Yaz Bakımının Altın Kuralları

  • 11 yıl önce eklendi
  • 1629 defa incelendi
  • Puan : star star star star 23 incelemede 3,78 puan almıştır.
Yaz aylarında doğal bir vücut bakımı yapmak, saçlarınızın hacimli görünmesini sağlamak, sağlıklı bronzlaşmak ve  daha bakımlı bir cilt istiyorsanız Evoria uzmanlarının yaz bakım önerilerine kulak verin.

Yazın gelmesiyle giysilerimizin, yiyeceklerimizin değişmesi, vücudumuzun bakım ihtiyaçlarını da farklılaştırır. Mevsimsel değişimler cildimizi etkiler, bu nedenle yaz aylarında makyaj ve bakım alışkanlıklarının da değiştirilmesi gerekir. Evoria dikkat etmeniz ve özen göstermeniz gereken yaz bakım kurallarını açıklıyor.

Bronzlaşmanın altın kuralı
Yaz aylarında kuru olan cildiniz bronzlaşmak istediğinizde daha büyük tepkiler vererek pul pul dökülür. Bronzlaşmak için, öncelikle cildinizin tazelenmesi gerekir. Bunun için cildi keselemek ölü derilerden arındırmak gerekir. Kese yaptıramıyorsanız, vücut peelingi yaparak ölü derilerden kurtulabilir, cildinizin nem dengesini koruyabilirsiniz. Evoria uzmanları vücudunuza kolayca uygulayabileceğiniz ve sizi ipeksi bir tene kavuşturacak olan Shiseido Body Care Refining Body Exfoliator vücut peelingini öneriyor.

Evoria uzmanları bronzlaşırken doğru ürünlerin kullanılması gerektiğini belirtiyor. Yanlış ürün seçimi vücutta lekelere, çizik gibi görünen ve dalgalanmalı bronzlaşmaya sebep olur. Kullanılan ürün sizi hem güneşin zararlı ışınlarından korumalı hem de sağlıklı bronzlaşmanıza yardımcı olmalıdır. Evoria, sağlıklı bronzlaşmak için Lancaster Tan Deepener SPF 6 bronzlaştırıcıyı öneriyor.

Evoria uzmanları bronzlaştıkça cildinizin bedeninizle aynı tonu yakalaması gerektiğini vurguluyor. Makyaj yaparken, cildinize ve cilt renginize uygun bir ürün kullanılmalı. Parıltılı ve bronzluk veren ürünler tercih edilmeli. Bunu için Physicians Formula’nın bronzluk veren pudrasını kullanılabilir.

Hacimli ve kolay şekil alan saçlar
Havuz, deniz, güneş, kum ve rüzgar saçlarınızın nemini kaybetmesine sebep olur. Yaz aylarında saçlara nemi yoğun bir bakım uygulanmalı. Yazın saçlarınıza gereken nem bakımını yapmadığınızda saçlarınız yıpranmış, kurumuş, hacimsiz görünür. Taranması kolay, şekil alan, canlı ve parlak saçlar için yoğun nem yüklemesi yapan kremler kullanılabilinir. Evoria’nın önerisi olan Bonacure Moisture Kick nem yükleyici bakım spreyi saçlarınıza kaybettiği nemi geri kazandıracaktır.

Yazın saçınıza deniz dalgalarına benzer dalgalar verebilirsiniz. Kökten uca bakım yaptığınız saçları yıkarken, yoğun hacim veren bir şampuan tercih edilebilir. Ardından şekil vermek için maşa ile dalgalar yaratın. Hacimli şampuan sayesinde gür ve kolay şekil alan saçlara kavuşursunuz. Evoria bu konuda John Frieda Luxurious Volume hacim kazandıran şampuanı öneriyor.

Atkuyruğu modeli yaz sıcağında saçların enseden toplanmasını sağladığı için oldukça sık kullanılan bir modeldir. Saçların arkadan yoluk, kötü ve bakımsız görünmesini istemiyorsanız kabarmayı, elektriklenmeyi önleyen John Frieda Friz Ease fön sabitleyici spreyi kullanabilirsiniz.

Pürüzsüz bir ciltle iyi görün iyi hisset
Güneş kremleri sadece güneşten korunmanıza yardımı olurken, güneş koruyucu özellikli vücut kremleri ise hem güneşten korunmanızı hem de cildinizi nemlendirmenizi sağlar. Cildinizin daha esnek ve pürüzsüz bir görüntü kazanması için Evoria, Lancome Genifique Soleil Skin Youth UV Protector vücut kremini kullanmanızı öneriyor.

Güneşin bedeninizde bıraktığı en önemli işaretlerden biri de lekelerdir. Evde ölü hücrelerden arınmak için her ne kadar peeling yapsanız bile koyu lekelerden kurtulamazsınız. Koyu leke görünümlerinden kurtulmak için Clinique Even Better koyu leke serumunu kullanabilirsiniz.

Bikini bölgesinin ve ayaklarınızın bakımını ihmal etmeyin
İster deniz kenarında, ister havuz başında, ayaklarınızın sert ve kuru görünmesi rahatsız edicidir. Kendinizi kötü hissetmenize neden olur. Ayak bakımında ilk adım çatlamaya eğimli ayakları nemlendirmek ve bakım yapmaktır. Evoria Natura House Pedyx ayak bakım kremini öneriyor.

Evde oturup acı içinde ağda yapabilirsiniz veya jiletle bikini bölgesini alarak, daha fazla ve kalın çıkmasına neden olabilirsiniz. Evoria epilasyon makinelerinin, tüylerden kurtulmak için oldukça büyük kolaylık sağladığını belirtiyor. Braun Silk-épil 7 SkinSpa suda kullanılabilir özelliği ile tüylerden kurtulmanızı sağlar.

Dünyaca ünlü markaların kozmetik sağlık ve bakım ürünlerine www.evoria.com’dan en uygun fiyatlara sahip olabilirsiniz.




İlgili etiketler : Evoria, Yaz Bakımı, Güzellik, Makyaj, Bakım,

Haber Sahibi

Evoria
  • Eklenme Tarihi

    : 2 Temmuz 2013
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 2 Temmuz 2013
  • Trafik

    : 1629

Diğer Evoria Haberleri

Benzer Haberler

  • Oriflame Jonas Wramell'den Makyaj Fırça Temizliği İle İlgili Tüyolar

    Jonas Wramell'den Makyaj Fırça Temizliği İle İlgili Tüyolar

    Oriflame’in Global Güzellik Artistik Direktörü JonasWramell, makyaj fırçasında biriken bakterilerin deri tahrişine ve sivilcelere sebebiyet verdiğini vurguladı. Wramell, güzelliğine önem ver...
    9 Eylül 20141573 defa incelendi
  • Evoria Evoria Uzmanlarından Göz Çevresine Özel Bakım Önerileri

    Evoria Uzmanlarından Göz Çevresine Özel Bakım Önerileri

    Zaman içinde yaşlanan cilt, etkilerini göz çevresinde daha fazla gösteriyor. Göz çevrenize farklı bir bakım uygulayarak daha genç görünebilirsiniz. Evoria.com uzmanları göz çevresi için özel...
    4 Kasım 20131857 defa incelendi
  • Evoria Güzel Bir Cilt İçin 10 Etkili Kural

    Güzel Bir Cilt İçin 10 Etkili Kural

    Her kadının hayali pürüzsüz, sağlıklı, sivilcesiz bir cilde sahip olmaktır. Evoria.com, pürüzsüz ve güzel bir cilde kavuşmayı kolaylaştıracak 10 etkili öneriyi açıklıyor. Düzenli Uyuyun U...
    20 Kasım 20121949 defa incelendi
  • Sephora Sephora Güzellik Tutkunlarını

    Sephora Güzellik Tutkunlarını "Beauty Party"e Davet Ediyor!

    Sephora, güzelliğine ve bakımına düşkün tüm kadınları mağazalarında büyülü bir yolculuğa çıkarıyor. Güzellik ve bakımınızla ilgili kullanışlı ve rengarenk ürünleriyle dikkat çeken Sephora, b...
    24 Nisan 20152035 defa incelendi
  • Zafer Plaza AVM Güzellik Tüneli  Zafer Plaza Meydanı’nda

    Güzellik Tüneli Zafer Plaza Meydanı’nda

    Op. Dr. Bülent Cihantimur’la, “Güzellik Tüneli Aracı” ve “Güzellik Tüneli” ile 25- 31 Mart tarihleri arasında Zafer Plaza Meydanı’nda Bursalılarla buluşuyor. Bursa'lılara Op. Dr. Büle...
    26 Mart 20132317 defa incelendi