VakıfBank, %42 Büyüme ile Kredi Kartı Pazarında Lider

  • 12 yıl önce eklendi
  • 1724 defa incelendi
  • Puan : star star star 15 incelemede 3,2 puan almıştır.
Bankalararası Kart Merkezi’nin (BKM) Ocak 2013’te yayımladığı rapora göre VakıfBank, 2012 yılının hem kredi kartı cirosunda hem de işlem adedinde en çok büyüyen bankası oldu.

“Halden anlayan banka” VakıfBank, tüketici odaklı kampanyaları, müşteri memnuniyeti sağlayan hizmet anlayışı ve etkin müşteri iletişimi ile 2012 yılında kredi kartı cirosunu ve işlem adedini en hızlı büyüten banka oldu.

Sektördeki büyüme %24 düzeyinde gerçekleşirken, VakıfBank Worldcard 2012 yılında 13.7 milyar TL ciroya ulaşarak geçen yıla göre %42 büyüme gerçekleştirdi. İşlem adedinde ise, sektörün 2 katından fazla artış göstererek yıllık 120 milyon adedin üzerine çıkmayı başardı.

Türkiye’nin önde gelen bankalarından VakıfBank, yıllardır süren istikrarlı büyümesini, müşteri odaklı yapısıyla farklı segmentlere farklı kartlı ödeme çözümleri sunarak gerçekleştirdi. 2013 yılına da ürün yelpazesini genişletmeye ve farklı müşteri segmentlerine yönelik yeni ürünler sunmaya devam edecek.

“Alışverişten Anlayan Cömert Kart” konsepti ile 2012 yılında işlem adedi ve ciro artışında en çok büyüyen banka olduklarının altını çizen VakıfBank Genel Müdür Yardımcısı Feyzi Özcan “Bankamızın iki yıldır sürdürdüğü ‘halden anlayan banka’ konsepti ile müşterilerimizi anlamak ve hayatlarını kolaylaştıracak çözümler sunmak için çok çalıştık. Şimdi kredi kartları sektöründe 13.7 milyar TL ciro ve %42 büyüme ile elde ettiğimiz bu başarı, müşterilerimizi gerçekten anladığımızın en önemli göstergesi. Önümüzdeki dönemde de istikrarlı büyümeye ve ödeme sistemlerinde yenilikçi ve öncü uygulamalarımıza devam edeceğiz” dedi.

VakıfBank’a 2 ödül
VakıfBank, 2012 yılında kredi kartı alanındaki kampanyalarıyla ses getirirken 2 ödül kazandı. VakıfBank’ın müşterilerinin ihtiyaçlarına yönelik oluşturduğu kampanyalarından birisi olan “81 İle 81 Otomobil” kampanyasının sosyal medyadaki uzantısı olan “Facebook 82. İl Oluyor” kampanyasıyla toplam 28 ülkeden 63 finalistin yarıştığı Midas Awards 2012'de, sosyal medya kategorisinde ''Silver Midas'' ödülüne layık görüldü.

VakıfBank, sosyal sorumluluğu destekleyen ihtiyaç sahiplerine gıda yardımının sağlandığı ön ödemeli kartı olan “41 Kart” ile de 2012 yılında “Altın Karınca Belediyecilik Ödülü”nün sahibi oldu.



İlgili etiketler : Vakıfbank, Kredi Kartı, Vakıfbank Worldcard,

Haber Sahibi

Vakıfbank
  • Eklenme Tarihi

    : 28 Ocak 2013
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 28 Şubat 2013
  • Trafik

    : 1724

Diğer Vakıfbank Haberleri

Benzer Haberler