Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Arcadium AVM Yeni Yıl Çekiliş Kampanyası 2021

  • 3 yıl önce eklendi
  • 1599 defa incelendi
  • Puan : star star star star 8 incelemede 3,88 puan almıştır.
Yeni Yıl Hediyen Arcadium'dan!

1 Aralık 2020 - 28 Şubat 2021 tarihleri arasında Arcadium AVM içerisindeki mağazalardan 200 TL ve üzeri alışveriş yaparak, kampanyaya katılan ziyaretçilere her 200 TL'lik alışverişleri için 1 çekiliş hakkı verilecektir.

Kampanya kapsamında yapılacak çekilişye;
1 kişiye CITY COCO TRIKE SHANSU CP-311SCOOTER 2020 MODEL
1 lişiye CITY COCO FAMILY LT018 LT-0181 SCOOTER 2020 MODEL
1 kişiye INOKIM LIGHT-2 SCOOTER
1 kişiye CITY COCO FAT BIKE MINI ELEKTRİKLİ BİSİKLET
3 kişiye iROBOT ROOMBA i7 SÜPÜRGE
3 kişiye DYSON V11 ABSOLUTE SÜPÜRGE
3 kişiye DJI MAVİC MİNİ FLYMORE COMBO DRONE
3 kişiye CITYMATE GOLD ELEKTRİKLİ SCOOTER
5 kişiye ELECTROLL SMART BALANCE HOVERBOARD
hediye edilecektir.

Kampanya Detayı:
  • Bu  kampanya Arcadium Yönetim Danışmanlık ve Kiralama Hizmetleri A.Ş.tarafından Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nün 27.11.2020tarihli ve 24951361-255.01.02-E.9155sayılı izni ile01.12.2020(Saat 10:00)-28.02.2021(Saat 22:00) tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.
  • Kampanya tarihleri arasında Ankara ilinde bulunan şirketimize ait Arcadium Alışveriş Merkezi içerisindeki tüm mağaza ve satış stantlarından (Arcadium AVM içerisinde bulunan ATM’lerden yapılan işlemlere ait makbuzlar, altın, döviz işlem alışverişleri, bilgi fişleri, sevk irsaliyesi ve tahsilat makbuzları, mobil/sabit telefon ve internet fatura ödemeleri, TL/dk yüklemeleri, mağaza kart puan harcamaları, kredi kartı slipleri, para veya puan yüklü hediye kartı –hediye çeki  harcamaları,doğalgaz alımı ödemeleri, şans ve talih oyunu harcamaları, tütün / tütün mamülleri ve alkollü içecek harcamaları kampanyaya dahil değildir) kampanya süresince toplamda 200 TL ve katları tutarında (her 200 TL'ye bir çekiliş hakkı) alışveriş yaparak, arcadiumkampanya.com web adresi üzerinden ad, soyadı, doğum tarihi, cep telefonu, adres bilgileri ile üye olduktan sonra fiş / fatura / e-arşiv faturasının fotoğrafını (fiş / fatura / e-arşiv faturasının tamamının görünmesi ve fotoğrafın net olması gerekmektedir.) yükleyen bireysel müşterilere ya da danışma bankosuna gidip fiş/fatura/e-arşiv faturalarını ibraz ederek onaylatan Arcadium Kart sahiplerine sistem içinde kayıt ve kontrolü yapılıp onaylandıktan sonra SMS ile çekilişe katılım numarası verilecektir.
  • Çekiliş, 05.03.2021tarihinde   saat   14.00’deKoru  Mah.  2432.Cad.  No:192  Çayyolu-Çankaya/Ankara adresinde bulunan Arcadium Avm giriş katında, noter huzurunda isteyen herkesin katılımına açık olarak gerçekleştirilecektir.
  • Kazanan  talihliler 09.03.2021tarihinde Posta Gazetesi Ankara baskısında duyurulacaktır.
  • Asil ve yedek talihlilere taahhütlü posta yolu ile  tebligat  yapılacaktır.  Postada  meydana  gelen  gecikmelerden Arcadium  Yönetim Danışmanlık ve Kiralama Hizmetleri A.Ş. sorumlu tutulamaz.
  • Asil talihlinin 24.03.2021, yedek talihlinin  ise 08.04.2021tarihine  kadar  kimlik,  fiş/fatura  ve kazandıkları  SMS  Kodu ile başvurmaları gerekmektedir. İkramiyenin son teslim tarihi 16.04.2021’dir
  • arcadiumkampanya.comweb adresi üzerinden girilen üyelik bilgilerinin doğruluğu ve yeterliliğinin  ispatı  ile  fiş/fatura/e-arşiv  faturalarının  okunabilir,  sağlam,  yıpranmamış ve sisteme yüklenmesine uygun şekilde saklanması katılımcıların sorumluluğundadır.
  • Kampanyaya sadece Arcadium   Kart   sahibi   bireysel   müşteriler   veya arcadiumkampanya.comweb adresi üzerinden ad, soyadı, doğum tarihi, cep telefonu, adres bilgileri ile üye olanlar katılabilir.
  • arcadiumkampanya.comweb  adresi  üzerinden  fiş/fatura/e-arşiv  fatura  yüklenmesi kampanya süresince her gün 24 saat yapılabilir.
  • Sisteme yüklenen fiş/fatura/e-arşiv fatura faturalar değerlendirilerek aynı fiş/fatura/e-arşiv faturaları ile yapılan mükerrer katılımlar elenerek ilk gönderilen fiş/fatura/e-arşiv fatura dikkate alınacak olup, yükleme reddedilirse, bu durum sebebi ile birlikte yazılı olarak SMS ile müşteriye bildirilecektir.
  • Tüm katılımlar için ayrıştırma ve fiş/fatura/e-arşiv fatura kontrolleri yapıldıktan sonra SMS ile başarısız katılım yapanlara “Başarısız Katılım” bilgisi ve başarılı katılım yapanlara “Başarılı Katılım” bilgisi ile birlikte çekilişe katılım numarası (ilk başarılı katılıma 1’den başlayan ve takip ederek devam eden numara) SMS ile bildirilecektir.
  • Katılımcılar arcadiumkampanya.comweb adresinden diledikleri zaman üyelik hesabını kontrol edebilecek ve katılım haklarını gönderebileceklerdir.
  • Katılımcıların ad-soyad bilgileri ile faturada yer alan bilgilerin aynı olması gerekmektedir. Fatura bilgileri farklı olan müşterilere çekilişe katılım hakkı verilmeyecektir.
  • Katılımcıların ikramiye kazanması durumunda adres bilgileri eksik ve/veya bilinmiyor ise gazetede yapılan ilan tebliğ için yeterlidir.
  • Arcadium AVM içerisinde bulunan ATM’lerden yapılan işlemlere ait makbuzlar, altın, döviz işlem alışverişleri, bilgi fişleri, sevk irsaliyesi ve tahsilat makbuzları, mobil/sabit telefon ve internet fatura ödemeleri, TL/dk yüklemeleri, mağaza kart puan harcamaları, kredi kartı slipleri, para veya puan yüklü hediye kartı –hediye çeki harcamaları, doğalgaz alımı ödemeleri, şans ve talih oyunu harcamaları, tütün / tütün mamülleri ve alkollü içecek harcamaları kampanyaya dahil değildir.
  • Kampanya tarihleri arasında alışverişlerini iptal veya iade eden müşterilerin çekiliş hakları da iptal edilecektir.
  • Kampanya bitiş tarihi 28.02.2021 saat 22.00 olup, katılım noktasından e-arşiv fatura giriş tarihi 01.03.2021 saat 22:00’dır
  • Fiş/fatura, e-arşiv fatura haricinde hiçbir doküman (sevk irsaliyesi, bilgi fişi) resmi evrak olarak kabul edilmeyecektir.
  • İkramiye tesliminde fiş/fatura/e-arşiv fatura ibrazı zorunludur.
  • Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz.
  • Arcadium Yönetim Danışmanlık ve Kiralama Hizmetleri A.Ş.,Omegadata Yazılım Eğitim ve Dan. İth. İhr. Tic. Ltd. Şti.,Siteplus Entegre Tesis Profesyonel Site Yönetimi ve Temizlik Hizmetleri Ticaret A.Ş., Securitas Güvenlik Hizmetleri A.Ş., Altaş Yatırım Danışmanlık A.Ş., 3 Element Eğitim Proje ve Danışmanlık LTD.ŞTİ., Arcadium AVM mağaza ve stant sahipleri ile çalışanları, tüzel kişi ve kuruluşlar, 18 yaşından küçük olanlar düzenlenen piyango ve çekilişlere katılamazlar, katılmış olsalar dahi ikramiye kazanmaları halinde bu ikramiyeler verilmez.
  • İkramiyeye konu olan eşya ve/veya hizmetin bedeli içinde bulunan KDV+ÖTV gibi vergiler dışındaki vergi ve diğer yasal yükümlülükler talihliler tarafından ödenir.
  • İkramiye görselleri ile verilecek ikramiyenin renk ve özellikleri farklılık gösterebilir



İlgili etiketler : Arcadium Avm, Arcadium Avm Çekiliş, Çekiliş Kampanyaları, Çekiliş, Kampanya,

Kampanya Sahibi

Arcadium AVM
  • Eklenme Tarihi

    : 12 Aralık 2020
  • Güncelleme Tarihi

    : 12 Aralık 2020
  • Geçerlilik Tarihi

    : 28 Şubat 2021
  • Trafik

    : 1599

Benzer Kampanyalar

  • Sahibinden.com Sahibinden.com Bahar Temizliği Festivali Çekiliş Kampanyası

    Sahibinden.com Bahar Temizliği Festivali Çekiliş Kampanyası

    Sahibinden Bahar Temizliği Festivali ile hediyeler seni bekliyor!   1 - 6 Nisan tarihleri arasında,  Giyim & Aksesuar kategorisinde 5 yeni ilan ver, çekilişe katıl.&n...
    2 Nisan 2024173 defa incelendi
  • Erikli Erikli Su Çekiliş Kampanyası 2024

    Erikli Su Çekiliş Kampanyası 2024

    Erikli uygulamasındaki çekilişle PlayStation 5, Dyson Airwrap, Dyson V11 Süpürge, Citycoco Scooter ve 5000 TL değerindeki hediye kartı kazan! 26 Şubat 2024 25 Mayıs 2024 tarihleri arası...
    19 Mart 2024390 defa incelendi
  • Vakıfbank VakıfBank Mobil iPhone 15 Çekiliş Kampanyası

    VakıfBank Mobil iPhone 15 Çekiliş Kampanyası

    Mobilden VakıfBanklı Olanları “Hoş Geldin Hediyeleri” Bekliyor. 25.03.2024 - 25.05.2024 tarihleri arasında VakıfBank Mobil uygulamasını indirip Dijital Vakıfbank Müşterisi olun, çekiliş...
    9 Nisan 2024202 defa incelendi
  • Migros Migros'ta Bahar Temizliği Şimdi Hem Ekonomik, Hem Hediyeli!

    Migros'ta Bahar Temizliği Şimdi Hem Ekonomik, Hem Hediyeli!

    Bahar temizliği şimdi hem ekonomik, hem hediyeli!  18 Nisan - 15 Mayıs 2024 tarihleri arasında Migros mağazaları, Migros Sanal Market veya Migros Hemen’den Money Kart ile Fini...
    18 Nisan 2024218 defa incelendi
  • Migros Migros'tan Coca-Cola Ürünü Al, Euro 2024 Türkiye Maçına Gitme Hakkı Kazan!

    Migros'tan Coca-Cola Ürünü Al, Euro 2024 Türkiye Maçına Gitme Hak

    29 Şubat - 24 Mart 2024 tarihleri arasında Migros'lardan Money Kart ile Tek Seferde 60 TL’lik Coca-Cola Ürünü Al, Euro 2024 Türkiye Maçına Gitme Hakkı Kazanan 10 Çiftten Biri Ol... Kam...
    29 Şubat 2024282 defa incelendi