Yılbaşında Aklınızda Ne Geçiyorsa Gittigidiyor'da

  • 8 yıl önce eklendi
  • 1307 defa incelendi
  • Puan : star star star 35 incelemede 2,69 puan almıştır.
Türkiye'de e-ticaretin ev sahibi GittiGidiyor'un yaklaşan yılbaşında sevdiklerine hediye almak isteyenlere yol gösteren anketi, birçok sonucu da ortaya çıkardı. Poltio üzerinden yapılan ankete göre erkekler kadar kadınları da en çok elektronik hediyeler mutlu ederken her üç kişiden biri hediyelerini yılbaşından önce vermeyi tercih ediyor.
 
Yılbaşında sevdiklerini hediyeler ile mutlu etmek isteyenler için “Yılbaşında aklınızdan ne geçiyorsa GittiGidiyor'da” sloganı ile bir kampanya başlatan GittiGidiyor, bu özel günde hediye almak isteyenlere rehber olacak, tüketicilerin alışveriş alışkanlıklarını ortaya çıkaran bir anket gerçekleştirdi.
 
Sosyal anket servisi Poltio.com üzerinden yapılan ve toplam 14 bin 531 kişinin katıldığı anketten çıkan önemli sonuçlardan biri kadın ve erkeklerin yılbaşında elektronik hediyelere duyduğu ilgi oldu. Erkeklerin yüzde 54'ü, kadınların ise yüzde 39'u yılbaşında kendilerini en fazla elektronik ürünlerin mutlu edeceğini söyledi.
 
Erkekleri en çok mutlu eden hediye kategorileri ve oranları sıralamasında yüzde 24 ile eğlence ikinci olurken, bu kategoriyi yüzde 9 ile moda ve aksesuar, yüzde 7 ile spor ve hobi, yüzde 3 ile kişisel bakım ve yine yüzde 3 ile ev dekorasyon kategorileri takip etti.
 
Kadınlar için ise elektronik kategorisini takip eden diğer kategoriler yüzde 26 ile moda ve aksesuar, yüzde 13 ile kişisel bakım, yüzde 9 ile eğlence, yüzde 7 ile ev dekorasyonu ve yüzde 6 ile spor ve hobi kategorileri oldu.
 
Her üç kişiden biri hediyelerini yılbaşından önce veriyor
Ankette çıkan bir diğer önemli sonuç ise katılımcıların aldıkları hediyeleri vermek için yılbaşını beklememeleri oldu. Buna göre katılımcıların yüzde 64'ü erken aldıkları yeni yıl hediyelerini vermek için yılbaşını beklediklerini belirtirken yüzde 36'sı ise yeni yıl hediyelerini yılbaşından önce verdiklerini söyledi.
 
Parfüm son dakika hediyesi
Diğer yandan katılımcıların yüzde 36'sı parfümü son dakika hediyesi olarak gördüklerini belirtirken, yüzde 19 ile “Atkı, bere, eldiven” ve yüzde 14 ile “İsim baş harfli kolye & sonsuzluk kolyesi” son dakika hediyesi olarak görülen diğer iki ürün olarak listenin başında yer aldı.
 
Hediye alımlarımızı son günlere bırakıyoruz
Ankete katılanların yüzde 60'ı son gün ya da yılbaşına iki gün kala hediye aldıklarını belirtirken yüzde 27'si Aralık ayının son haftasında hediye aldıklarını kaydetti. Aralık ayının ilk haftasında ve öncesinde hediye aldıklarını söyleyenlerin oranı ise yüzde 13 oldu.
 
Yılbaşını aile ve arkadaşlarımızla evde kutluyoruz
Katılımcıların yüzde 33 ile büyük çoğunluğu yılbaşını ailesi veya arkadaşları ile birlikte evde kutlayacağını söylerken bu günü TV karşısında geçireceklerini söyleyenlerin oranı ise yüzde 16,5 oldu. Bir mekanda kutlamaya katılacaklar ise yüzde 5 ile üçüncü sırada yer aldı. Son olarak katılımcıların yüzde 30'u yılbaşı deninde akıllarına ilk olarak kar geldiğini ifade ederken bunu yüzde 20 ile TV'deki yılbaşı programları ve yüzde 15 ile tatil diyenler takip etti.
 
Aklınızdan ne geçiyorsa GittiGidiyor'da
 “Yılbaşında aklınızdan ne geçiyorsa GittiGidiyor'da” sloganı ile 31 Aralık'a kadar devam edecek kampanyadaki yüzlerce ürünü incelemek ve GittiGidiyor'a özel fiyatlarla sevdiklerinizi mutlu etmek için gittigidiyor.com'u ziyaret edin.



İlgili etiketler : Gittigidiyor, Gittigidiyor Yılbaşı Hediyesi, Yılbaşı Hediyesi, Yılbaşı 2017, Hediye,

Haber Sahibi

GittiGidiyor
  • Eklenme Tarihi

    : 15 Aralık 2016
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Aralık 2016
  • Trafik

    : 1307

Diğer GittiGidiyor Haberleri

Benzer Haberler

  • GittiGidiyor Yeni Yıl Hediyesini Ünlü Hediye Uzmanları ile Seçin!

    Yeni Yıl Hediyesini Ünlü Hediye Uzmanları ile Seçin!

    GittiGidiyor, bu yıl da sizi, sevdiklerinize yeni yıl hediyesi seçme derdinden kurtarıyor. Nasıl mı? Herkesin yakından takip ettiği ünlü isimlerin, yani GittiGidiyor “hediye uzmanları”nın he...
    22 Aralık 20141815 defa incelendi
  • English Home English Home İle Yılbaşı Hazırlıkları Başlasın!

    English Home İle Yılbaşı Hazırlıkları Başlasın!

    Yılbaşı heyecanını mutfaktan yatak odanıza kadar yaşam alanlarınızın her yerine taşıyacak ürünler ve rengarenk hediyelikler ile tüm English Home mağazalarında! Desenli bone china tabak setl...
    2 Aralık 20162833 defa incelendi
  • Morhipo Yılbaşı İçin Sevdiklerinize En Güzel Hediyeler Morhipo'da

    Yılbaşı İçin Sevdiklerinize En Güzel Hediyeler Morhipo'da

    Morhipo.com yılbaşında sevdiklerini mutlu etmek isteyenler için on binlerce hediye seçeneği sunarken hazırladığı özel testle de en uygun hediye seçimini hiç olmadığı kadar kolaylaştırıyor. &...
    7 Aralık 20161341 defa incelendi
  • IKEA Yılbaşı İçin Yüzlerce Ürün IKEA'da

    Yılbaşı İçin Yüzlerce Ürün IKEA'da

    IKEA ile yılbaşı en güzel sevdiklerinizle evinizde geçer, mutluluk tüm yıl sürer. IKEA, Yılda bir kere yaptığınız en heyecan verici ve en şık hazırlık için ihtiyacınız olan her şeyi bir ara...
    7 Aralık 20162238 defa incelendi
  • LC Waikiki LC Waikiki İle Yılbaşı Gecesinin Yıldızı Olun

    LC Waikiki İle Yılbaşı Gecesinin Yıldızı Olun

    LC Waikiki, 2013 Kış Koleksiyonu ile yılbaşı gecesini de unutmuyor; birbirinden güzel ve trend ürünlerle bu geceyi en özel hale getiriyor. Her yaşa uygun canlı tonlar, yaratıcı kombinler ve ...
    8 Kasım 20124915 defa incelendi