Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Coca Cola'lı 1 Menü Alana 1 Menü Hediye

  • 3 yıl önce eklendi
  • 1512 defa incelendi
  • Puan : star star star 24 incelemede 3,17 puan almıştır.
Coca-Cola, pandemi döneminde hem tüketiciye fayda yaratma hem de yeme-içme sektöründe hizmet sunan işletmeleri destekleme hedefiyle yeni bir kampanya daha başlattı.

"1 Menü Alana 1 Menü Hediye" kampanyası ile Coca-Cola'nın "Daha Daha" online promosyon platformu veya www.dahadaha.com web sitesi üzerinden promosyona katılarak kod oluşturan müşterilere katılımcı restoranlarda aldıkları seçili menülerin ikincisi hediye ediliyor.

Coca-Cola, pandemi döneminde hayata geçirdiği "Bu Coca-Cola Bizden" kampanyası ve yeme-içme sektöründe hizmet veren işletmelere yönelik tanıtım ve hijyen kiti desteğinin ardından "1 Menü Alana 1 Menü Hediye" kampanyasına imza attı. Kampanya kapsamında Coca-Cola'nın "Daha Daha" online promosyon platformu veya www.dahadaha.com web sitesi üzerinden promosyona katılanlara, kampanyaya dahil olan restoranlarda aldıkları seçili menülerden ikincisi hediye ediliyor. Müşteriler, katılımcı restoran işletmesinin belirlediği menülerden bir adet aldığında ikinci aynı menüyü Daha Daha üzerinden yarattıkları promosyon kodunu göstererek alabiliyor. Her katılımcı promosyon süresince toplamda bir kere hediye kazanabilirken, Daha Daha üzerinden oluşturulan kod, anında ya da "Daha Cüzdan" sekmesine eklenerek kampanya süresi olan 01 Ekim tarihine kadar kullanılabiliyor.

Tüketiciler Burger King®, Popeyes®, Arby's®, Sbarro®, Usta Pideci®, Usta Dönerci® restoranları ile McDonald's ve Bereket Döner gibi restoranların kampanyaya katılım sağlayan şubelerinden hediye menülerini alabiliyor. Promosyona hangi satış noktalarının katıldığına ilişkin bilgiler Daha Daha mobil uygulaması veya www.dahadaha.com web sitesi ile 0850 201 30 40 numaralı ücretsiz hat üzerinden öğrenilebiliyor.

Kampanya Detayı:
  • Coca-Cola Meşrubat Pazarlama Danışmanlık San. Ve. Tic. A.Ş. tarafından 7 Ağustos 2020 (Saat: 00.01) ile 30 Eylül 2020 (saat 23:59) arasında geçerli olacak şekilde düzenlenen işbu promosyon kapsamında; promosyona katılan TAB GIDA SAN. Ve TİC. A.Ş. (Burger King®, Popeyes®, Arby’s®, Sbarro®, Usta Pideci®, Usta Dönerci®) restoranları, ANADOLU RESTORAN İŞLETMELERİ LTD. ŞTİ. (McDonald’s) restoranları ve BEREKET DÖNER SANAYİ VE TİCARET A.Ş. (Bereket Döner) restoranları tarafından her bir yerinde tüketim satış noktasının ilgili promosyon kapsamında katılımcı restoran işletmesi tarafından belirlenen menülerinden bir adet menü alan tüketici, Daha Daha mobil uygulaması veya www.dahadaha.com web sitesi üzerinden promosyona katılarak kendisi için özel olarak oluşturulacak sanal QR kodu ile aynı satış noktasında anında geçerli olacak şekilde seçili menülerden bir adet hediye olarak kazanacaktır. Her katılımcı bu promosyon kapsamında katılımcı restoran işletmesinin belirlediği menülerden 1 (bir) adet aldığında ikinci aynı menüyü Daha Daha üzerinden yaratacağı promosyon kodunu göstererek alabilecektir.
  • Her katılımcı promosyon süresince toplamda bir kere hediye kazanabilecektir.
  • Kodu ister anında yaratıp kullanarak isterse Daha Cüzdan sekmesine ekleyerek kampanya süresi olan; 7 Ağustos 2020 (Saat: 00.01) ile 30 Eylül 2020 (saat 23:59) tarihleri arasında teslim alabilecektir.
  • Toplam hediye miktarı stoklarla sınırlıdır. Hediye ürünün kazanılabilmesi için Daha Daha uygulaması veya www.dahadaha.com üzerinden yasal mevzuata uygun çerçevede sorulan bilgilere yanıt verilerek üye olunması gerekmektedir. Katılımcılar, üye olarak veya üyelik girişini gerçekleştirdikten sonra promosyona katılım için Daha Daha içerisindeki ilgili kısma girildikten sonra oluşturulacak QR kodu, T.C. sınıları içinde Daha Daha üzerinden yönlendirilen satış noktasına veya önerilen satış noktalarından seçtiği bir yerinde tüketim satış noktasına ileterek ilgili satış noktası yetkilisinin hediye ürünü kazanıldığını teyit eder bildirimi alması üzerine, belirtilen hediyelerini alabilirler.
  • Promosyonun amacı, pandemi sebebiyle etkilenen günlük hayatın normale dönüşüne katkıda bulunulması olup, hem tüketiciye fayda yaratma hem de satış noktalarının desteklenmesine katkıda bulunmaktır.
  • Promosyonun detaylarına Daha Daha mobil uygulaması veya www.dahadaha.com web sitesi üzerinden, 0850 201 30 40 numaralı ücretsiz telefon hatlarından veya www.coca-cola.com.tr internet sitesinden veya promosyona katılmayı kabul etmiş T.C. sınırları içerisindeki satış noktalarından ulaşabilirsiniz.
  • Hangi satış noktalarının Promosyona katılacağı, Promosyona katılan restoranların ve bağlı işletmelerin kendi inisiyatiflerinde olup, değişiklik gösterebilir, havaalanlarında yer alan satış noktaları Promosyona dahil değildir, yukarıda sayılı restoranların tüm satış noktalarının promosyona dahil olacağı taahhüt edilmemektedir; ancak ücretsiz telefon hattı üzerinden tüketicilerin söz konusu kampanyadan yararlanmalarını sağlayacak her türlü yönlendirme ve yardımı sağlayacaktır.
  • Bulunduğunuz bölgede promosyona hangi satış noktalarının katıldığına ilişkin bilgileri Daha Daha mobil uygulaması veya www.dahadaha.com web sitesi ile 0850 201 30 40 numaralı ücretsiz hattı arayarak öğrenebilirsiniz. Bu promosyon, uygulama gereği M.P.İ izni kapsamı dışındadır.



İlgili etiketler : Coca Cola, Coca-cola Kampanyaları, Daha Daha, Burger King, Popeyes, Arby's, Sbarro, Usta Pideci, Usta Dönerci,

Kampanya Sahibi

Coca Cola

İlişkili Marka

Mc DonaldsBurger King

Benzer Kampanyalar