Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Coca Cola 2.5 Litre Kapaklarında 2 Litre Hediye!

  • 5 yıl önce eklendi
  • 1281 defa incelendi
  • Puan : star star star 55 incelemede 3 puan almıştır.
Coca Cola Altın Renkli Kapaklarda Milyonlarca 2 litre Coca Cola ve Fanta Hediye...

15 Ocak - 30 Nisan 2019 tarihleri arasında 2.5 litre Coca-Cola Altın Kapaklarının altında milyonlarca 2L Coca-Cola Orijinal Tat, 2L Coca-Cola Şekersiz veya 2L Fanta hediye edilecektir.

Kampanya Detayı:
  • 15 Ocak 2019 ile 30 Nisan 2019 tarihleri arasında T.C. sınırları içinde geçerli bu promosyon Coca-Cola Satış ve Dağıtım A.Ş. tarafından düzenlenmektedir. Promosyonlu altın renk kapaklı 2.5L Coca-Cola Orijinal Tat, 2.5L Coca-Cola Orijinal Tat-Daha Az Şeker, 2.5L Coca-Cola Şekersiz, 2.5L Fanta, 2.5L Sprite ürünlerinin altın renkli kapaklarının içinde ‘’2L KAZANDINIZ’’ veya “TEKRAR DENEYİN” yazmaktadır. Altın renkli promosyonlu kapağın altında “2L KAZANDINIZ” ibaresini bulduğunuzda, bu kapağı “Altın Renkli Kapaklarda Milyonlarca 2L Hediye Kazanma Şansı” promosyonuna katılmakta ve 2L hediye ürün dağıtımı yapmakta olan bir satış noktasına teslim ederek, hediyeniz olan 2L Coca-Cola Orijinal Tat, 2L Coca-Cola Şekersiz veya 2L Fanta ürünlerinden o anda satış noktasında mevcut olanlardan herhangi birini alabilirsiniz
  • Süpermarket ve hipermarket olarak faaliyet gösteren satış noktaları bu promosyona katılmamaktadırlar. Promosyona dahil satış noktaları promosyona kendi inisiyatifleri ile katılmakta olduğundan, satış noktasının promosyona katılmamasından Coca-Cola Satış ve Dağıtım A.Ş. sorumlu tutulamaz. “2L KAZANDINIZ” ibaresi bulunan promosyonlu altın renkli kapakların promosyona katılan satış noktalarına teslim edilmesi tüketicinin sorumluluğundadır. Promosyon kapaklarının karşılığı nakit (Türk Lirası veya Döviz) olarak talep edilemez. Her bir kapak tek seferlik kullanım içindir ve ticari amaçla kullanılamaz ve/veya başka bir promosyonla birleştirilemez. Promosyon bitiş tarihi olan 30 Nisan 2019’dan sonra getirilen kapaklara hediye ürün verilmeyecektir.
  • Promosyon süresince üretimi yapılan promosyonlu her üç üründen birinin altın renkli kapağının altında “2L KAZANDINIZ” ibaresi yer alacaktır. Bununla birlikte satış noktalarına ürün dağıtılırken, ürünlerin kapak altlarının görülemez olması sebebiyle, satış noktalarına tesadüfi olarak yapılan ürün dağıtımı neticesinde “2L KAZANDINIZ” ibaresi bulunan ve bulunmayan ürünler ayırt edilemediğinden, satın alınan her üç adet promosyonlu üründen bir tanesinin altın renkli kapağının altında “2L KAZANDINIZ” ibaresi olduğu garanti edilmemektedir. Bu nedenle üç adet promosyonlu ürün satın alan her tüketici ürünlerin bir tanesinden bile hediye kazanamayabilecektir. Yapılan tesadüfi dağılımdan Coca-Cola Satış ve Dağıtım A.Ş. sorumlu değildir.
  • Coca-Cola Satış ve Dağıtım A.Ş., promosyon süresince promosyon koşullarını değiştirme veya promosyonu sona erdirme hakkına sahiptir. Promosyona ilişkin değişiklikler www.coca-cola.com.tr web sayfası üzerinden duyurulacaktır.
  • Coca-Cola Satış ve Dağıtım A.Ş. şüpheli bulunan durumlarda hangi noktadan ürün alındığı bilgisini sorma hakkına sahiptir. Coca-Cola Satış ve Dağıtım A.Ş. teyit için talep edilen bilgi ve belgelerin ibraz edilmediği ve şüpheli bulunduğu durumlarda hediye vermeme hakkını saklı tutar. Promosyon şartlarının kötüye kullanılması, hediyeli sarı renkli kapakların ve hediye olarak verilen ürünlerin ticaretinin yapılması yasaktır.
  • Promosyonun detaylarına promosyonlu ürün etiketlerinin arkasından, 444 30 40 veya ücretsiz 0850 201 30 40 numaralı hattan, www.coca-cola.com.tr‘den veya promosyona katılmayı kabul etmiş T.C. sınırları içerisindeki satış noktalarından ulaşabilirsiniz. Promosyona katılan satış noktalarının detaylarını  ücretsiz 0850 201 30 40 numaralı hattan öğrenebilirsiniz. Bu promosyon, uygulama gereği M.P.İ izni kapsamı dışındadır.  Promosyondan yararlanmak isteyen herkes bu kuralları kabul etmiş sayılır



İlgili etiketler : Coca Cola, Coca Cola Kampanyaları, Kola, İçecek,

Kampanya Sahibi

Coca Cola
  • Eklenme Tarihi

    : 12 Şubat 2019
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Nisan 2019
  • Trafik

    : 1281

Benzer Kampanyalar