Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Atasay 13. Geleneksel Altın ve Pırlanta Çadırı Başlıyor

  • 1 yıl önce eklendi
  • 754 defa incelendi
  • Puan : star star 3 incelemede 2 puan almıştır.
13.Geleneksel Altın ve Pırlanta Çadır Günleri Başlıyor!

Yılın en çok beklenen fırsat günlerinde, pek çok ürün maliyetine hatta bazı ürünler zararına fiyatlarla çok yakında Atasay Yenibosna Merkez, tüm Atasay mağazaları ve https://www.altincadir.com'da.

Altın ve Pırlanta tutkunlarının merakla beklediği Atasay Altın ve Pırlanta Çadır Günleri başlıyor. 13 - 16 Ekim 2022 tarihiri arasında Atasay’ın Yenibosna’daki merkez binasında, altincadir.com internet sitesi ve Atasay mağazalarında başlayacak olan Altın ve Pırlanta Çadır Günleri’nde yine her yıl olduğu gibi yüzlerce modelde maliyetine hatta zararlına fiyatlarla muhteşem indirimler sizleri bekliyor.

Atasay 13. Geleneksel Altın ve Pırlanta Çadırı Günlerinde bazı fırsatlara bakacak olursak; Altın Tektaş Yüzük 1600 TL yerine 990 TL’ye, Pırlanta Baget Yüzük 10650 TL yerine 4790 TL’ye, Pırlanta Monaco Chain Bileklik 19.980 TL yerine 9.990 TL’ye satışa sunulacak.

Üstelik Tüm Pırlanta alışverişlerinize Pırlantalı Gümüş Yıldız Kolye Hediye edilecektir.

13. yıla özel birçok ürün maliyetine hatta bazı ürünler zararına satış fiyatlarıyla satışı yapılacağı "Altın ve Pırlanta Çadır Günleri"ndeki fırsatları kaçırmayın.



İlgili etiketler : Atasay, Altın Çadır, Pırlanta, Altın, Sezon Sonu İndirim, Kampanya, İndirim, Atasay Çadırı, Atasay Altın Çadır, Atasay Altın Çadır Kampanyası, Altın Çadır Atasay Mağazası,

Kampanya Sahibi

Atasay
  • Eklenme Tarihi

    : 9 Ekim 2022
  • Güncelleme Tarihi

    : 9 Ekim 2022
  • Geçerlilik Tarihi

    : 23 Ekim 2022
  • Trafik

    : 754