Turkcell İş Dünyası ve Fikir Önderlerini "Bilişim Konferansı"nda Buluşturuyor

  • 13 yıl önce eklendi
  • 1882 defa incelendi
  • Puan : star star 17 incelemede 2,29 puan almıştır.
Turkcell, bu yıl ilk kez gerçekleştireceği “Turkcell Bilişim Konferansı”nda, bilgi teknolojisi dünyasının önde gelen isimlerini ve uzmanlarını buluşturuyor. 11 Nisan’da gerçekleşecek etkinliğin konuk konuşmacısı ise Harvard Business School profesörlerinden Andrew McAfee…

Türkiye’nin lider teknoloji ve iletişim şirketi Turkcell’in, müşterilerine sunduğu bilgi teknolojileri ürün ve hizmetlerini, iş ortaklarıyla beraber müşterilerine aktaracağı Turkcell Bilişim Konferansı’nda, “Bulut” vizyonu, toplam telekom çözümlerindeki başarı hikayeleri ve Türkiye’nin teknolojik gelişimine yön verecek açılımlar, bilgi teknolojileri yöneticileri ile paylaşılacak.

11 Nisan 2012 tarihinde Swissotel’de gerçekleştirilecek “Turkcell Bilişim Konferansı”nın  ilk konuşmacısı Turkcell CEO’su Süreyya Ciliv olacak. Ciliv’in gerçekleştireceği, teknoloji dünyasının geldiği nokta ve gelecekte bizi bu yönde nelerin beklediğiyle ilgili konuşmanın ardından, Turkcell CIO’su İlker Kuruöz katılımcılarla “CIO’nun Ajandası” başlığı altında deneyimlerini paylaşacak.

Öğleden önce ana salonda gerçekleşecek ve Turkcell Kurumsal Hizmetler Genel Müdür Yardımcısı Selen Kocabaş, Sabancı Holding CIO’su Güngör Kaymak, Turkcell Superonline Genel Müdürü Murat Erkan,  HP Genel Müdürü Serdar Urçar ve Yıldız Holding CIO’su Yekta Caymaz‘ın konuşmacı olarak yer alacağı “Toplam Telekom Çözümlerinde 3’lü Oyun” konulu panelin ardından “Bilgi Teknolojileri Bulutu ile Gelecek”, “Sabit Network Bulutu ile Başarı” ve “Mobil Network Bulutu ile Verimlilik” başlıkları altında paralel oturumlar gerçekleşecek. Paralel oturumlarda Turkcell ve Turkcell Superonline konuşmacılarının yanısıra HP, Intel, Oracle, EMC, Cisco ve Accenture firmalarının temsilcilerinin  konuşmaları olacak.

Etkinliğin konuk konuşmacısı ise bilgi teknolojilerinin şirket performansları, organizasyonları ve iş yapış biçimlerini nasıl değiştirdiği, rekabeti nasıl şekillendirdiği üzerine bilimsel araştırmalar yürüten ve bu alanda fikir önderi kabul edilen Andrew McAfee.

Andrew McAfee kimdir?

Andrew McAfee, özellikle bilgi teknolojilerinin iş dünyası üzerine etkilerini analiz eden çalışmalarıyla tanınıyor. MIT’den çift diplomalı, Harward Business School’da profesörlük yapmış olan McAfee, birçok kaynak tarafından IT konusunda dünyanın en etkili isimleri arasında gösterilmekte.

Bilgi teknolojilerinin şirket performansları, organizasyonları ve iş yapış biçimlerini nasıl değiştirdiği ve rekabeti nasıl şekillendirdiği konularına odaklanan McAfee, “Enterprise 2.0” tanımını ilk kullanan kişi olarak da biliniyor. Araştırmalarını aktardığı blog’u dünyada en çok takip edilen bloglar listesinde yer alıyor.

“Enterprise 2.0” kitabı 2009 yılında Harvard Business School Press tarafından yayımlandı. Erik Brynjolfsson ile beraber yazdığı e-kitap “Race Against the Machine” dijital devrimin inovasyon, üretkenlik, işgücü ve ekonomide yarattığı evrimi anlatıyor.

Halen MIT’de araştırmacı – biliminsanı olarak görev yapan McAfee kısa bir süre öncesine kadar Harward Business School’da akademisyen olarak çalışmaktaydı. McAfee’nin yazıları Washington Post ve Financial Times gibi önemli gazetelerde yayımlandı.



İlgili etiketler : Turkcell, Bilişim Konferansı, Enterprise 2.0, Race Against The Machine, Harvard Business School Press,

Haber Sahibi

Turkcell
  • Eklenme Tarihi

    : 21 Mart 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Nisan 2012
  • Trafik

    : 1882

Diğer Turkcell Haberleri

Benzer Haberler