Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Arcadium AVM Mercedes CLA 200 FL Comfort Çekiliş Kampanyası

  • 6 yıl önce eklendi
  • 1232 defa incelendi
  • Puan : star star star 11 incelemede 3,18 puan almıştır.
Alışverişin Hızınıa Yetişin!

Arcadium Alışveriş Merkezi’nden, Arcadium Card ile 20 Kasım 2017- 20 Şubat 2018  tarihleri arasında 100 TL Alışveriş yapan ziyaretçiler 2017 model MERCEDES-BENZ CLA 200 FL Comfort otomobil kazanma şansı yakalıyor.

Kampanya Detayı:
 • Kampanya tarihleri arasında Ankara ilinde bulunan şirketimize ait Arcadium Alışveriş Merkezi içerisindeki tüm mağaza ve satış stantlarından (Arcadium AVM içerisinde bulunan ATM’lerden yapılan işlemlere ait makbuzlar, altın, döviz işlem alışverişleri, bilgi fişleri, sevk irsaliyesi ve tahsilat makbuzları, mobil/sabit telefon ve internet fatura ödemeleri, TL/dk yüklemeleri, mağaza kart puan harcamaları, kredi kartı slipleri, para veya puan yüklü hediye kartı – hediye çeki alımları ve harcamaları, doğalgaz alımı ödemeleri, şans ve talih oyunu harcamaları, tütün/tütün mamulleri ve alkollü içecek harcamaları kampanyaya dahil de ğ ildir) kampanya süresince toplamda 100 TL ve katları tutarında (her 100 TL'ye bir çekili ş hakkı) alı ş veri ş yaparak, danışma bankosuna gidip fi ş /fatura/e-arşiv faturalarını ibraz ederek onaylatan Arcadium Kart sahiplerine üzerinde çekili ş e katılım numarası, kart numarası, ad soyadı, do ğ um tarihi, telefon, adres (il, ilçe, mahalle, cadde, sokak, kapı no ve daire no ş eklinde açıklayıcı olarak yazılacaktır) ve kampanya bilgilerinin oldu ğ u bilgisayar çıktısı verilecektir.
 • Bu kampanyaya Arcadium Yönetim Danışmanlık ve Kiralama Hizmetleri A. Ş ., Siteplus Entegre Tesis Profesyonel Site Yönetimi ve Temizlik Hizmetleri Ticaret A. Ş ., Prestij Vip Güvenlik ve Koruma Hizmetleri LTD. Ş T İ ., Hukuk Araştırma Danışmanlık LTD. Ş T İ ., 3 Element E ğ itim Proje ve Danışmanlık LTD. Ş T İ ., Arcadium AVM mağaza ve stant sahipleri ile çalı ş anları, tüzel ki ş i ve kuruluşlar, 18 yaşından küçükler katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar bile ikramiyeleri verilmez.
• Bu kampanyaya sadece Arcadium Kart sahipleri katılabilir. Üyelik bilgileri eksik veya kayıtlı olmayan Arcadium kart sahiplerine çekili ş hakkı verilmeyecektir.
• Kampanya tarihleri arasında müşterilerin alışverişlerini iptal veya iade etmeleri halinde bilgisayar çıktısı da iptal edilecektir.
• Katılımcılar fi ş / fatura, e-arşiv faturalarını ibraz etmek suretiyle bilgisayar çıktılarını kampanya süresince alabileceklerdir.
• İkramiye tesliminde bilgisayar çıktısı ve fi ş /fatura/e-arşiv fatura ibrazı zorunludur. Fatura üzerindeki ad-soyadı ile Arcadium Kart sahibinin ad ve soyadı bilgilerinin aynı olması gerekmektedir. Farklı ad-soyadı olan faturalara işlem yapılmayacaktır.
• İkramiyeye konu olan eşya ve/veya hizmetin bedeli içinde bulunan KDV+ÖTV gibi vergiler dışındaki vergi ve diğer yasal yükümlülükler talihliler tarafından ödenir.
• Fiş /fatura, e-arşiv fatura haricinde hiçbir doküman (sevk irsaliyesi, bilgi fişi) resmi evrak olarak kabul edilmeyecektir.
• Kampanya sonunda yapılacak çekilişte 1 kişi MERCEDES-BENZ CLA 200 FL Comfort Model Otomobil ikramiyesi kazanacaktır. İkramiye görselleri ile verilecek ikramiyenin renk ve özellikleri farklılık gösterebilir.
• Kazanılan hak devredilemez, nakde veya mala çevrilemez. KDV ve ÖTV dışında ikramiye ile ilgili tüm vergiler ve yasal yükümlülükler ve harcamalar talihlilere aittir. Kampanya ile ilgili ayrıntılı bilgiyi mesai saatleri içinde 0312 241 15 00 numaralı telefondan öğrenebilirsiniz. Bu çekilişe katılan herkes, yukarıdaki şartları kabul etmiş sayılır.



İlgili etiketler : Arcadium Avm, Arcadium Kampanyaları, Arcadium Çekiliş, Çekiliş Kampanyası, Arcadium Mercedes Çekilişi,

Kampanya Sahibi

Arcadium AVM
  • Eklenme Tarihi

    : 20 Kasım 2017
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 20 Şubat 2018
  • Trafik

    : 1232

Benzer Kampanyalar

  • Cappy Cappy'den Muhteşem Bir Tatil Ve Yüzlerce Hediye Fırsatı!

    Cappy'den Muhteşem Bir Tatil Ve Yüzlerce Hediye Fırsatı!

    Muhteşem Bir Tatil Ve Yüzlerce Hediye Cappy’de 1 lt Cappy Beyaz kapakların altındaki kodu Daha Daha'ya gir, The Land of Legends tatili ve muhteşem hediyeler kazanma şansı yakala! 1 ...
    2 Aralık 2023637 defa incelendi
  • City Center Outlet City Center AVM 6. Yıl Çekiliş Kampanyası

    City Center AVM 6. Yıl Çekiliş Kampanyası

    City Center AVM 6 Yaş Doğum Günü Kampanyamız Başladı. 22 Eylül 2023 - 11 Şubat 2024 tarihleri arasında City Center AVM içerisindeki mağazalardan tek seferde 500 TL ve katları alışveriş ...
    10 Ekim 2023742 defa incelendi
  • Anadolu Sigorta Sigortam Cepte iPhone 15 Çekiliş Kampanyası

    Sigortam Cepte iPhone 15 Çekiliş Kampanyası

    Anadolu Sigorta Sigortam Cepte kullanan 5 kişiye Iphone 15 hediye! 30 Aralık 2023 - 30 Ocak 2024 tarihleri arasında Sigortam Cepte uygulamasını indiren ve giriş yapan 5 kişi, çekiliş il...
    4 Ocak 2024760 defa incelendi
  • Tarsu AVM Tarsu AVM iPhone 15 Çekiliş Kampanyası

    Tarsu AVM iPhone 15 Çekiliş Kampanyası

    Tarsu'dan 3 Adet IPHONE 15 Hediye 15 Kasım 2023 - 15 Şubat 2024 tarihleri arasında Tarsu AVM içindeki mağazalardan tek seferde 500 TL ve katları tutarında alışveriş yaparak “Tarsu Cebin...
    15 Kasım 2023517 defa incelendi
  • Erikli Erikli Su Çekiliş Kampanyası 2024

    Erikli Su Çekiliş Kampanyası 2024

    Erikli uygulamasındaki çekilişle PlayStation 5, Dyson Airwrap, Dyson V11 Süpürge, Citycoco Scooter ve 5000 TL değerindeki hediye kartı kazan! 26 Şubat 2024 25 Mayıs 2024 tarihleri arası...
    19 Mart 2024153 defa incelendi