Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Atasay 12. Geleneksel Altın ve Pırlanta Çadırı Başlıyor

  • 2 yıl önce eklendi
  • 1032 defa incelendi
  • Puan : star star star star star 46 incelemede 4,5 puan almıştır.
Şıklığınıza şıklık katacak Atasay İndirim Çadırı 21 Ekim ayında kapılarını açıyor...

Atasay’ın gelenekselleşen ve bu sene 12’ncisinin düzenleneceği Altın ve Pırlanta Çadırı, 21-24 Ekim tarihleri arasında Atasay Yenibosna merkez, tüm Atasay mağazaları ve  altıncadır.com’da.

Altın ve Pırlanta tutkunlarının merakla beklediği Atasay Altın ve Pırlanta Çadır Günleri başlıyor. 21 - 24 Ekim 2021 tarihlerinde Atasay’ın Yenibosna’daki merkez binasında, altincadir.com internet sitesi ve seçili mağazalarında başlayacak olan Altın ve Pırlanta Çadır Günleri’nde yine her yıl olduğu gibi yüzlerce modelde maliyetine hatta zararlına fiyatlarla muhteşem indirimler sizleri bekliyor.

21 - 24 Ekim 2021tarihleri arasında dört gün boyunca eş zamanlı olarak tüm altincadir.com internet sitesi, Atasay mağazalarında ve merkez çadırda sürecek olan Atasay Altın ve Çadır günleri, altının son dönemdeki yükselişinden dolayı alımlarını bekleten veya erteleyen ihtiyaç sahipleri için büyük fırsatlar sunuyor. Düğün yapacak olan çiftler ve ailelerden, kendisini mutlu etmek isteyenlere, yatırımını güvenli liman olan altına yapmak ve aynı zamanda bunu aksesuar olarak takmak isteyenlerden, evlilik teklifine hazırlananlara kadar herkese hitap eden ürün gamıyla kaçırılmayacak fırsatlar sunan Atasay Altın ve Pırlanta Çadır Günleri’nde ayrıca Tüm Pırlantalı Ürün alışverişlerinde Pırlantalı Gümüş Kolye hediye edilecektir.

12. Atasay Altın çadırında bazı fırsatlara bakacak olursak; Altın Baget Yüzük 1150 TL yerine 780 TL'ye, Pırlanta Antoroj Yüzük 2890 TL yerine 1290 TL'ye, Pırlanta Tektaş Yüzük 3180 TL yerine 1590 TL'ye satışa sunulacak. Üstelik Tüm Pırlantalı Ürün alışverişlerinde Pırlantalı Gümüş Kolye hediye edilecektir.




İlgili etiketler : Atasay, Altın Çadır, Pırlanta, Altın, Sezon Sonu İndirim, Kampanya, İndirim, Atasay Çadırı, Atasay Altın Çadır, Atasay Altın Çadır Kampanyası, Altın Çadır Atasay Mağazası,

Kampanya Sahibi

Atasay
  • Eklenme Tarihi

    : 18 Ekim 2021
  • Güncelleme Tarihi

    : 18 Ekim 2021
  • Geçerlilik Tarihi

    : 24 Ekim 2021
  • Trafik

    : 1032