Yaz Keyfi IKEA'yla Yaşanır!

  • 13 yıl önce eklendi
  • 2787 defa incelendi
  • Puan : star star 33 incelemede 2,42 puan almıştır.
Güzel tasarımları ve kullanışlı ürünleriyle her zevke ve her bütçeye hitap eden IKEA, 2012 yaz ürün gamında yer alan birbirinden keyifli bahçe ve balkon mobilya ürün çeşitlerinin yanı sıra aydınlatma, sofra ve tekstil ürünleriyle de yaza merhaba diyor. Baharın ve yazın tadını balkon ve bahçelerde geçirmek isteyenler IKEA’nın güzel tasarımlı, farklı, rengarenk bahçe ve balkon ürünleriyle keyifli bir yaz köşesi yaratacaklar.

IKEA mağazalarında yerini alan 2012 Yaz ürün gamı herkesin kendi zevkine uygun bahçe ve balkon ürünlerinin yanı sıra aydınlatma, sofra ve tekstil ürünleri her yıl olduğu gibi bu yıl da hem çok kullanışlı hem de çok hesaplı.  

Dar alanlarda akıllı çözümler sunan IKEA, 2012 yaz ürün gamı ile hem geniş bahçe ve balkonlara hem de dar balkonlara uygun çözümler sunuyor. Yaz biran evvel evime gelsin diyenler, IKEA mağazalarında bahçe mobilyalarından aydınlatmaya, sehpadan sandalyelere, masadan şezlonga, saksıdan renkli şemsiyelere, koltuktan rengarenk minderlere, yer döşemelerinden, dış mekan saksılarına, hamaktan plaj sandalyesine kadar yüzlerce çeşit ürünü bir arada bulabilirler.

IKEA bahçe aydınlatmalarıyla artık aydınlık gecelerde yaz keyfi bir başka güzel olacak!

IKEA’nın 2012 yaz ürün gamı içinde yer alan SOLVINDEN bahçe aydınlatmaları sayesinde yaz geceleri bahçeler gündüz gibi ışıl ışıl oluyor. Güneş enerjisiyle çalışan bu dekoratif aydınlatma serisiyle artık elektrik masrafına son veriliyor. Kablo ya da fiş gerektirmeyen kullanımı kolay aydınlatmalar popüler modern çizgilerle sunulurken, rengarenk çelik ve camdan üretilen ROTERA mum fenerleri romantik akşamlar için ideal bir seçenek olarak sunuluyor.

Ana malzemesi ABS Plastik olan SOLVINDEN pilli masa üstü aydınlatmaları ise çeşitli renklerde müşterilerin beğenisine sunuluyor.

SOLVINDEN güneş/rüzgar enerjili yer aydınlatmalarında ise güneş paneli ve rüzgar enerjisi jeneratörü güneş ışığını ve rüzgarı enerjiye dönüştürerek yine masrafsız bir elektrik kullanımı imkanı sunuyor.

Yazın tüm renkleri sofranızda
IKEA’nın yaz ürün gamında özel davetleriniz ve balkon keyifleriniz için de aksesuarlar unutulmadı. Geometrik ve çiçek desenleri; tepsilerden bardaklara, tabaklardan, peçetelere kadar taşındı. Bahçe/ balkon ürünleri ile uyumlu rengarenk önlüklerle hazırladığınız ikramlar çiçekli servis takımlarında daha da neşeli hale gelecek.

IKEA SMYCKA yapma çiçek serisiyle balkonunuzda gerçek çiçek görüntüsü elde ederken tercihe göre FEJKA yapay saksı bitkileriyle de salonunuzu renklendirebilirsiniz.

Yaz keyfi çok yakınınızda!

IKEA’nın 2012 yaz ürün gamında yer alan değişik materyallerden üretilen hem her zevke uygun  hem de kullanışlı bahçe ve balkon mobilya serisinde yer alan katlanabilir masa ve sandalyeler küçük mekanlarda kolaylık sağlarken geniş alanlarda rahatlıkla kullanabilecek masa, şezlong, sandık ve servis masaları ise bahçedeki her türlü ihtiyacı karşılamaya yönelik tasarlanmıştır.

Geniş bahçeler için AMMERÖ: Modern tasarımlı, bakımı ve temizlenmesi kolay olan AMMERÖ ailesi, yemek masası, sandalyesi, rahat oturma seçenekleri ile ziyaretçilere 14 çeşit ürün ve farklı fonksiyonları ile mekana uygun bir çok farklı kombinasyon alternatifi sunuyor.

ÄPPLARÖ: Tamamen masif akasya ağacından olan, balkonlar ve teraslar için tüm fonksiyonları içeren bir aile olan ÄPPLARÖ ailesi küçük mekanlar için katlanabilir sandalye, masa çözümü sunarken daha geniş mekanlar için büyük masa, şezlong, sandık, servis masası gibi fonksiyonlar da sunuyor.

Teras ve bahçeler için ARHOLMA ideal bir çözüm olarak müşterilere sunulurken özel bir teknikle kesilerek masif çam ağacından üretilen IKEA’nın SUNDERÖ bahçe ve balkon mobilya serisi sayesinde daha dayanıklı hale gelen mobilyalarla balkon keyfi ilk günkü gibi yıllarca devam ediyor.

Kişisel zevklere göre kombine edilebilecek bir dış mekan mobilya ailesi olan GARPEN paslanmaz alüminyum dış yüzeyi sayesinde hem sağlam, hem hafiftir. Sandalyeler üst üste konarak yerden kazanç sağlar, kullanılmadığında yer kaplamaz.

Yer kazandıran ürünler
Daha çok balkonlar ve küçük alanlar için masa ve oturma fonksiyonları sunan bir aile olan ROXÖ serisi parlak renkleri ile üst üste konularak, küçük yaşam alanları için akıllı çözümler sunan bir ailedir.Kolay temizlenebilme, kullanılmadığında yerden kazandırmak için üst üste geçebilme özelliğine sahiptir.

 FALSTER ,ENHOLMEN ve HASSELÖN serisi paslanmaz alüminyumdan üretildikleri için çok hafiftir, ve sandalyeleri üst üste konarak yer kaplamaz. Masif akasya ağacından yapılmış BOLLÖ serisi katlanabilir özelliği sayesinde kullanılmadığında yerden kazandırır ve küçük mekanlar için idealdir.  VINÖ serisinin sandalyeleri de üst üste geçebilme özelliğindedir, üstelik yaylı olması sayesinde konforlu bir yaşam için idealdir. TARNÖ ve HARÖ aileleri de küçük mekanlar için idealdir. Masa ve sandalyesi de kullanılmadığında katlanarak yerden kazandırır.

IKEA PS ailesi diğer fonksiyonlarda olduğu gibi, bahçe mobilyalarında da IKEA stil ve dizaynını yansıtır. Masa tablası aynı zamanda tepsi olarak kullanılmaktadır.

Kolayca temizlenebilir plastik malzemeden üretilmiştir.

Koltuklar üst üste konarak yerden kazanç sağlar, kullanılmadığında yer kaplamaz

Siz de hemen en yakın IKEA mağazasına uğrayarak balkon ve bahçenizde dilediğiniz yaz atmosferini yaratarak, hem keyifli hem de renkli bir yaza merhaba diyebilirsiniz.



İlgili etiketler : İkea, Yaz Ürünleri, Bahçe Mobilyası,

Haber Sahibi

IKEA
  • Eklenme Tarihi

    : 12 Nisan 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Nisan 2012
  • Trafik

    : 2787

Diğer IKEA Haberleri

Benzer Haberler

  • Tchibo Tchibo'da Bahçeler Yenileniyor

    Tchibo'da Bahçeler Yenileniyor

    Tchibo, bahar mevsiminin gelmesiyle birlikte bu haftaki temasını bahçelere ayırdı. Tüm bahçe malzemelerinin düzenli bir şekilde muhafaza edilmesi için özel olarak üretilen büyük ve küçük...
    18 Nisan 20125251 defa incelendi
  • Tchibo Tchibo ile Bahçelerinizi Keyifle Tasarlayın

    Tchibo ile Bahçelerinizi Keyifle Tasarlayın

    Sadece Tchibo.com.tr’de satışa sunulan “Bahçelerinizi Keyifle Tasarlayın” teması ile Tchibo, tüm bahçeleri yaza hazırlıyor. Baharın günden güne kendini hissettirmesiyle birlikte balkon ve ...
    4 Mayıs 20151577 defa incelendi
  • IKEA Bahar Aylarında IKEA ile Evinize Hayat Getirin

    Bahar Aylarında IKEA ile Evinize Hayat Getirin

    Güzel tasarımları ve kullanışlı ürünleriyle her zevke ve her bütçeye hitap eden IKEA, bu yılki teması “Tekstille Yenilenen Yaşam”ı 2013 yaz ürün gamına da yansıtarak baharın gelişini coşkuyl...
    29 Mart 20132504 defa incelendi
  • GittiGidiyor Bu Sezon Bahçeler GittiGidiyor ile Yenileniyor

    Bu Sezon Bahçeler GittiGidiyor ile Yenileniyor

    Havaların ısınmasıyla birlikte bahçe ürünlerinin satışı hız kazandı. Dikim dönemine girilmesi GittiGidiyor'da satılan bahçe aletlerine ilgiyi artırırken, dekorasyonda ise salıncaklar alışver...
    19 Mayıs 20171127 defa incelendi
  • bauMax En Güzel Bahçe Oturma Grupları BauMax'ta!

    En Güzel Bahçe Oturma Grupları BauMax'ta!

    Yazın tüm güzelliklerini taşıyan şık tasarımlarıyla bauMax bahçe mobilyaları, keyifli günlerinize eşlik etmeye hazır. "Hep ucuz en ucuz" sloganıyla hizmet vermekte olan bauMax, bahçe mobily...
    3 Temmuz 20133144 defa incelendi