan Kampanyası geri dönüyor...

15 Temmuz 2018 tarihine kadar 2,5 litre Coca-Cola, Fanta, Sprite altın renkli kapaklarının altında milyonlarca 1 lt Coca Cola, Fanta, Sprite, Capp ve Fuse Tea çeşitleri hediye.

Kampanya Detayı:
  • “2 Altın Kapak Getirene İstediği 1L Hediye” Promosyonu 1 Mayıs 2018 – 15 Temmuz 2018 tarihleri arasında ve T.C. sınırları içinde geçerlidir.
  • Promosyonlu PET 2.5L Coca-Cola Orijinal Tat, Coca-Cola Şekersiz, Fanta ve Sprite ürünlerinin altın renkli ve içinde“2 Kapağa 1L Hediye” yazılı kapaklarından iki tanesini promosyona katılmayı kabul etmiş ve PET 1L hediye ürün dağıtımı yapmakta olan bir satış noktasına teslim ederek, hediyeniz olan PET 1L Coca-Cola Orijinal Tat, Coca-Cola Şekersiz, Coca-Cola Light, Fanta Portakal, Sprite, Cappy Limonata, Fuse Tea Şeftali, Fuse Tea Limon, Fuse Tea Karpuz veya Fuse Tea Mango Ananas ürünlerinden herhangi birini alabilirsiniz.
  • Süpermarket ve hipermarket formatındaki satış noktaları bu promosyona katılmamaktadırlar. Bununla birlikte diğer satış noktalarının promosyona katılmaları da kendi iradelerine bağlı olup Coca-Cola Satış ve Dağıtım A.Ş. tüm satış noktalarının promosyona dahil olacaklarını taahhüt etmemektedir. Promosyon bitiş tarihi olan 15 Temmuz 2018 tarihinden sonra hediye ürün verilemeyecektir. Kapakların promosyona katılmayı kabul etmiş satış noktalarına kampanya süresi içerisinde teslim edilmesi tüketicinin sorumluluğundadır. Hediye ürünlerin karşılığı nakit olarak talep edilemez.
  • Hediye ürün dağıtımı promosyona katılmayı kabul etmis satış noktalarına bağlı olduğundan, kapakları teslim ettiğiniz esnada satış noktasında mevcut olan hediye ürünlerden verilebilecektir. Hediyeli kapakların teslim edildiği satış noktasında istediğiniz hediye ürünün bulunmamasından Coca-Cola Satış ve Dağıtım A.Ş. sorumlu değildir.
  • Coca-Cola Satış ve Dağıtım A.Ş. promosyon süresince promosyon koşullarını değiştirme hakkını ve gerekli görülmesi durumunda promosyonu herhangi bir neden gösterilmeksizin durdurma veya sona erdirme hakkını saklı tutar. Promosyona ilişkin değişiklikler www.coca-cola.com.tr internet sitesinde duyurulacaktır.
  • Coca-Cola Satış ve Dağıtım A.Ş. şüpheli bulunan durumlarda hangi noktadan ürün alındığı bilgisini sorma hakkına sahiptir. Coca-Cola Satış ve Dağıtım A.Ş. teyit için talep edilen bilgi ve belgelerin ibraz edilmediği ve şüpheli bulunduğu durumlarda hediye vermeme hakkını saklı tutar. Promosyon şartlarının kötüye kullanılması, hediyeli altın renkli kapakların ve hediye olarak verilen ürünlerin ticaretinin yapılması yasaktır.
  • Promosyon kurallarının tümünü, promosyonlu altın renkli kapaklı Coca-Cola Orijinal Tat, Coca-Cola Şekersiz, Fanta, Sprite 2.5 L PET şişe etiketlerinin arkasından, promosyona katılmayı kabul etmiş satış noktalarından, Coca-Cola İletişim Merkezi’nin 444 30 40 veya 0850 201 30 40 numaralı telefon hatlarından ve coca-cola.com.tr’den öğrenebilirsiniz. Bu promosyon uygulama gereği M.P.İ. izni kapsamı dışında olup, Coca-Cola Satış ve Dağıtım A.Ş. tarafından düzenlenmektedir. Promosyondan yararlanmak isteyen herkes bu kuralları kabul etmiş sayılır.



İlgili etiketler : Coca-cola, Fanta, Sprite, Ramazan, Ramazan Kampanyası, İçecek,

Kampanya Sahibi

Coca Cola
  • Eklenme Tarihi

    : 12 Mayıs 2018
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 15 Haziran 2018
  • Trafik

    : 1930

Benzer Kampanyalar

  • Şok Şok Market Ramazan Erzak Paketi 2024

    Şok Market Ramazan Erzak Paketi 2024

    Ramazan’ın bereketini paylaşmayı ŞOK Seviyoruz! Ramazan Erzak Paketimiz ile hem sevdiklerinizi hem de ihtiyaç sahiplerini mutlu etmek ŞOK kolay! Şok Market’in markalı ürünlerinden...
    4 Mart 2024433 defa incelendi
  • Migros Migros Ramazan Erzak Paketleri 2024

    Migros Ramazan Erzak Paketleri 2024

    Her yılolduğu gibi bu yılda, Bereketli Ramazan Kolileri Migros'larda satışa sunuldu... Migros, onbir ayın sultanı ramazan ayını, birbirinden kazançlı kampanyalarla karşılıyor. Her b...
    25 Şubat 2024522 defa incelendi
  • CarrefourSA CarrefourSa Ramazan Kolileri 2024

    CarrefourSa Ramazan Kolileri 2024

    Paylaşmanın doğrusu CarrefourSA’da!  Bu Ramazan’da ister sevdiklerinize, isterseniz çalışanlarınıza Ramazan kolisi hediye edebilirsiniz. 4 çeşit Ramazan kolisi CarrefourSA’lar, car...
    22 Şubat 2024844 defa incelendi
  • Metro Market Metro Ramazan Erzak Paketleri 2024

    Metro Ramazan Erzak Paketleri 2024

    HER PAKETTE BOL BEREKET RAMAZAN’DA METRO’DA Ramazan’a özel hazır erzak paketleri ve kendi erzak paketini oluşturma seçeneği toplu alım avantajlarıyla Metro’da Metro Türkiye, yağ, ...
    26 Şubat 2024907 defa incelendi
  • Axess Axess'ten Ramazan Ayına Özel Kampanya

    Axess'ten Ramazan Ayına Özel Kampanya

    9 Nisan 2024 tarihine kadar Axess ile Ramazana Özel market ve gıda sektöründeki 1.250 TL ve üzeri her ikinci harcamanıza 75 TL, toplamda 600 TL chip-para hediye... Kampanya Detayı: ...
    1 Mart 2024294 defa incelendi