Ülker Çocuk Sinema Şenliği'nin 7. Yılında 1 Milyonu Aşkın Kişiye Ulaştı

  • 10 yıl önce eklendi
  • 1595 defa incelendi
  • Puan : star star star 20 incelemede 2,75 puan almıştır.
Her yıl 23 Nisan haftasında düzenlenen, Türkiye’nin en yaygın çocuk etkinliği olma özelliğine sahip Ülker Çocuk Sinema Şenliği bu yıl da geleneği bozmadı. 24 Nisan günü düzenlenen şenlik, ayrıcalıksız olarak tüm çocukları sinema ile buluşturdu, hayatlarında mutlu bir an yarattı. Bu yıl Ülker Çocuk Sinema Şenliği kapsamında, 62 ilde 144 salonda tüm çocuklarDisney Channel’ın sevilen çizgi filmlerinden kısa bir derlemenin ardından Disney Animasyon Stüdyoları’nın Oscar® ödüllü filmi “Karlar Ülkesi”ni sinemalarda ücretsiz izledi.

Yıldız Holding Kurumsal İletişim Genel Müdürü Zuhal Şeker: “Şenliğe katılan çocukların yaşadığı mutluluk, heyecan ve neşe Ülker Çocuk Sinema Şenliği’nin amacına ulaştığını gösteriyor. Ülker olarak Türkiye’nin her yerine ulaşan ve tüm çocukların eşit olarak yararlanacağı sosyal sorumluluk projelerini destekliyoruz.7 sene önce 33 il ile başladığımız şenliğimiz bugün 62 ilde on binlerce çocuğaulaşıyor. Ülker Çocuk Sinema Şenliği Anadolu’da sinemaya gitme oranlarının artmasına vesile oluyor. Geçtiğimiz sene bu oranlarda%15 artış gözlemledik. Bu oran bizim için mutluluk verici. Çocuklarımızın bayram anılarında yer almak, bugünün çocuklarının seneler sonra Ülker’in sinema şenliği ile sinemaya gittiğini hatırlayacak olmasıbizim markamız için çok büyük bir kazanç. Hedefimiz 2015 yılında 1 milyon çocuğu sinema ile buluşturmak.”

Türkiye’nin aynı anda en fazla ilde çocuğa ulaşabilen sosyal sorumluluk projesi olan Ülker Çocuk Sinema Şenliği, her yıl Yıldız Holding ve şirketlerinden 600’ü aşkın gönüllünün çalışmasıyla hayata geçiriliyor. Şenlik, Ülker ve markalarının çeşitli aktiviteleri ve sinema çıkışında dağıtılacak hediye kutuları ile de renkleniyor.




İlgili etiketler : Ülker, Ülker Çocuk Sinema Şenliği, 23 Nisan Sinema, Sinema Salonları, Ülker Film Gösterisi,

Haber Sahibi

Ülker
  • Eklenme Tarihi

    : 25 Nisan 2014
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Nisan 2014
  • Trafik

    : 1595

Diğer Ülker Haberleri

Benzer Haberler