Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Atasay Geleneksel Altın Çadır Günleri Başlıyor

  • 7 yıl önce eklendi
  • 1416 defa incelendi
  • Puan : star star star 43 incelemede 3,49 puan almıştır.
Pek Çok Üründe Maliyetine Hatta Bazı Ürünlerde Zararına Fiyatlar...

Mücevheri lüks olmaktan çıkarıp günlük hayatın bir parçası haline getiren Atasay'ın geleneksel hale getirdiği ve bu yıl 8.kez düzenleyeceği Altın Çadır Günleri, 9-12 Kasım tarihleri arasında olacak.

Bu yıl İstanbul ve Konya'da toplam üç farklı noktanın yanı sıra altıncadir.com adresi üzerinde eş zamanlı olarak başlayacak olan Altın Çadır Günleri'nde, her yaşam biçimi ve tarzına uygun, binlerce ürün 230 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

Türkiye mücevherat kategorisinin Lovemark'ı Atasay'ın geleneksel altın çadır günleri için geri sayım başladı. Atasay'ın, İstanbul Yenibosna'daki Fabrikası'nda sekizinci kez düzenleyeceği "Geleneksel Altın Çadır Günleri", bu yıl eş zamanlı olarak Pendik Viaport Asia ile Konya'da Valilik karşısında yer alan Atasay Altın Market mağazası ve altincadir.com adresinde gerçekleştirilecek.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Geleneksel Altın Çadır Günleri'nde, biri birinden şık ve faklı binlerce ürün, 7'den 70'e tüm takı severler için 230 TL'den başlayan fiyatlar ile satışa sunulacak. Bu yıl binlerce model altın alyans da çadırda yeni evlenecek çiftler ile buluşacak.

Sayısız seçenek ve farklı tarz ürünleri aynı çatı altında toplayan Atasay'ın, geçmiş sezon ürünlerini özel fırsatlarla tüketicileriyle buluşturacağı "Atasay Geleneksel Altın Çadır Günleri", İstanbul ve Konya'daki üç farklı adreste, 08:30-22:00 saatleri arasında tüm ziyaretçilerine ve meraklılarına açık olacak. Atasay, ayrıca Altın Çadır Günleri'nin sekizinci yılında yeni bir ilke daha imza atarak ülke çapındaki tüm mağazalarında kurulacak altın çadır köşesi ile tüketicilerinin benzer fırsatlardan yararlanmasına imkân sunacak.


İlgili etiketler : Atasay, Altın Çadır, Pırlanta, Altın, Sezon Sonu İndirim, Kampanya, İndirim, Atasay Çadırı, Atasay Altın Çadır, Atasay Altın Çadır Kampanyası, Altın Çadır Atasay Mağazası,

Kampanya Sahibi

Atasay
  • Eklenme Tarihi

    : 6 Kasım 2017
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 12 Kasım 2017
  • Trafik

    : 1416